HighPerformance Hypnose

Tucan Club har indgået en samarbejdsaftale med highperformancehypnose.dk, så et begrænset antal af Tucans gæster hver måned (til en særlig klubpris) kan få hjælp til personlige forhold, som begrænser udfoldelsen af livet i Tucan. Eksempler kunne være: Lyst, begær, jalousi, usikkerhed, selvværd, seksuelle udfordringer osv. Sessionerne foregår udenfor Tucan normale åbningstid og vil typisk ligge om onsdagen.

Der er mange områder i det ubevidste sind, som kan virke dæmpende på en ellers glad aften i Tucan. Eksempelvis kan nervøsitet for manglende rejsning eller for at blive afvist gøre det vanskeligt at tage kontakt i baren eller at lægge op til leg. Mange udfordringer kan heldigvis afhjælpes effektivt med hjælp fra hypnose, men det er vanskeligt at opsøge en behandler uden tilknytning til swingermiljøet med så ’private’ problemstillinger.

Hvem er vi:

Begge hypnotisører er dygtige, diskrete og selv hyppige gæster i Tucan.  Vi er uddannet ved Institut for Avanceret Hypnose og ejere af highperformancehypnose.dk, der er et specialiseret hypnosecenter med fokus på high performance, altså præstationsfremmende hypnose og coaching. Udenfor klubmiljøet arbejder vi med klassiske hypnoseområder, f.eks. præstations- og eksamenssangst, elitesport, ledelsessparring og selvværd.

Hypnose i Tucan Erotic Night Club

Hypnosen foregår i trygge rammer i Tucans lokaler (udenfor normal åbningstid). Der vil altid være både en mandlig og en kvindelig hypnotisør tilstede. Tidsbestilling og betaling formidles af Tucan.

Pris for den første seance 750 kr. (normal-pris 1900 kr.)

Pris for efterfølgende seancer er 500 kr. pr seance (normal-pris 1100 kr.)

Normalt er 1-3 seancer (med ca to ugers interval) tilstrækkeligt til at identificere de oplevelser i underbevidstheden, der hæmmer lyst og præstation eller skaber unødvendig nervøsitet.

Kontakt Mie & Torben på mail : info@tucanclub.dk eller på tlf. +4528412060. for tidsbestilling eller for mere information, tag en folder i omklædningsrummet, eller skriv direkte til hynotisørerne på kontakt@highperformancehypnose.dk.

Velkommen til highperformancehypnose.dk

 

 

X