Nye entrepriser pr 1/5-2022

Vi har i år haft Tucan club i 15 år og der er sket en hel det i de år.

4 tilbygninger en masse ombygninger og for 7 år siden også gratis salatbar, til vores gæster.
I al den tid vi har solgt medlemskaber (ca 14 år) har vi haft den samme pris for vores medlemmer.
Vi har stadig meget store planer med Tucan club og selvom vi sidste år, blev kåret til en af Europas bedste klubber, er der stadig meget vi kan og vil gøre, for at gøre klubben endnu bedre.
Vi er netop gået i gang med at få tegnet større omklædnings faciliteter, flere toiletter og bade, samt 8 nye legerum.

 

Alt koster og i takt med at alle vores omkostninger stiger ser vi os derfor nødsaget til for første gang, at hæve vores entre pris, men kun med 50,- for både medlemmer og ikke medlemmer. (Du/I spare stadig 200,- hvis man er medlem) Ring eller skriv til os, hvis du ønsker oplyst entrepriserne. Prisstigningen er gældende fra torsdag den 5/5-22. Entreprisen på vores onsdage er uændret. 

Vi er helt sikre på, at alle vil kunne forstå det og kun har de samme ønsker som vi har, at gøre klubben endnu mere rart at færdes i og nemmere at finde legeplads.
Lige nu er vi i gang med at gøre vores store terrasse helårs, så der kommer en masse lækre siddepladser derude, samt vores bar bliver aktiv – når vi er mange i klubben og ikke kun når vi har sommerfester.
Der ligger allerede tegninger til godkendelse hos kommunen, om at få bygget en stor udendørs sauna, som selvfølgelig skal bruges til leg og også saunagus.
En ting er sikkert, så længe vi har klubben, har vi kun et ønske, at gøre vores lille paradis endnu bedre, for alle vores fantastiske gæster ❤️
Har du/I spørgsmål til vores entre priser, skal man bare kontakte os på tlf 28412060 eller mail info@tucanclub.dk

Knus og smukke tanker

Mie & Torben

X