GUESTBOOK

 

ATT ATT. Please use our “Meetingplace” for entries regarding hook ups with other guests, informations about which days you will pay us a visit. And regarding futures visits. Posts in the guestbook, should be about experiences you have ALLREADY had in the club. Thanks in advance 🙂

Please remember discretion is a keyword, so please dont mention any names in the entries.

Skriv et nyt indlæg

 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
Din e-mail vil ikke blive offentliggjort.
For sikkerhedsmæssige årsager, gemmer vi IPen: 3.229.142.175.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette eller at tilbageholde indlæg.


Smillah-Jørgen Smillah-Jørgen 30-12-17 15:13:
Kære Mie og Torben... ❤️

29/12 Var så vores første eventyr ud i swingerklub verdenen. Vi ankom med spænding i maven-og vores fordomme om miljøet. Håbede selvfølgelig på en afkræftelse på dem. Det fik vi desværre ikke. Vi fandt op i tantra rummet som havde en fin og rolig atmosfære vi kunne starte ud i. Vi havde en virkelig smuk “session” bare os to. Faktisk en spirituel oplevelse. Svær at forklare. Tantra rummet oplevede vi (når vi kom ud af vores boble) mere som et sted hvor sprøjteorgasmerne strintede til højre og venstre. Der er intet i vejen med sprøjteorgasmer, det virkede bare mere til at det var målet mere end det nærvær rummet er skabt til. Efter vores spirituelle oplevelse med hinanden og den dybde vi havde nået, vidste vi at vi ikke kunne andet end at tage hjem. Alle andre steder i huset ville have blæst den fine oplevelse væk.

Vi havde håbet på en mere hjerte orienteret tilgang til sex end den, for os, tunge og platte porno energi vi oplevede. Hvor fokus mere er på orgasmer end den dybere legende tilgang, med andet end orgasmen som det endelige mål.

Tak for en fin rundvisning. Mega lækre omgivelser. Super lækkert tantra rum.

Det kunne være cool hvis der var en “tantra/nærværs” instruktør til at guide par dybere i deres seksualitet i det tantriske rum.

(Vi stiller gerne op)

Kærlig hilsen

Jørgen og Smillah
John og Pia John og Pia 30-12-17 11:15:
Whauu hvor var der gang i klubben i går og som altid, en meget positiv og skøn/fræk stemning ????
Mange tak til de 2 fyre, som gav Pia en meget intenst og fræk oplevelse ????
Også tak til de 2 par som vi legede med, oven på den store madras ????
Et godt nytår til alle fra os og vi ses i 2018 ????
Knus John og Pia
Personalet Personalet 30-12-17 06:19:
Kære Gæster,
Vi vil takke jer for en helt fantastisk aften/nat, der var virkelig knald på.????
Godt nytår til jer alle ????
Vh Danmarks bedste personale
Nightwish Nightwish 30-12-17 04:54:
Super skøn aften ???? - fræk og god stemning - masser af hyggelige og veloplagte mennesker - en hilsen til "bademesteren, kammeraten og den veldrejede og yderst attraktive pige uden trusser som jeg faldt i snak med i baren - hope seeing your soon . Særlig tak til Mia Maja som jeg mødte i slutningen af aftenen, det kunne have været hyggeligt med mere tid - godt vi nåede det vi gjorde ????. Smid eventuelt en mail på darkpassionplay1980@gmail.com. Keep in touch.????
Peter Peter 30-12-17 04:38:
Vil da lige sige tak for en skøn og fræk debut og fik da købt medlemskab, så jeg kommer helt sikkert igen.
Rigtig godt nytår til alle.
Hilsen peter
Lars og Line Lars og Line 30-12-17 04:32:
Tak for en skøn og fræk aften og tak til dem vi hyggede med ????
Ps vi så ikke nogen sæbedispenser der var falder ned og var da lidt over der hele ????
Og Øhh der er to døre på 1. sal og vi havde da ikke problemer med dem, da vi var deroppe, så hvis det er tilfældet, de er faldet af, så er det sket efter vi var der og så kender vi Mie og Torben så godt at vi ved det bliver lavet. Men det skal vel lige gå i stykker før de laver det ????
Vi ses snart igen ????
Knus
Lars og Line
Shine needed Shine needed 30-12-17 03:28:
Hej Torben og Mie.
Var i klubben i dag, fredag, og nød som altid alle de fantastiske mennesker og det gode selskab.
Jeg så dog for nylig et indslag om at nogle ting er ved at være lidt slidt i klubben og må nok give dem der havde skrevet det ret.
Alle dørhåndtag og låse på førstesalen hængef halvt ude af døren/ er faldet af. Dørene kan ikke låses alle stedet. Sæbedispenser på toilettet virkede ikke og var faldet ned osv.

Håber i på et tidspunkt får lukket klubben ned i 14 dage, lige malet det hele og får styr på alle sådanne detaljer. Bruserne ved Spaen var heller ikke optimale da de ikke holde sig oppe.
Jeg håber i ser dette som konstruktiv kritik, da jeg stadig vil være kunde og anbefale Tucan til andre.

Mvh Shine
LB LB 27-12-17 16:57:
C&C, hvad er der at være bange over? Du har jo din partner med som støttepædagog 🙂

Bare tag afsted, få rundvisningen med, og focuser lidt på bare at nyde hinanden og synke indtrykkene den første aften. Der er en meget positiv, afslappet og fordomsfri stemning i tucan generelt, så der er virkeligt ikke noget at være bange over.

Foreslår i øvrigt en PAR / PIGE Aften som start, da de efter sigende er lidt mere "rolige" i det, og start evt ud i tantra rummet for en rolig start.

Med venlig hilsen,
Et andet nyt par 🙂
C & C C & C 26-12-17 22:24:
Hej. Er der nogen som kunne tænke sig at mødes en hverdag og fortælle om Tucan og evt følges med os første gang. Problemet er at jeg (manden) har brug for en slags “støttepædagog “ den første gang????????. Kh C
Fyr fyn Fyr fyn 26-12-17 18:40:
Hej nogle fra Fyn der skal i klubben i aften? Som jeg kan køre med? Skriv her inde hvis i skal
Dark room Dark room 26-12-17 18:28:
Hej alle
Jeg var i klubben d. 22/12. Slikkede en dejlig dejlig kvinde i Dark Room. Det var skønt. Glædelig jul.
Panther (scor) Panther (scor) 23-12-17 23:41:
Tak for en fræk og liderlig aften. Tak til Q som suttede mig himmelsk flere gange og hvor jeg kneppede dig godt og grundigt i begge huller.
Til sidst fik du min store ladning sperm. Fantastisk liderlig og lækkert vee mit første besøg i klubben. Vil gerne forkæle langt flere lækre tøser i klubben, når jeg kommer næste gang ????
Kh Panther fra Scor
Cool-par scor Cool-par scor 17-12-17 01:34:
Hejsa tak for en dejlig aften i tucan tak til par fra Fyn det var en dejlig rundet to håber vi se knus
Intense (scor) Intense (scor) 16-12-17 15:00:
Super HC-aften med stor tak til parret fra Randers, det blev da den vildeste tur, først på den store madras, senere i det lille darkroom under hemsen og en fin finale i havestuen sammen med det lækre par fra Sjælland? Det er rigtig dejligt at opleve at man som bi-mand ikke behøver at begrænse sig til at skulle lege på hemsen........ 🙂 Vi ses!
Ask_A_Muffin  (scor) Ask_A_Muffin (scor) 16-12-17 14:26:
Holdda op en fest vi fik startet i går.
Tak til N for altid at være klar på ballade og for at få sat gang i et vildt lækkert GB . ????????
Tak til M & D for at fortælle på rundvisningen at der nok ville ske ballade på den store madras. ????

Og stor tak til R for at forslå at jeg skulle låne M. Dejlig øm, og rigtig lækker omgang. Og dejligt jeg kunne hjælpe med en fantasi selv om jeg ikke vidste det ????


Og mange tak til alle fyre og tilskuere om den store madras i går. Det var en vildt lækker omgang ????
Skummet Skummet 16-12-17 13:47:
Tak for en fræk oplevelse i skummet i går og for legen på den store madras ????
Knus
Tændt Q
Par Øst Par Øst 16-12-17 10:24:
Sikke en fest der var i diskoteket i går, så mange der hyggede sig på kryds og tværs og tak til dem, som bød op til dans ????
Altid en super stemning i klubben og et skøn personale ????
V kommer igen den 29/12 ????
Knus
Par Øst
Osman Osman 15-12-17 14:20:
den bedste club i Europa ???????? håber snart man må komme ind ind i varmen❤
Betina og Henrik Betina og Henrik 13-12-17 20:01:
Vi havde en dejlig aften i Tantrarummet lørdag d, 9/12. Dejligt at nyde så mange par hygge sig.Det er 3 gang vi er der og er nu blevet medlemmer..Dejligt at møde så mange dejlige mennesker. Vi håber på mange dejlige og frække oplevelser.
Time4sex (scor) Time4sex (scor) 12-12-17 21:30:
Hej Hr & Fru Pikant :0) og de to andre Vi takker også for rigtig hyggeligt selskab :0)
Kram fra os
Djurs couple (Scor) Djurs couple (Scor) 12-12-17 01:02:
Tak for en hyggelig 1. gang i Tucan d. 9/12. Ikke sidste gang. Vi var en tur i spa ca kl 22, og der kom jeg (M) til at sidde til højre for en sød mørkhåret kvinde og hendes mand sad så til venstre for hende, og min kæreste på min højre side. Jeg fortalte bla. at dette var vores første gang i Tucan. Er du den mørkhårede kvinde, hvis mand vist nok haltede lidt, og er I evt interesserede i et møde med os, så kontakt os på scor. Mvh Djurs couple
Hr Og Fru Pikant Hr Og Fru Pikant 12-12-17 01:01:
Hejsa!
Tak for en hyggelig og fræk julefrokost den 9/12, vi nød godt af god mad og dejligt selskab. Tak til de 2 dejlige par ved vores bord ????
" Headhuntern" og hans søde kone, fra Sjælland; håber I også havde en lækker aften ???? Knus Autolakereren og "svenskeren"
Mie (Tucan Club) Mie (Tucan Club) 12-12-17 00:33:
De 3 piger der "rendte" rundt i klubben med kamera, havde fået lov til at tage billeder i et privat rum og selvfølgelig kun med evt deltagers accept.
Der blev ikke taget nogen billeder ude klubben, så bestemt ikke nogen grund til nervøsitet.

Vi ville ALDRIG tillade at der var NOGEN der tog billeder af nogen, som ikke havde givet deres accept og det ved alle der kender os.

Havde det være et filmhold der skulle filme klubbens lokaliteter inkl gæster, var der selvfølgelig blevet informeret herom.

Knus
Mie
Q40 og M 50 Q40 og M 50 11-12-17 20:09:
Hej Zapin
Er HELT enige med jer
ZapIn (Scor) ZapIn (Scor) 11-12-17 19:28:
Hej til alle,

Tak for en hyggelig par/pige aften forleden.

Vi var lidt irriterede/utrygge ved, at der rendte 3 udenlandske kvinder rundt med kamera inden i klubben. Vi var af den opfattelse, at fotosjov i Tucan er henlagt til aftener, der er dedikeret det formål.

Vi spurgte personalet, da vi gik, der oplyste om, at der var tale om en gruppe studerende, der havde fået lov til at fotografere - Jeg spekulerer bare på, om der var blevet givet tilladelse, hvis gruppen af studerende, havde bestået af 3 mellemøstligt udseende mænd?

Anken er, et jeg egentlig er ligeglad med, hvem der får lov at fotografere i klubben - blot vil jeg gerne vide det inden jeg har betalt entre, så jeg selv har muligheden for at vurdere, om jeg vil tage risikoen ved, at blive fotograferet, at ind eller udenlandske "studerende"...

Vi sexede ikke i klubben i lørdags - Af samme årsag, så man kan sige, at det var en dyr entre, når det vi reelt kom for, af tryghedsmæssige årsager ikke var ladesiggørligt.

Vi tager revanche en anden gang, men henstiller til, at ejerskabet i Tucan respekterer egne regler og, når man ikke gør det, informerer klart og tydeligt om det, overfor de gæster der kommer.

Vi ses "derude" 😀
H og P H og P 10-12-17 21:38:
Vi vil sige rigtig mange tak for en skøn jule frokost i går????
Mig som manden var godt klar over en god modtagelse, men min Q var lidt i tvivl, men som noget af det første i dag sagde hun, vi helt sikkert skulle ned til jer igen????

Hovedsagen til dette er selvfølgelig de mange flinke folk, specielt bar personalet og de festene der også til tider har arbejdet i tucanen var rigtig gode at snakke med????

Håber vi ses igen i det nye år, vi vil glæde os meget????
Par Fyn Par Fyn 10-12-17 12:22:
Tak for en meget skøn og fræk aften i går og der var godt nok mange mennesker ????
Tak til det par fra Sjælland vi legede med og til alle de andre vi snakkede med ????
Knus
Rae (Sunshine) Rae (Sunshine) 09-12-17 19:59:
My husband and I were at Tucan on 1/12. We had such a fantastic night and we can't wait to come back.
Thanks to the two young men who made my night really 'yummy'. Xxx
Til hende nissepigen I går Til hende nissepigen I går 09-12-17 18:49:
Smider lige en hilsen til hende nissepigen jeg hyggede mig med i går. Jeg er glad for at min chauffør havde tålmodighed så vi havde muligheden for at forkæle hinanden ????. Send mig eventuelt en mail på darkpassionplay1980@gmail.com.
Enjoy-6-Life (Scor) Enjoy-6-Life (Scor) 06-12-17 01:14:
Vi smider også lige en hilsen og tak for sidst til Julefrokosten
Super hyggelig aften og lækker leg i SM rummet på gyngen.

Spec. hilsen til de dejlige par ved bagerste bord ss

Mie og Torben, endnu en skøn aften i Jeres hule!!

Kærlig Hilsen
Trine & Jan
TallM&Q TallM&Q 05-12-17 22:54:
Julefrokosten den 2/12 var uforglemmelig.
Tak til de dejlige mennesker vi talte med under spisningen.
Stort tak for hygge med par, samt tikskuere I SM rummet omkring "gyngen". Desuden en mindblowing oplevelse med lækre og frække par på hemsen. Det blev vådt og det var ikke kun fordi det begyndte at regne ind ad vinduet 😉
Sidst på aftnen en tur i spaen, hvor en fyr inviterede til sjov på den store madras kl. 01.00. To lækre par gik i gang og vi turde ikke rigtigt blande os og var også ved at være brugte. Den ene fyr (lyshåret) fik jeg flere gange lækker øjenkontakt med ved baren (ca. Kl. 00.30).
M havde hvide Calvin Klein tights på og Q en sort og beige blondebody og selvsiddende strømper.
Hvis I mener at kunne genkende jer og evt. har lyst, kan I skrive på email: tallmogq@hotmail.com
XXL-Vrøvlerne XXL-Vrøvlerne 03-12-17 21:48:
PS... Også lige en tak til de søde mennesker, der blev snakket med inde i rygerummet 😉

- E & M
XXL-Vrøvlerne XXL-Vrøvlerne 03-12-17 21:35:
Hej!
Vi vil også gerne sige tak for 2 super gode aftener og natte! Denne weekend har været virkelig grænseoverskridende for os begge. Og vi havde begge vores rigtige "swinger"debut 😛
Det var 2 vidt forskellige aftener, og vi er heldigvis ikke blevet skræmte af det vi så 😉 Faktisk blev vi endnu vildere med tanken om, at komme ind i denne spændende verden ^^

Dette bliver bestemt ikke vores sidste besøg i klubben! Og vi glæder os allerede til vores næste gang.

Knus og kærlighed til alle
smcoupel smcoupel 03-12-17 18:54:
Hej
Tusinde tak til Torben og Mie for endnu en super fantastisk julefrokost, hvor alt var perfekt. Samtidig en tak til alle de dejlige, søde og frække mennesker som var der til at sørge for festen var helt i top
knus til alle
T og K T og K 03-12-17 17:32:
Tusind tak for en hyggelig og fræk julefrokost i går 🙂 En ekstra tak til til de søde par vi hyggede sammen med under julefrokosten (i ved hvem i er) uden jer var aftenen aldrig blev så hyggelig.

Til fyren i t-shirt og juleslips, lad os evt. lave en aftale næste gang vi kommer i Tucan. Du må meget gerne skrive til vores mail kaninerne9900@gmail.com

Parret fra Frederikshavn
LB LB 03-12-17 17:02:
Er der slet ikke planlagt nogle Dark nights i Januar / februar?
Hotstuff (scor) Hotstuff (scor) 03-12-17 15:33:
Thanks to the two Girls doing research for their documentary. It really made a great experience Even greater when you were watching. Hope to see you again next saturday.
- Til hende Lækkermåsen i omklædningsrummet. - Til hende Lækkermåsen i omklædningsrummet. 03-12-17 13:45:
- min tucan-date snakkede kortvarigt om at Jeg var kok eftersom jeg godt kunne lide at "smage", og at man bare generelt bliver gladere af "komme" i klubben jævnligt. Skriv eventuelt på darkpassionplay1980@gmail.com.
Dark passion play Dark passion play 03-12-17 13:43:
Sikke en fantastisk julefrokost. Super fræk atmosphere - håber bestemt min frække partner og jeg får muligheden for at møde hende lækkermåsen vi talte om løst og fast med sidst på aftenen i omklædningsrum igen. Rediger
Par Fyn Par Fyn 03-12-17 02:50:
På vej hjem efter en hel fantastisk aften i klubben. Fed fed stemning og tak til de 2 par og 3 frække fyre vi legede med, oven på den store madras ????
Vi ses meget snart igen ????
Knus Par Fyn
Uartigpar Uartigpar 01-12-17 03:50:
Tusind tak for endnu et frækt besøg i lørdags d. 25/11
Vi kom desværre ret sent, og nåede ikke rigtigt, at snakke med så menge.. Men tak til de frække fyre/mænd som kiggede på både i kælderen og på den stor madres på første sal! Vi nød begge meget, at i kiggede med, og spillede jeres pikke til vores leg 😉

Måske vi tør mere på vores 3 besøg. Det er stadig meget nyt for os, og vi er lidt generet måske.. Men vi nyder og fantasere meget om, at ikke kigger med 😉

Knus
Uartigpar (Scor)
Ramin Aryan Ramin Aryan 29-11-17 15:34:
Hej ,
Jeg søger en frække og søde pige, som vil med til klubben sammen med mig på lørdage. Je er fra Kolding. Hvis du har lyst til,skriv til mig på mobil nr. 53 26 66 96
Sikilacci Sikilacci 26-11-17 21:05:
Hej. Jeg søger en frække pige, som vil med til klubben sammen med mig i weekenden.? Er fra Århus. Så har du lyst skriv til mig på 91662272
Sugar & Hotsam Sugar & Hotsam 26-11-17 16:36:
Tak til Løven & hendes Chauffører og til alle andre frækkerter vi mødte, snakkede og/eller hyggede os med lørdag aften 🙂
Tak til Tucan for altid dejligt, smilende og servicemindet personale og for misbrug af madrasser og spa 🙂
Måske vi kommer igen d. 31. dec og knalder det nye år ind!!!
qmesbjerg qmesbjerg 26-11-17 14:16:
Tak til Henrik og Winnie for en dejlig snak inden skummet. Vi kiggede efter Jer senere, men uden held. Håber vi mødes en anden gang. Knus fra os fra Esbjerg.
Par Nordjylland Par Nordjylland 26-11-17 11:29:
Tak for en virkelig dejlig og fræk lørdag i klubben og tak til dem vi legede med på den store madras ???? Tak til det dejlige personale for den gode service og de mange smil og gode bemærkninger ????
Vi kommer igen den 9. dec til julefrokost ????
Knus
Woop woop Woop woop 25-11-17 18:42:
Kommer der nogen spændene piger i aften
Hej dennysgerrige Hej dennysgerrige 25-11-17 12:22:
Det må man meget gerne have ????
Knus Q
DenNysgerrige DenNysgerrige 24-11-17 20:58:
Er det egentlig tilladt at have "legetøj" med i klubben?
Mie (Tucan Club) Mie (Tucan Club) 23-11-17 19:00:
Husk vores BLACK WEEKEND TILBUD ???? Se mere på vores kalendere....

Knus
Mie
Aalborg par Aalborg par 23-11-17 00:14:
Var på besøg og blev meget positivt taget imod allerede ved indgangen. En så venlig og imødekommende stemning at enhver nervøsitet der måtte have været forsvandt. Hygiejnen er i top og man kan fokusere på det sjove. Der er noget til enhver lyst og fantasi. Vi har været der en gang eller rettere første gang af forhåbentligt mange.
Fræk fyr Fræk fyr 19-11-17 23:17:
Tak til Nice4u. I er et dejligt par og du en SKØN SKØN kvinde. Ses
Ungt par Ungt par 19-11-17 18:40:
Hejsa
Vi har hørt noget om at i engang i mellem afholder et event for primær det yngre publikum, hvornår på året ligger det ? ☺️
Lækker lørdag Lækker lørdag 19-11-17 13:47:
Tak for en fed aften i går lørdag. Dejligt at være tilbage efter næsten 3 år.

Tak til parret i skummet - vi fik ikke lige snakket så meget inde i diskoteket bagefter, men i er velkommen til at skrive til os på denne mail
madamswinger@gmail.com
Vi er klar på mere leg i skummet en anden gang.
B & S (par9500)
Lørdag Lørdag 19-11-17 13:01:
Tak for en skøn aften i går ???? Mange dejlige mennesker og tak for legen på hemsen, til parret fra Fyn ????
Vi ses til julefrokost den 2. december ????
Knus
L og H
Nice4u (scor) Nice4u (scor) 18-11-17 22:42:
Tusind tak til alle Jer skønne fyrer... der var med til at gøre det til en fantastisk fræk fredag...stort knus fra Q
Koldinghus Koldinghus 18-11-17 17:07:
Frække engel og de nye piger fra Odense - taaaak! Manden i den hvide skjorte
Den ene af de 2 nye.. Den ene af de 2 nye.. 18-11-17 16:49:
Vi takker for igår! Fed aften.. Kommer snart igen.. Selv tak for korte frække glimt og lir’! I gav os en god start på noget forhåbentlig nyt og spændende i fremtiden.. Hilsen L&L ;o)
Den frække engel (scor) Den frække engel (scor) 18-11-17 13:08:
Hej til de to helt nye seje og lækre piger.

Jeg håber i havde den aften i ønskede jer ????
Og du kort håret, tusind tak for smagsprøven ????
Jeg smager gerne mere en anden gang ????

Knus fra hende med det lyse hår
Hvor er mine piske henne?.. Hvor er mine piske henne?.. 18-11-17 11:41:
Hej alle gæster fra hc aften fredag d. 17/11.
Jeg har desværre forlagt 2 små sorte piske et sted i klubben. Den ene har fjer i sin ene ende.. hvis nogen har set disse, ville det være utroligt dejligt om i ville indlevere dem til personalet i baren. Jeg har informeret personalet.

Ellers tak for en skøn og fræk aften igår. ????
Hej  Benjamin Hej Benjamin 15-11-17 14:52:
Ring til klubben på tlf 28412060 ????
benjamin benjamin 15-11-17 10:20:
hej mine venner og jeg, har snakket lidt om at tage ind til jer. hvad er prisen??
M&C M&C 14-11-17 08:03:
Vi siger også tusind tak for en dejlig, fræk lørdag ????
Tak til G&T og det andet par vi hyggede med på hemsen ????
Knus M&C
T&J T&J 13-11-17 15:46:
Wauv for en lækker og fræk lørdag aften .....og nat ????????
.....mon datoen for næste glow arrangement er fastlagt - vi kommer helt sikkert ????????
GogT GogT 13-11-17 11:55:
Fantastisk skøn aften og nat i lørdags!????
Tak til de to par som vi hyggede os rigtig meget med på hemsen???? Virkeligt lækkert og frækt????????
Stort knus og frække minder fra GogT????
par fyn 47/48 par fyn 47/48 12-11-17 14:59:
sikke en lørdag aften , der var godt nok gang i den
Perfect couple Perfect couple 11-11-17 17:42:
We hope to find a nice couple tonight
Anne Anne 10-11-17 10:59:
Tak for en superhyggeligt torsdag aften. Min første torsdag, der var ikke så mange mennesker som på de andre aftner, men det gav måske plads til mere rolig og hyggelig intim atmosfære.
Og så lige tak for super dejlig befriende latter, og humor på højt plan i hjørnet af diskoteket. Det er fantastisk at 4 mennesker der ikke kender hinanden kan forstå ( og misforstå) hinanden så godt. Smiler stadigt.
Mikkel Mikkel 09-11-17 12:24:
Kommer der nogle frække kvinder eller par i aften?
Fyr20 Fyr20 07-11-17 19:17:
Nogen fra Esbjerg jeg kan køre med til Tucan inden for den nærmeste fremtid
par 79 81 par 79 81 07-11-17 17:33:
Hej.
Vi var i klubben i torsdags, og vil gerne takke det par som der virkelig gav den fuld gas flere steder rundt i klubben . Holda helt op i var så vilde og gav bare frit spil for alle mænd, og os som par.
I gav os så meget med hjem af frække fantasier og inspiration til næste gang vi kommer i kluben, Vi vil rigtig gerne møde jer igen i Q var en lille lækker sag i sort lak, og M var stor iklædt sort og med tattoo på armene.
Swingpjatterne Swingpjatterne 05-11-17 22:54:
Tak for en dejlig aften, tak dem der var med at man tabte et par kilo på Hemsen 🙂
Knus H & A
Hr Rasmussen (HrRasmussen&frøken) Hr Rasmussen (HrRasmussen&frøken) 05-11-17 20:25:
Vil gerne takke den 47årige for en helt igennem dejlig aften.
Tændt Par Tændt Par 05-11-17 16:02:
Tak for endnu en dejlig og fræk aften i jeres skønne klub. Specielt Tak til Frækt Par Nord, det var frækt, vådt og dejligt.
Lørdag Lørdag 05-11-17 11:48:
Tak for endnu en dejlig aften i klubben og altid så mange søde mennesker ????
Glæder os til at komme igen den 17 og 18 nov ????
Knus S og K
Til Cam Til Cam 05-11-17 08:05:
Kommer d.17. stiller mig gerne til rådighed og sprøjter ????
Hot fyr
Hej RG Hej RG 05-11-17 00:17:
Jeg er i hvert fald frisk, og håber på noget bukkake action den 17 ???? Håber der er andre sprøjte glade fyre som er klar til at stille min sult efter de hvide safter ???? knuz Cam
1982-85 1982-85 04-11-17 14:09:
lækker debut i jeres dejlige klub. Det var en dejlig fræk oplevelse, og tak til alle de andre gæster for at være så søde...

En "særlig" tak til "C og L" for en hyggelig aften, nat og morgen tilbage på kroen, med rødvin og "strip-pool" og deres dejlige måde at være på 😀
Sexy Trans Sexy Trans 04-11-17 13:28:
Tak for dejligt aften i går . Hold nu op jeg blev brugt . Da var fantastisk .... jeg komme igen til Dark Desire ..søndag d. 12/11. Kh Sexy Trans 🙂
Flot par???? Flot par???? 04-11-17 13:10:
Kommer i aften. Søger en slank fræk pige til pige sex.
Hej RG Hej RG 04-11-17 12:34:
Det er der bestemt og ved der sker noget bla den 17.
nov til HC aften ????
Knuzz Q
RG RG 04-11-17 00:05:
Hej i frække mennesker. Er der kvinder i klubben som er til gangbang og bukkake?? Og er det noget der foregår i Tucan? Jeg har aldrig været i klubben før så er lidt nysgerig om man kan få stillet sine gangbang lyster hos jer ???? Hilsen René
Os 2 Os 2 03-11-17 21:20:
Vi siger mange tak for en dejlig torsdag aften 2-11 tak for alle dem vi var sammen med

en rigtig god aften tak for det

knus OS 2
Lars Lars 03-11-17 19:40:
Tak til den blonde superoplevelse i saunaen - det var sgu frækt.
Hej Dorthe Hej Dorthe 03-11-17 14:49:
Der er INGEN der siger man skal lave noget ????????
Knus
Q
Dorthe Dorthe 03-11-17 11:18:
Hej. Er det muligt at komme bare at kigge på?
Sexy tøs Sexy tøs 02-11-17 22:26:
Lækker Sexy trans komme i morgen .
Debuterende mand Debuterende mand 30-10-17 21:31:
Overvejer at besoege Klubben for foreste gang. Er der en pige fra Esbjerg omraadet som vil med? Jeg har ikke proevet det foer men er frisk paa en fraek oplevelse.
Lene Lene 30-10-17 11:20:
Jeg havde en dejlig og vellykket "alene debut" i klubben i lørdags. Tak til det søde par, som kom og snakkede uden forventninger. En stor tak til det frække par, der bød mig "indenfor" det var frækt, vådt og dejligt. Det gør jeg gerne igen ????
Debutanterne Debutanterne 29-10-17 15:55:
Hej Gitte 47 år.
Vi er et par nord for Aalborg der vil booke os ind på hotel Kryb i ly den sidste weekend i November. Vi har ikke prøvet dette før, men vil gerne ha e dog mes i bilen hvis du er frisk på det. Vi glæder os til at få taget vores "swinger-mødommen"
K K 29-10-17 13:23:
Til det tyske og sjællandske par. Tak for leg i skummet og på hemsen.. lige hvad jeg trængte til 🙂
Frækt par Frækt par 29-10-17 11:11:
Tak for en skøn aften i går og en ekstra tak til dem vi legede med, på den store madras ????
Vi nyder så meget dette lækre sted og alle de dejlige mennesker der kommer og glæder os til næste besøg ????
Knus
G & M
Til GItte Til GItte 27-10-17 21:22:
Hej Gitte Kan godt kører dig

Skriv til min mail esjsdem@hotmail.com
Gitte, 47 år Gitte, 47 år 27-10-17 03:40:
Hej Hanne
Tak for svar????
Glæder mig til at opleve stemningen.
Måske jeg skulle spørge, om der kommer nogle nordfra, som har lyst til at have en mere med i bilen på turen derned.
Jeg kommer fra Randers-området.
Hej igen Gitte Hej igen Gitte 26-10-17 15:31:
Der er ingen dårlige dage. Selvfølgelig kommer der flest fredag og lørdag, men torsdage er også meget hyggelige ????
Knus
Hej Gitte Hej Gitte 26-10-17 15:00:
Der kommer rigtig mange single kvinder i klubben og det er bestemt ikke svært at finde nogen at tale eller hygge med ????
Jeg er kommet i klubben i lidt over 2 år og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv ????
Har mødt så mange søde, lækre mennesker og mit selvværd er bestemt ikke blevet mindre, tværtimod.

Elsker den afslappet stemning der er og noget af det bedste, ingen tralse fulde mænd ????
Der er også altid en del mænd, så er sikker på det ikke bliver noget problem, at få en hyggelig og fræk aften ????

Knus
Hanne
Gitte, 47 år Gitte, 47 år 26-10-17 13:10:
Helt ny i denne verden og søger fif til mit 1. Besøg i klubben. Kommer der andre singlekvinder, som udelukkende søger mænd? Bør jeg tage en partner med? Hvilken aften vil I anbefale?
Nogen, som vil dele ud af erfaringer?
Casper Casper 25-10-17 13:03:
Hej, jeg er en sød fyr på 26.søger transport fra Århus og tilbage igen til tucan club. Leder efter nogen at køre med.
Kan kontaktes på casri91@gmail.com.
Par.. Par.. 23-10-17 21:35:
Hej. først og fremmest.. tak for en kanon god lørdag aften.. og tak snakken i rygerummet 😉
Vi hyggede os rigtig meget.. og nyder at komme nede hos jer..
Kunne man måske overveje at flytte de to massagde stole væk fra Dark Rummet?.
Vi har lagt mærke til at hvergang vi går derind, så dem der sidder i stolene faktisk går der ind.. så man ser den man har leget med i hullerne.. og det er ikke helt så spænderne, at se hvem det er man har leget med..
Vi går ind i rummet, netop fordi vi synes det er spænderne ikke at kunne se hvem det er man leger med.
Det bliver skønt at få lavet de trin ned til kælderen.. for de er godt nok skrappe..
Og måske man skulle sætte nogen seddel-er op rundt omkring.. med at man ikke må kigge ind når tæppet og kæden er på.. for det har vi oplevet et par gange nu i dark rummet.. folk bare kigger ind.. selvom reglerne siger noget andet.. folk ved godt der ligger nogen regler på bordene.. Men det bare ikke altid folk lige tænker over det og faktisk læser dem..
Par Fyn Par Fyn 22-10-17 23:19:
Tak for en skøn lørdag i klubben og tak til de frække par vi hyggede med, på den store madras oven på ????
Dejlig personale og så mange frække mennesker ????
Knus par Fyn
Hej M&T Hej M&T 22-10-17 22:27:
Dejligt at I nyder klubben og nyder at komme hos os
????

Inden for de sidste pr md, har vi fået skifter alle madrassene, men mangler stadig at få skiftet to madrasser og de er på vej hjem ????
De skader der er på trinene til kælderen, får vi udbedret i nærmeste fremtid ????

Håber også at I har bemærket, at der er kommet nye gulvtæpper på i klubben, samt der er blevet malet flere steder ???? Blot for at fortælle at vi faktisk løbende vedligeholder klubben.
Glæder os til at se jer igen ????

Knus
Mie & Torben
Pan1789012@yahoo.de Pan1789012@yahoo.de 22-10-17 22:16:
Hi Mie, thank you for the possibility to be your guests yesterday in the Tucan Club. It was a great event: The cordial welcome and attendance through the evening, the nice venue and the very interesting people. We hope to visit the Club again asap. Kind regards, Katrin and Christian
M&T M&T 22-10-17 21:30:
Hej Mie Og Torben.
Mange tak for den utrolige flotte klub, som vi virkelig nyder at komme i????
Men som så ofte er der er “MEN”
Der er en del steder der desværre lider under at klubben er populær, og at der kommer mange frække mennesker, madrasser hvor betrækket er gemmen slidt, trappen til kælderen hvor der er skader, og nogen flere små ting her og der????
Det kunne være så dejligt at komme og opleve at der også lige er styr på de sidste små ting????
Niller Niller 22-10-17 14:57:
Hej - min kæreste kunne godt tænke sig at komme en tur i klubben og vi er fra det nordjyske. Er der nogle heroppe fra der skal derned og hun evt. kunne køre med og vise hende stedet:-) skriv på mail. Nillermadsen@outlook.dk
Tak - hun har aldrig været der før og har brug for lidt tryghed :-))
Per Per 22-10-17 09:49:
Ved nogen herinde om der er en swingerclub i Alanya...
Vi er et par der tager derned om en uge..
Steffen Steffen 22-10-17 05:28:
Kærer Steffen
Vi glæder os til at fremvise klubben for dig på fredag ❤️
Knus m og C
Bjarne Bjarne 21-10-17 12:19:
Hej Solsikke , dejligt at se dig igen og snakke med dig. En skøn aften i clubben
Aase Aase 21-10-17 08:51:
Tak for en god aften, specielt til ‘Røde’, for en fantastisk oplevelse.

Jeg gav dig min læbepomade, men glemte at få den igen. Den er ret dyr og har dennaf medicinske grunde, så måske vi kunne mødes og jeg få den retur? Du må gerne rengøre den inden.

Tror jeg siger ja til ghanesisk inden jul.

Hilsen
Aase
G & D G & D 21-10-17 04:58:
Tak for en hel fantastisk tur på den store madras ???? Der gik lidt tid inden der rigtigt kom gang i klubben, men så skal vi også lige love for der blev knald på ????
Kommer igen når sneen falder den 3. Nov ????
Knus G & D
Thomas Thomas 21-10-17 04:15:
Tillægs tak, til alle de fyre jeg kunne høre mumle om hvor gerne de ville være i mit sted. Det var med til at gøre det hele, endnu mere prisværdigt 🙂
Thomas Thomas 21-10-17 04:12:
Takker til de 4 piger i udsigten torsdag den 19. Oktober, det var en virkelig lækker forkælende oplevelse. Som jeg vil huske, og værdsætte i lang tid. Tak for den prægtige overraskelse min skat :-*
Nat78 Nat78 20-10-17 04:05:
Tak for en hyggelig aften ????
Fetich Fetich 20-10-17 00:54:
Super, Mie. Den fest vil vi glæde os til.
L&E (scor) + pige L&E (scor) + pige 16-10-17 11:09:
Tusind tak for en fantastisk aften lørdag i klubben, tak til dem vi hyggede med på hotellet og i klubben og tak til parret fra fyn for lån af manden, jer vil vi gerne i kontakt med igen ????

Hvor er det fedt at komme i tucan, fantastisk klub og personale
Ungpå21 Ungpå21 16-10-17 00:50:
Hej Modenfyr22

Jeg er også ny i universet herinde. Jeg befinder mig ofte i Aalborg.

Måske vi skulle tage en tur derned sammen?
Sallyandsam (scor) Sallyandsam (scor) 15-10-17 23:38:
Super lækker aften i går lørdag sammen med frækt Københavner par i "pandarummet"
Kære Københavnerpar,
Skriv til os på scor, vi tager meget gerne en tur mere????
fetish fetish 15-10-17 21:57:
kontakt os på peterjensen67@yahoo.dk, for info
ModenFyr22 ModenFyr22 14-10-17 23:38:
Hej, jeg en frisk fyr på de 22.

Søger, ældre kvinde/par.

Er ret ny i dette univers og er bosat i Aalborg,
er der nogle der køre fra AA til Tucan og retur samme dag/aften?

Hilsen den nysgerrige unge, der søger nye oplevelser.
TAK TAK 14-10-17 15:48:
Bliver nød til at rose det fantastiske personale der var på arbejde i går, utrolig serviceminded og imødekommende, lige fra man kommer ind af døren til man går hjem er der omsorg og god stemning❤️
mijapar84 mijapar84 14-10-17 11:46:
Kære Tucan

Tak for endnu en dejlig aften hvor vi for første gang fik leget med andre dejlige mennesker. Og hvilke oplevelser... Vi er helt høje i dag, og kommer kun tættere og tættere på hinanden som par for hver gang.

Vi vil lige rose Jer for den dejlige klub, atmosfæren, sjælen og ikke mindst de dejlige folk I har i baren. De gør et fantastisk stykke arbejde! Og altid med et skønt smil på læben og et frækt glimt i øjet.

Det I har gjort i nu 10 år er absolut hver eneste dag værd! Tak for det!

De frækkeste hilsner
mijapar84 😉
Mig Mig 14-10-17 00:54:
Til nysgerrig q fra Aalborg.

Kunne forstå at du gerne ville have kørelejlighed fra Aalborg og det var første gang dernede.
Jeg vil gerne derned og se hvad der sker - måske skulle vi finde ud af at tage afsted sammen:-)
Skriv evt på: nillermadsen@outlook.dk

Knus q
Nice ???? Nice ???? 13-10-17 17:38:
Må lige sige min mening????
Det er ikke alle mænd der kan lide at gå rundt blandt andre nøgne mænd!!
Når først der skal ske noget, kan man jo vælge om man vil eller ej????
Efter min mening er det lækket at have boxershorts på i baren/rygekabinen ????
Det er også lækket at se Kvinder i frækt undertøj????????????????????????????
Flot mand Flot mand 13-10-17 16:09:
Jeg synes det er fint med forskellige temaer aftener, så kan man selv vælge hvad der passer en bedst. Jeg kan godt tilslutte mig en tema dag, hvor alle skal være nøgne, for det vil give en fin stemning lige fra starten. En anden tema dag kunne f.eks være med DJ og mere elegant fræk påklædning, hvor der bliver skabt en fest med glade dansende mennesker, og så er der mulighed for at trække ud i lokalerne og her være nøgen.
Carl from Malta Carl from Malta 13-10-17 11:39:
Thanks to Tucan for the interesting night on Thu 12.10.17.
To A.:
It was great pleasure in Tantra room (temple) with you 🙂
Write to me evt.
Hugs
Carl.audi2015@gmail.com
Alex Alex 12-10-17 11:41:
Som mand må jeg give den frække ret, jeg har også kun underbukser på fordi alle har det, ville meget heller være fri, og min kæreste syntes også at alle de underbukser er lidt forstyrrende og ikke særligt frækt
Den Frække Den Frække 12-10-17 11:04:
Kære Lene

Jeg køber heller ikke brød ved bageren, hvis jeg ikke kan se det først.
Kunne godt tænke mig en tema dag, hvor alle var helt nøgne.
Ang Fetish Ang Fetish 11-10-17 21:17:
Vi holder en Fetish Fest en gang i starten, af det nye år ????

Knus
Mie
Mand med STORT M Og Tøz Mand med STORT M Og Tøz 11-10-17 18:11:
Vi siger endnu engang mange tak, tak for den frækkeste aften hvor Tøzen igen fik en fantastisk cockqueen oplevelse..
Tak til lækker single Kvinde og Tucan..
Fetish Fetish 09-10-17 20:49:
Hej Tucan
Vi er er par som leder efter nogle fetish fester. Er det noget I holder ind imellem?
Eller kender I eller nogen andre nogle steder man kan søge - helst i Jylland.
K K 09-10-17 20:31:
Skulle være TAKKER....og varme knus.
Krudt Krudt 09-10-17 12:58:
Kære Mie & Torben.

Jeg taker, fordi I er de åbne og varme personer, som I nu engang er. Jeg husker engang for mange år siden. En Q og jeg havde overnattet oppe på første sal (hvor der tidligere var værelser). Vi kom ned, hvor baren er og blev mødt af Torben med et stort smil og et godmorgen. Morgenmaden stod klar og Torben spurgte, om vi ikke ville låse, når vi var færdig med at spise (Torben skulle hjem til Mie). Sikke en tillid og et lækket måltid. Tusind tak Torben.

Mie & Torben - I er utroligt kreative og udvikler hele tiden Tucan. Tucan er en meget flot klub, med nogle helt fantastiske værter og hvor kommer der mange dejlige/skønne gæster, som gør Tucan til en oase.

Jeg håber virkelig, at I fortsætter med Tucan I mange år ud i fremtiden, fordi jeg med sikkerhed ved, at I og Tucan har gjort mange mennesker meget mere lykkelige I deres sexliv.

Varme hilsner og kram herfra.
Tucan Club Tucan Club 08-10-17 23:35:
Af hjertet TUSIND TAK, til alle jer skønne mennesker, der var med til at gøre vores 10 års jubilæumsfest til en uforglemmelig aften.
Tusind TAK for de mange fine gaver. Vi er meget beæret og yderst taknemmelige.
Uden jer og jeres fantastiske frisind, glæde, empati og fællesskab, så havde der måske slet ikke været nogen fest.

Vi er stolte af Tucan, men mindst lige så stolte over den atmosfære, som vores gæster og personale er med til at skabe. TAK for JER.

Når man er værter ved så stort et arrangement, så er vi blot lidt kede af, at vi ikke formår at snakke med jer alle sammen og fordybe os lidt mere i samtalerne, men I skal vide, at der ikke var noget vi hellere ville og vi håber at kunne hilse på jer igen, når I besøger klubben på en lidt "roligere" aften næste gang.

Knus og Smukke tanker fra
2 trætte værter
Torben & Mie
Lene. Lene. 08-10-17 17:15:
Kære "Den frække"
Hvad der gemmer sig i underbukserne, fortæller jo ganske enkelt hverken om størrelsen i kampklar tilstand ej heller om seksuel formåen! 😉 Fint med lidt, overladt til fantasien, efter min mening.
Til Mie og Torben Til Mie og Torben 08-10-17 14:51:
Så fik vi endelig hilst på jer og hvor kan man mærke, at I har hjertet med, i det I foretager jer ❤️ Den helt store grund til klubbens succes, er at I vil det.
Det smitter så meget af på jeres dejlige personale, så de forstår at give jeres ånd videre ❤️
Vi nyder hver gang vi tager den lange tur fra Kbh til Kolding og altid en skøn oplevelse rigere, når vi tager hjem igen ????
Vi ses snart igen ????
Knus
Parret fra Kbh
Lars og Anna Lars og Anna 08-10-17 13:40:
Tak for en skøn skøn fest i går ???? Sikke en stemning og gang i klubben alle steder ???? Det I har skabt Torben og Mie og jeres personale, er ikke mindre en fantastisk ???? Et så lækkert sted, hvor der er styr på tingene og så mange dejlige mennesker ????
Glæder os til mange flere timer fremover ????
Kys
Lars og Anna
Til parret fra Sydfyn Til parret fra Sydfyn 08-10-17 06:31:
Hej vi talte sammen i aften men glemte at udveksle nr, I kan fange os på fitness_m_k@yahoo.dk
1 gang 1 gang 08-10-17 05:52:
Vi vil gerne sige mange tak for en hel fantastisk debut. Alle vores fordomme blev gjort til skamme og har aldrig før, oplevet så meget kærlighed før.
Vi fik købt medlemskab og er meget hurtigt tilbage igen.
Knus
Parret fra Sydfyn
Malou fra AA Malou fra AA 07-10-17 14:05:
Kære Tucan, Mie, Torben og jeres skønne personale.
Kæmpe tillykke med Tucans 10 års jubilæum i dag.
Huraa Huraa Huraaaaa...
Jeg håber i får en fantastisk aften, med en dejlig fræk stemning Tucan er så kendt for.
Vi ses dog ikke i aften, men måske en anden gang...
Knus og kram fra Malou 😉
Tucanclub Tucanclub 07-10-17 00:43:
Vigtig information vedr. ankomst i morgen lørdag den 7/10 ????

Der er først adgang fra kl 21.00, for gæster som IKKE har tilmeldt sig spisning samt tilmeldinger der er foretaget efter onsdag den 4/10.
Camilla Camilla 04-10-17 12:24:
Jeg kan levere slikkelapper med blåbær- eller chokoladesmag til 10kr stk hvis det har interesse 😉
Vh
Kondompusheren
artigemig@email.com
Tucanclub Tucanclub 04-10-17 02:37:
Vedr. slikkelapper 🙂

Find svaret her ved at kopiere følgende;

sexlinien.dk/emneside-praevention/praevention/slikkelapper.aspx?mode=detail&RowId=SID=104912

Knus Mie
????? ????? 03-10-17 18:58:
Hvad er slikkelapper ???
Mie (Tucan Club) Mie (Tucan Club) 02-10-17 18:29:
Vi er af den klare opfattelse, at 99 ud af 100, ikke vil have oralsex med beskyttelse på, men er der nogen der kun vil gøre det, er der selvfølgelig kondomer i klubben og man er selv, meget velkomme til at tage slikkelapper med 🙂

Knus
Mie
Undrende Undrende 02-10-17 17:11:
Med kønssygdomme for øje, undrer det mig, at der ikke ligger slikkelapper i klubben, ved siden af kondomerne? De færreste kender slikkelapper, ligesom ukke mange ved, at gonoré og klamydia sagtens kan overføres oralt.
Den Frække Q Den Frække Q 02-10-17 16:38:
Den Frække Q

Som første gangs besøgende havde jeg en super dejlig aften.
Undrede mig alligevel over at alle fyrene havde underbukser på, det syntes jeg var lidt træls.
Kunne godt have tænkt mig at se hvad de havde inden jeg indledte noget.
Frifugl Frifugl 01-10-17 13:02:
Tak for en kanon dejlig fredag aften, og gak til det frække par fra skummet og video rummet ????.
Håber vi snart ses igen
Couple Langelnd Couple Langelnd 30-09-17 12:36:
It's was good first time for us yesterday. Thanks for all.
Thanks for Torben, it's was pleasure to talk with You.
Thanks for all who watching and masturbate when we had sex in Mirrow room. It's was exciting.
Thanks for all who offer sex for us.
We will visit Tucan next time for having sex with another man. Hope it's will be soon.
3. Gang 3. Gang 30-09-17 04:58:
Sådan en hel fantastisk aften og vi fik virkelig udlevet nogle frække fantasier ????
Tak til de to par og de 2 fyre, som vi hyggede med ????
Vi kommer igen allerede den 7. oktober til festen ????
Knus
Parret fra smilets by
Fyr26 Fyr26 29-09-17 20:31:
Hej nogle som kunne bruge en ekstra fyr iaften/søndag :)? Scor navn:FlotfyrXXX
New couple New couple 29-09-17 08:32:
Hi everyone! We had a great experience last night in Tucan! Very good place! I'm sore we will come back soon ????
Saavedra (scor) Saavedra (scor) 27-09-17 17:06:
Hej Nysgerrig Q
Du kan skrive til thersites02@gmail.com
Send dit scornavn med så kan vi tage den derfra.
☺️
Nysgerrig Q Nysgerrig Q 27-09-17 12:34:
Saavedra - jeg har scor, men jeg har desværre ikke noget abonnement. Kan jeg skrive til jer på en mail i stedet for? Jeg er nemlig meget frisk på at tage med engang, og jeg synes, det er fint, at I er et par, der køre 🙂 Jeg håber på, at høre fra jer.
Nyt_par Nyt_par 25-09-17 19:39:
Vi kører fra Rudkøbing til Tucan og hjem igen samme nat (fredag 29.09) . Du er velkommen til at køre med os. 50303545(kun sms)
Saavedra (scor) Saavedra (scor) 25-09-17 12:36:
Til Nysgerrig Q - vi er et par der ofte kører fra Aalborg til Tucan og hjem igen samme aften(nat). Du er velkommen til at køre med os når vi skal derned (vi har godt nok lige været afsted de sidste to weekender, så ved ikke hvornår vi skal igen). Du kan kontakte os på scor hvis det har interesse 🙂
Par nr.7 Par nr.7 25-09-17 03:54:
Tusind tak for en oplevelses rig og rigtig fræk aften. Vi viste ikke helt hvad vi skulle forvente, men vi syntes det var super dejligt og frækt på vores første besøg lørdag d. 23/9 😉

Så vi meldte os ind da vi gik, da vi helt sikkert gerne vil komme igen, når vi får mulighed for det. For vi er bestemt nysgerrig på mere. Og dejligt lige at blive snakket lidt til ro i rygerummet af et par andre par i starten af aftenen 😉
Nysgerrig Q Nysgerrig Q 25-09-17 01:21:
Er der eventuelt nogen, der engang imellem kører fra Aalborg og tilbage igen samme aften/nat?
Jeg vil meget gerne med en gang. Har aldrig været afsted før, men vil gerne prøve det.

Hilsen en Nysgerrig Q fra Aalborg
EtGiftPar @ scor EtGiftPar @ scor 24-09-17 17:37:
Og specielt tak til det søde, frække par vi snakkede med i omklædningsrummet bagefter --
Håber vi mødes igen
Hilsen os fra Aabenraa
EtGiftPar @ Scor EtGiftPar @ Scor 24-09-17 17:33:
Tusind tak for en vild fest i spejlrummet i nat (lørdag)
7000D scor ???? 7000D scor ???? 24-09-17 11:52:
Tak for en aften i fredags hvor en q og hendes herrensatte godt gang i ordet mange mænd om hende.

En q der Fanme ikke var bange for at knep og blive spermet til. Du ved hvem du er og jeg håber du vil komme igen med din mand og give os liderlige singler mænd mere af din frækhed. Ros ros ros. Husk dit brede halsbånd.
Til ALS Til ALS 24-09-17 02:37:
Det gør jeg den 7/10
Hilsen kæreste og elsker (scor)
Til par --Nyborg Til par --Nyborg 23-09-17 23:23:
Fredag --vild leg på hemsen --på et tidspunkt 3 piger sammen og til sidst var vi alene med jer.
Det vil vi gerne igen
Vh Kape
Fyr fra Silkeborg Fyr fra Silkeborg 23-09-17 18:08:
Til pigen med nr 55 22/9. Tak for en dejlig aften i bl.a tantrarummet og den store madras.
Du var skøn og fræk. Har du lyst til en gentagelse kan du skrive til mig på adonis.2017@yahoo.com
Han&hende Han&hende 23-09-17 11:39:
Tak for en dejlig fredag - især en en tak til jeres kære medarbejder der gav guidet tur i klubben. Han var rigtig dygtig og for hende, der havde debut i Tucan, betød det meget at blive taget så godt imod som det lykkedes jeres medarbejder at gøre.

Det tog hende ikke mange sekunder at indrømme efter første oplevelse hos jer var hun hooked.

Vi ses.

Kh

Han&hende
Lise Lise 23-09-17 09:56:
Tak for en skøn fredag i klubben og en ekstra tak til de fyrre der forkælede mig ????
Vi ses måske på fredag igen og helt klar til jubilæum ????
Knus
Lise
Til Sofus Til Sofus 23-09-17 04:06:
Tak---vi skriver hvis vi får brug for dig
Vh Kape
Besked til Sofus (dæknavn) Besked til Sofus (dæknavn) 23-09-17 02:31:
Min mail er henrikjensen122@gmail.com
Til Lene jensen Til Lene jensen 22-09-17 13:17:
Næste gang du skal afsted, så skriv lige til mig! Så kan vi kører sammen ! 🙂

Vh singlefyr Århus
Til Fynboen Til Fynboen 21-09-17 00:06:
Selv tak for en fræk aften 🙂 Er bestemt klar på at ny fræk runde ????

Knus
Parret fra Aalborg - fun6(scor)
Til Lene Jensen. Til Lene Jensen. 20-09-17 19:51:
Hvis du íkke kan få et lidt fra Århus I morgen torsdag - så tag toget til Fredericia og her samler jeg dig op. Jeg kører dig naturligvis retur til stationen. Hilsen Moden Mand.
Kratte1 Kratte1 20-09-17 10:04:
Vi var som nævnt i klubben torsdag den 14/9, hvor vi legede med sortfyr????(tror vi). Jeg, Q, håber på, din hilsen her er til os, selvom du referere til fredag????. Jeg vil gerne afsløre, at var det muligt, havde vi gerne mødtes med dig fredag også. Du er for fræk. Vi ses? Knus M og C
Fj Fj 19-09-17 22:49:
Jeg (mand 46) melder mig også ind blandt dem for hvem det er første gang her på torsdag. Måske ses vi.
Jeg glæder mig helt vildt.
Bjørn Bjørn 19-09-17 19:41:
Til Lene Jensen. Jeg kunne godt give et lift, til hvad der også vil være mit første besøg????
Hej Kratte1 Hej Kratte1 19-09-17 14:48:
Vi har slettet jeres søde indlæg, da I har brugt en af vores gæsters rigtige navn og det strider imod anonymiteten i klubben.
Vi er sikre på, I kan få ham det fortalt, på en anden måde ????

Knus
Mie
Mie Tucan Club Mie Tucan Club 18-09-17 14:34:
Ang de hemmelige FB sider, skal man kontakte e-mail Lakrissen@gmail.com ????
Ps gruppen er kun for de gæster, som kommer i Tucan ???? Og det har han helt styr på.

Knus
Mie
Par38/39 Par38/39 18-09-17 14:23:
Vi var i Tucan første gang i lørdags og glæder os til at komme igen 🙂
Hvad er det for noget med en hemmelig FB side ? 🙂
Vi ser flere spørge til den og er derfor ret nysgerrige 🙂
Lene Jensen Lene Jensen 18-09-17 11:56:
Hej , er der en jeg kan få kørelejlighed med fra Århus på torsdag , og gerne tilbage igen.
Jeg skal være der kl. 19.30 , da det er første gang
Har ikke prøvet det før , men nu skal det være ????????
ALS ALS 17-09-17 21:25:
KÆRESTE OG ELSKER, DU KAN JO SKRIVE HVORNÅR DU KOMMER IGEN
Fynboen Fynboen 17-09-17 20:21:
Tak til parret fra Ålborg for en rigtig fræk aften. I var nogle utrolig søde og dejlige mennesker, og det var en fornøjelse at lære jer at kende. Tak til M for lån af kunden til diverse aktiviteter. Hende kan du godt være stolt af:-)
Hold nu op en dejlig røv og sikke et blowjob kvinden hun gav mig.

Jeg håber meget at møde jer en dag igen, når jeg kører fra Odense til Tucan.


God søndag
Mvh Fynboen fra Odense
visogernoget(scor.dk) visogernoget(scor.dk) 17-09-17 19:33:
Vi besøgte klubben første gang igår - super flot og frækt sted 🙂

Det blev en hyggelig og fræk aften, fruen nød massage-dimsen i kælderen og ser frem til at teste den igen. Medlemskab blev selvfølgelig købt - så vi ses snart igen

KH visogernoget(scor.dk)
Nytpar7500 Nytpar7500 17-09-17 17:11:
TilHercules og Afrodite
Tak for hyggelig snak i diskoteket igår, mødes gerne igen i uniform eller ej
Kz hende med kærste tattoo
Kæresteparet Kæresteparet 17-09-17 13:01:
Wow! Skøn første aften i Tucan - Tak til det dejlig par som satte gang i legen på den store madras ????Fræk oplevelse at besøge Tucan, og grænse overskridende ????Vi glæder os til en anden gang at besøge Tucan - til fræk pige/par sex - Kvinden ser frem til en tur i gyngen ????
FK-par(Scor) FK-par(Scor) 17-09-17 11:55:
Tak for en super hyggelig aften
😉 de nye par i er frække og giver den gas, skønt
sexiaften(scor) sexiaften(scor) 17-09-17 02:22:
Så fik vi endelig meldt os ind. Tak for en hyggelig aften ☺☺ næste gang håber vi der nogen der tør snakke med os????????for vi for generte til selv at starte en samtale.men pisse frække når vi smider tøjet ..knus sexiaften
Evan Francis Evan Francis 16-09-17 15:46:
Tak for en god aften i klubben i går. En stor tak til pigen fra parret.TAK????????????Hilsen Evan (sortfyr)
Waldy Waldy 15-09-17 14:10:
I am travelling to Denmark next month as wanted to visit this place .
I am a non Danish speaker and wanted to know if there would be english speakers to talk to and have fun ?

Also would Thursdays be a good day to find young single women ( I am a 25 year old single man from Srilanka)
Hej Hercukes❤️Afrodite Hej Hercukes❤️Afrodite 15-09-17 11:22:
Prøve mødestedet i stedet for gæstebogen ????
Hercules❤️Afrodite Hercules❤️Afrodite 15-09-17 11:00:
Min mand har fødselsdag og vil gerne overraske ham med en anden pige lørdag.
Han skal forkæles med munden???? Er der er frisk BarbieQ som vil forkæle ham sammen med mig? Ekstra frækt vil det være hvis du også har skolepigeuniform på. Min mand er slank, lækker og veltrænet. Begge to 42år
Kratte1 Kratte1 15-09-17 10:30:
Igen en skøn og ikke mindst fræk torsdag aften - takket være skønne mennesker, og mødet med en gammel ven (du ved, hvem du er). Vi nyder meget dit selskab, og fornemmer, følelsen er gensidig. Du kan virkelig dit kram, og Q synes, det er en dejlig måde, du tager imod komplimenter, med et: det var så lidt. Vi håber, du har lyst til at lege igen næste gang. Knus M og C
Kæresteparet Kæresteparet 15-09-17 01:32:
2 dage til længe ventet besøg..... vi er spændt, glæder os til vores første besøg...... ❤️
Z Z 14-09-17 01:33:
Hej hvad koster det at komme ind?
Hej Hej 14-09-17 01:11:
Du skal bare komme afsted og få en lækker aften og husk du bestemmer om du vil lave noget ????
Knus
Ung Q
Uhm Uhm 13-09-17 23:54:
Jeg er en pige på 19 år, har ikke nogen partner. Ville det være passende, hvis jeg tog en bekendt med? Tror ikke jeg ville turde selv. Har lysten, men ja. Ved ikke om det er okay jeg bruger gæstebogen til det her. Håber det er okay 🙂
Hej p og s Hej p og s 12-09-17 18:00:
Jeg vil foreslå jer at komme en lørdag når det kun er for par og singlepiger.. Da det er de aftner der er den blideste start..
Det afhænger jo meget af hvad man søger efter men der kommer alle typer mennesker.
Som nybegyndere synes vi godt det kan være svært at komme i kontakt med andre altså blot for at tale .. men jo flere gange vi har været det bliver vi mere trygge og er måske selv mere åbne..
Giv det en chance det er et skønt og sobert sted
Knus et ungt slankt og atletisk par
Hende den lyshårede pige Hende den lyshårede pige 10-09-17 23:42:
Hej til det nye par i fredags. Er glad for jeg ikke skræmte jeg helt væk.
Er sikker på min kæreste og jeg gerne står til rådighed, hvis i skulle have lyst????
Til den søde kvinde fra Esbjerg Til den søde kvinde fra Esbjerg 10-09-17 16:29:
Tak for en hel aften med dig i fredags - det var virkelig skønt og lækkert. Knus 🙂
Rene80@live.dk Rene80@live.dk 10-09-17 15:52:
Til Give Par !!!!!!!!!!!!!!!
Interesseret i gensyn med Horsens fyr?????
Skriv på ovenstående adresse.
- der er stadig masageolie tilbage 🙂
Nytpar7500 Nytpar7500 10-09-17 13:44:
Vi vil gerne sige tak for en fræk og hyggelig aften i bambusrummet, vi gentager gerne kz CogJ
P Og L P Og L 10-09-17 05:32:
Tak for en hyggelig aften. Vi er da ikke blevet skæmt væk, og Vi vil da gerne prøve at komme igen, for at se om det er noget for os 🙂
VI har snakket med nogen derinde, som sagde vi skulle prøve at komme på de aftener hvor der er Par Single piger aften, for at få en rigtig oplevelse, for det mente de at var en rigtig god oplevelse, man ikke skulle gå glib af.
Så tak til det par som fortalte os det, vi stod ude i garderoben over ved hårtørren.

Hilsen Os 🙂
Hej P og S Hej P og S 10-09-17 02:47:
Der kommer nogen i alle aldre og bestemt også mange unge, så vi er sikre på I også bliver grebet som vi er blevet ????
Knus et ungt par
P og S P og S 09-09-17 20:57:
Hej
Min kæreste og jeg vil enormt gerne prøve en swingerklub, men vi er lidt i tvivl om hvad vi skal forvente? vi er i henholdsvis midt fyrrene og midt tyverne. Vi er begge atletiske af bygning og smukke.. vi er lidt nervøse for, om de fleste gængere på Tucan er oppe i alderen?
Tak Tak 09-09-17 20:37:
For en skøn 1. Aften fredag:-)) vi fik helt perfekt rundvisning i klubben selvom det blev lidt sent. Den lyshårede barpige forstod da helt at få os til at føle os i trygge hænder. - hvis den søde fyr (med samme navn) der hjalp med at tilfredsstille Q senere på aftenen læser med er vi ret friske på en 2.halveg og håber at møde dig igen. Nu mangler vi bare at finde pigen der vil hjælpe med vores pige pige fantasi;-)
Moden Mand Moden Mand 09-09-17 07:15:
Til Kvinden med de lækre fødder (I spaen). Mit tilbud om kropsmassage - står stadigvæk ved magt - en anden god gang.
R&M + D R&M + D 02-09-17 16:11:
Vil gerne sige tusind tak for en super fræk , våd og lækker aften igår (Fredag) ! Det var fantastisk skønt at blive forkælet af to Lækre mænd! Glæder mig til næste gang hvor jeg skal rykkes rundt! 😀
Til C fra Nat78 Til C fra Nat78 02-09-17 12:38:
Selv tak ☺️ ???? ????
håber også at se jer igen! ☺️
C C 02-09-17 12:01:
Stor tak til Nat78 for en dejlig & smuk oplevelse med olie i tantra rummet. Dejlig du er blevet medlem. Vi glæder os til at se dig igen ????
Trine og Jesper Trine og Jesper 02-09-17 07:26:
Vil takke for en dejlig aften. Og i sær tak til de to piger vi afsluttede aften med. Håber vi ses i klubben en anden gang ☺
Thomas Thomas 02-09-17 06:34:
Tak for en dejlig aften 🙂
Jeg håber at de to søde fynboer jeg talte med på terrassen sidst på aftenen kommer igen 😉
Nat78 Nat78 02-09-17 05:37:
Tak for en dejlig fræk aften - det var min første aften i Tucan - nu er jeg medlem så glæder mig til flere frække og hyggelige oplevelser fremover ????
P&D P&D 01-09-17 22:39:
Hej. Vi kommer torsdag d 21 og vi glæder os meget, det er vores anden gang. Vi skal overnatte på kryb i ly,andre der skal det?
Vestfyn Vestfyn 01-09-17 16:17:
Den meget fulde mand blev kørt hjem af en venlig person ????
KH H + J
torsdag d 31 aug torsdag d 31 aug 01-09-17 14:36:
Der var en meget provokerende og fuld mand torsdag aften. Håber da ikke han fik lov til og køre derfra...!!
fyr25 fyr25 01-09-17 03:45:
Nogle der vil lege med en frisk fyr til young swinger night ;)?
Eros Eros 01-09-17 00:45:
Til nysgerrig ung mand:
Der er plads til alle i klubben. Om du ender i et hjørne med en øl er også op til dig selv. Snak med folk og du vil opdage at du bliver taget godt imod. Måske start med at komme med det mentale formål bare at have en hyggelig aften i hyggeligt selskab. Når du så løbende føler dig mere afslappet i klubben kan du prøve på "noget mere".
Nysgerrig ung mand Nysgerrig ung mand 31-08-17 21:13:
Hej Tucan. Jeg overvejer kraftigt at aflægge jer et besøg, der er dog en ting jeg frygter lidt. Har ikke nogen at tage med mig, så er lidt nervøs for at komme til at stå i et hjørne med en øl og bare være til pynt. Hvor imødekommende er folk? Og er der plads til mænd med lidt ekstra på sidebenene? Hvad hvis nu man gerne vil lege med men hele tiden bliver afvist?
Hej Mads & Mette Hej Mads & Mette 31-08-17 13:45:
I skal tage og bruge mødestedet i stedet for ????
Mads38&Mette41 Mads38&Mette41 31-08-17 08:23:
Vi kommer i aften. Vi håber lege lystige frække fyre vil lege med. Hun ønsker lege med flere fyre - Ps. Vi er amatører:0)
espe espe 31-08-17 00:22:
Glæder os til besøg torsdag aften.
Young sexaholics Young sexaholics 29-08-17 12:16:
Ville lige takke endnu engang for en fræk fest, både til Scor og Tucan. I forstår virklig at ramme plet... vi glæder os til næste fest..;-)
thedarkking thedarkking 29-08-17 10:25:
Hej tak for en lækker fest i lørdags.
har et spørgsmål og hvem det par var. kvinden fra parret var høj og kort lyst hår, hvis bluse og en sort nederdel. manden var skaldet og tynd..i var i spa ved 2 tiden....
håber at i skriver til mig på scor samme navn
Jan Jan 28-08-17 13:28:
Hej A og N
Jeg er en mand på 58 år der kommer i klubben lørdag den 9/9 kl ca 20.00.
Vi kan evt mødes og hygge os sammen ?
H & L H & L 27-08-17 20:03:
Tak for en piv fræk fest i går. Skøn mad, lækker klub og mange dejlige mennesker.
Tak for dansen og for god service i den udendørs bar, af de unge flotte fyre..
Skøn leg i klubben med nogle frække mennesker.
Knus H & L
Torben Torben 27-08-17 18:40:
Hej A og N
Der er ikke noget at være bange for, er selv 68. I kan begynde en torsdag eller fredag, da er der ikke mange og rummene er lukkede, kom tidligt ved 20 tiden så i får rundvisningen med. Der sker ikke noget før ved 22 eller 23 tiden, så i kan sidde i barområdet og der se hvem der kommer. Jeg har aldrig oplevet det. Skulle der komme en nær ven eller familie - hvad kan der ske? man kan gå ned i wellnes afdelingen. i værste fald, tal med personale om muligheden for at kunne komme igen en anden dag. Skriv evt. til mig og vi følges ad.
A OG N A OG N 27-08-17 17:37:
HEJ
Vi er et par på 60+ som kunne tænke os at prøve svinger livet.
der er to ting vi er i tvivl om
Er vi forgamle
Og så er vi i job begge to hvor det vil være pinligt at evt. møde klienter
hvordan takler man det.
Er der nogle som kunne være indtresseret i at hjælpe os
Høre gerne
Fyns par Fyns par 27-08-17 13:55:
Herfra skal også lyde en stor tak til Tucan og deres dejlige personale, for en skøn, varm, sjov og meget fræk aften ????
Tak til dem vi legede med på den store madras og til de frække danse ????
Glæder os til at komme igen og vi har sat kryds ved den 9. sep ????
Knus
Fyns par
Dark passion play Dark passion play 27-08-17 13:39:
Tak for en super dejlig og fræk aften. Specielt tak til det fine par hvor min makker og jeg forkælede konen på skift i den frække biograf.
S's S's 27-08-17 10:46:
Hej ... søger en Maria som jeg snakkede en del med igår. Hvor kan jeg fange dig Maria

Mvh Clara
Par Sjælland Par Sjælland 27-08-17 05:47:
Tak for en hel suveræn fest. Det var vores første besøg, men bestemt ikke det sidste.
Så gennemført lækre rammer og en rigtig god og fræk stemning.
Vi glæder os til at komme igen.
Knus
Par Sjælland
*** ( Scor ) *** ( Scor ) 26-08-17 05:54:
Tusind tak, for en af de frækkeste oplevelser i klubben, til Moresex og T fra Aalborg. Jeg er helt høj !! Håber der kommer flere af sådanne oplevelser 😉
I gjorde det SÅ godt !!!
Grinpar og E&C Grinpar og E&C 22-08-17 23:32:
Vi er et ungt slank og meget pænt par som også kunne være interesseret i at møde nogle jævnbyrdige par. Vi tænker til at mødes med i Tucan eller andre set ups når man har etableret en kontakt.. om det blot forbliver til hygge i baren eller mere end det afhænger jo af kemien
Skriv gerne på lambda7981@gmail.com
Mvh
Lambda
PS E&C vi har sendt en mail til jer
Til E & C Til E & C 22-08-17 06:04:
Vi har skrevet mail til jer
Vh Grinpar
Mand med STORT M og Tøser Mand med STORT M og Tøser 21-08-17 10:50:
Vi siger tak for en fantastisk aften, aldrig har vores unge tøs fået så mange og kraftige sprøjte orgasmer..
Frækt var det da de to storbarmede kvinder kom ind og deltog i fræk femkant med M i centrum :)..
Vi kommer snart igen !!!
E og C E og C 21-08-17 00:07:
Hej par Sydfyn!
Tak for jeres besked! I har nok ret i, at vores stil er lidt afventende, og at vi godt kunne være mere fremme i skoene for at noget skal ske. Det er bare mere oplagt for os, at det starter med en form for gensidig interesse, da det ellers kan være ret grænseoverskridende sådan at blande sig..

Hej grinpar og Svella/ par 72!
Mange tak for jeres beskeder også! Vi vil vildt gerne skrive sammen med jer for at finde ud af, om vi kunne finde ud af noget.
Vores mail er: fantasiecf@hotmail.com
Evt. andre interesserede er også velkomne til at skrive.
Vi er venlige og rare, sjove og ret pæne og slanke også 😉 Vi har styr på vores liv med unger og jobs og bor på nedlagt landbrug i Århus' periferi.
Vi glæder os til at høre fra jer 🙂
Mvh. E og C
Frækkesexpar (scor) Frækkesexpar (scor) 20-08-17 18:38:
Tak til alle for en dejlig fræk Lørdag d 19. Især tak til parret på "korset på 1 sal. ubegribelig smuk kvinde, dejligt og meget meget meget vådt. Det vil vi gerne gøre igen
Til E & C Til E & C 20-08-17 18:11:
Ups ! Vi er pt ikke på scor - hvad gør vi ?
EogC EogC 20-08-17 17:53:
Vi mangler også et par. Et par hvor der kunne ske mere end bare en trekant.
. Har kun haft 3 kanter indtil videre.Ville gerne vide lidt mere om jer.. og hvis i er nysgerrig så tjek vores scorprofil ud Svella/par72
Hej E & C Hej E & C 20-08-17 12:57:
Vi kommer af og til i klubben.Men vi syntes det er mega svært at finde et par hvor alle fire -"swinger" Vi er ikke i panik ,men det kunne være fedt hvis man havde et fast lækkert par at følges med.Måske er vi dem I leder efter ??
Vh Grinpar
M&R M&R 20-08-17 11:44:
Til at starte med, vil vi sige at vi er rigtig glade for tucan, til trods for vi kun har været der 2 gange ???? Men i Fredags, d 18/8, havde vi en lidt kedelig oplevelse, da vi på den store madras ovenpå valgte at tage en 3 part med. Folk forstod slet ikke at holde afstand, selvom der ligefrem blev bedt om det. Det gør sådan en oplevelse ret trist. Håber på bedre mannere fra tilskuerne fremover.

M&R
M & C M & C 20-08-17 11:04:
Tak for en virkelig fræk og lækker aften og så mange søde og dejlige mennesker ????
Tak til personalet for den gode service og de friske kommentar ????
Det er det bedste sted at gå i byen og en ubeskrivelig stemning ????
Vi ses meget snart igen ????
Kys M & C
Hej E og C Hej E og C 20-08-17 03:03:
Det bedste råd vi kan give, er at I selv skal tage kontakten og måske "blande" jer i legen, når I er i Tucan ????
Vi har tit langt os på den store madras og så pludselig har vi haft gang i noget spændende ????
Vi har også mange gange fået gang i noget frækt i diskoteket, eller skummet ????
Så jo der er mange muligheder ????
Knus
Par Sydfyn
E og C E og C 20-08-17 00:05:
Kære alle! 🙂
Ved ikke, om dette er det rette forum, men nu forsøger vi..
Vi er et gift par (kvinde 35, mand 45 år), der gennem flere år har fantaseret om sex med en mand/kvinde/par. Vi har været i Tucan flere gange og bestemt haft spændende og frække oplevelser, men også flere gange uden det store 'held'. Vi har aldrig mødt nogle, vi har lavet aftaler med om at mødes med igen, så vi har været afhængige af at møde 'den eller de rigtige', når vi har været i Tucan. Hvilket jo har sin charme, men også bliver lidt tilfældigt. Vi kunne godt tænke os at mødes med en/et par i mere private omgivelser, men synes det er svært at finde nogle at mødes med. Vi tænker ikke, vi er vildt kræsne, men der skal selvfølgelig være kemi. Vi har kigget på forskellige 'dating-fora', men dem vi har fundet virker ret useriøse (og præget af lidt rigeligt desperate mænd).
Så - er der nogle derude, der har nogle gode fif til os?
På forhånd tak!
God aften til jer alle!
Mvh E og C
Par til flere Par til flere 19-08-17 15:39:
Vi takker også for en god og fræk fredag og selvom der "kun" var 120 i klubben, var der bestemt knald på ????
Vi ses snart igen ????
Fyren Fyren 19-08-17 15:06:
....og det er selvfølgelig fredag aften vi snakker om. Det fik jeg vist ikke lige præciseret 😉
Fyren Fyren 19-08-17 15:04:
Tak for en god aften som startede roligt men hvor der kom godt gang i den efter midnat. Der var muligvis ikke så mange mennesker, men hold nu op hvor var de til gengæld lækre, dem der var der. En særlig tak til det lækre par som lod os fyre være med til at forkæle Q som havde bind for øjnene i det mørke fællesrum på 1. sal omkring kl. 1-2 stykker. Det var virkelig lækkert og sikke da en lækker Q at være i nærkontakt med. M fra det par er vist et heldigt asen 😉 Jer gad jeg godt i kontakt med igen 🙂
Billund Billund 19-08-17 12:50:
Tak en hyggelig fredag aften ????.
Og en aften men rigtig mange unge smukke piger, men alle er jo smukke hver sin måde
Denbarmhjertelig Denbarmhjertelig 18-08-17 14:54:
Nogen par eller single tøser der vil læge med to unge mænd medio 20'erne
Mvh ????????
Mere nudist end swinger Mere nudist end swinger 17-08-17 10:59:
Jeg er VILD med Jeres klub.
Min kone og jeg besøger klubben ca. 4 gange om året og bruger den som et fristed, en legeplads for OS.
Et sted hvor vi frit kan være nøgne, et sted hvor vi indbyrdes kan afprøve og udvide vores grænser.
Her er lækre lokaler og en rigtig fin stemning.
DEJLIGT der også er plads til "sådan nogen som os"
Tak og på gensyn
Nemligjaognej1(scor) Nemligjaognej1(scor) 14-08-17 23:52:
Vi takker for en lørdag aften i skummet, masser af dejlige mennesker, lækker fræk stemming i skummet med masser af dejlig nøgen hud....
Første gang vi har været der lige til lyset slukkede,
det er lækkert at møde nye par på den måde.....
Så tak til det par der sammen med os, slukkede og lukkede, håber vi mødes igen..
BT BT 13-08-17 23:41:
Tak for en super fræk aften i går. Specielt til svenskerne i skummet;)

Vil I linke til den rapportage, som blev filmet? Hvornår kommer den?
Lars og Anne Lars og Anne 13-08-17 20:58:
Tak for en virkelig dejlig aften i Tucan i går. Så skøn en stemning og må bare sige at "udvalget" af søde og frække mennesker var fantastisk.
Vi har besøgt de klubber der ellers findes på Fyn og Sjælland og INGEN er i nærheden af den klasse Tucan har.
Vi kommer igen om 14 dage og der har vi et par gode venner med.
Knus Lars og Anne
hot-love&løven hot-love&løven 13-08-17 18:38:
Hvor ville det være lækker om folk prøver at overholde reglerne i klubben og støvler med spidse stilethæle på madrasserne og højlydt snak er altså ikke ok, og så ryd dog op efter jer selv håndklæder brugte kondomer og hylstre på madrasser gulve osv både i baderum og legerum er heller ikke lækkert, ville du selv synes det var det?? mon dog....
Og ja har henvendt mig til personalet...
Ellers en aften med mange mennesker, hvor det var svært at komme i kontakt både med bar personalet og de andre gæster, dog havde vi alligevel en god aften....
Maria & Anders Maria & Anders 13-08-17 16:32:
Tackar för ytterligare en otroligt trevlig weekend på denna fina club.
Kram
Maria & Anders
Nysgerrigemig Nysgerrigemig 13-08-17 13:55:
Tak til dig i de røde boxershorts for at gi mig en fed oplevelse følte mig tryg og godt passet på ????
Håber at støde på dig igen jeg kan evt findes på scor under det navn jeg har brugt her ????

Hende med det korte hår
Til Singlepige og veninde Til Singlepige og veninde 13-08-17 13:28:
Hej Singlepige og veninde, mange tak for guidet tur. Ville gerne have set mere til jer. Hvis interesseret kan du/I finde mig på Scor, Banditten78. Hilsen fyren fra Sydfyn.
Lørdag Lørdag 13-08-17 13:03:
Tak for en vild fræk lørdag i klubben og en ekstra tak til dem vi legede med i diskoteket ????
Glæder os til at komme igen ???? Vi er virkelig blevet ramt af dette lækre sted ❤️
Tak til personalet for en god og søs service ????
Knus
Parret fra Sjælland
Singelswingerfyr (scor ) Singelswingerfyr (scor ) 12-08-17 18:28:
Hejsa.. tak for en dejlig torsdag aften i klubben. . Det var hyggeligt at snakke med dig den nye pige. Sikke meget vi fik snakket om. ☺ håber vi snart ses i klubben igen.. vi nåde jo ikke spa en ☺. Lige lidt så du ved det er dig jeg mener. Vi har begge en times kørsel til klubben... og jeg var vild med din lækre røv. ..☺
Til Reenest Til Reenest 11-08-17 08:44:
Prøv mødestedet her på siden - derudover er Scor.dk et rigtig godt gæt 😉
Par_CPH Par_CPH 10-08-17 23:23:
I morgen (fredag) skal vi besøge Tucan for 2. gang. Vi glæder os til at genopleve den dejlige stemning og intime atmosfære. Vi ser frem til nogle frække timer i godt selskab.
Kh. Par_CPH
Reenest Reenest 10-08-17 21:34:
Er der nogle som kender gode steder hvor man kan finde folk at tage på TucanClub med? Vil gerne afsted noget oftere, men det er ikke altid dem man tager med vil derned så oftest som man gerne selv vil.

Eller er det blot at tage derned alene og finde nogle man kan begynde at følges med?
(M22)
Sverige Sverige 08-08-17 15:24:
Väldigt fin stället!! Rent o mysigt!!! Personal väldigt snälla och hjälpsamma!
Aldrig varit innan i swinger nu vet jag att jag ska absolut tillbaka på Tucan!! Tackar för en super bra o spännande kväll (lördagen)...
Gitte Grå og Puslingen Gitte Grå og Puslingen 07-08-17 09:54:
Vi havde en skøn aften fredag og er er kommet i klubben gennem 2 År. Vi ønsker os rigtig meget at de 2 badeværelser der ligger overfor hinanden ved nedgangen til kælderen fast bliver "ordnet" af personalet i løbet af aftenen. Det ene håndklæde der hænger til at tørre hænder i , er altid gennemblødt og gulvet sejler i vand. Det ville være dejligt, hvis der ikke altid står så meget vand på gulvet og håndklædet bliver ændret til papirssetvitter eller rent håndklæde hver 1/2 time. Det vil gøre badet mere lækkert og hygiejnisk????
Genertpige Genertpige 06-08-17 22:19:
Igår var min aller første gang i klubben. Alting var så nyt og spændende. Fede lokaler, frække oplevelser og ikke mindst utroligt respektfulde og søde mennesker. 🙂
Jeg blev taget godt og varmt imod! Jeg havde en super fræk oplevelse på fællesmadrassen, med et par dejlige fyre. Wauw! 😀
Frodig pige Frodig pige 06-08-17 16:55:
Tak for 2 gode og hyggelige aftner, med helt nye oplevelser derfra er så fedt.
Mail: sepigen-1@hotmail.com
Til modebrand og frodig pige Til modebrand og frodig pige 06-08-17 14:26:
Ja, de fik en oplevelse for livet ????
Jeg hælper gerne til en anden gang igen ☺️
Fræk afslutning på en fræk aften...
M
Plus de deux Plus de deux 06-08-17 14:00:
Fræk aften i går, polestang og vibrator i kælderen blev afprøvet med tilskuer og en masse sperm som afslutning, så tak for hjælpen til de skønne mænd der deltog????Lækker oplevelse i rummet ved siden spaen med et dejligt par, plus alt det andet frække der skete????????super flot klub. Vi vender bestemt tilbage????
Frodig pige Frodig pige 06-08-17 13:57:
Moden mand Ja det var super frækt og de nød at få en ordentlig omgang slutning
Moden mand Moden mand 06-08-17 13:46:
Sejt og frækt - af de tre unge Damer - som efter en spatur - gav BJ til tre unge knægte, i rummet ved spaen.....respekt.....
Den nye nordmann Den nye nordmann 05-08-17 14:33:
Jeg føler jeg ikke fikk takket nok det herlige paret (I&A) for en fantastisk stund nede i kjælleren i går.... ????
Jeg håper vi kan treffes igjen en annen gang.
De nye i går fredag De nye i går fredag 05-08-17 10:57:
Vi vil gerne sige tak for en dejlig debut. Hvor det et meget flot og lækkert sted og selvom der var rigtig mange mennesker, er alle rigtig gode til at tage hensyn til hinanden.
Vi glæder os til at komme igen og måske allerede på lørdag i næste uge.
Kys
H & F
LaKrissen  m. Kilten LaKrissen m. Kilten 05-08-17 04:36:
Tak for endnu en lækker aften i godt selskab 😉

Vi ses jo nok igen 😉
Ny mand Ny mand 04-08-17 17:58:
Tak for en fræk oplevelse på den store fællesmadras i går. Jeg kommer igen:)
Hejsa Alle Hejsa Alle 04-08-17 14:27:
Jeg vil gerne takke for en dejligt torsdag.
Hvis alle torsdage er sådan vil jeg grene komme om torsdagen

Hilsen Torben
Fie Fie 04-08-17 04:14:
Wauw for en torsdag! ????
Sikke mange skønne, frække og dejlige mennesker! ????
Jeg vil bare lige sige tak til jer fordi i er super skønne, tak fordi i var super forstående og overbærende med ventetiden. ????
Jeg beklager endnu engang meget og beklager hvis nogle har følt jeg var lidt kort for hovedet. ❤️
Mange trætte, glade og frække hilsner fra den stressede blondine bag baren ❤️
Torsdagsgæster Torsdagsgæster 04-08-17 03:07:
Sikke en torsdag - mange frække folk i Tucan! Tak for endnu en god aften..
Maria & Anders Maria & Anders 03-08-17 08:40:
11-12 August kommer vi igen, denna gång med ytterligare ett par från Stockholm. Hoppas på många heta stunder på Europas bästa club 😉
Kram
Anders och Maria
Emran Emran 31-07-17 23:25:
Hej ????Jeg kan slet ikke fasto at singler mand må ik komme en vi skal sku også have det sjov jo kan i svar mig på det ????
ØV ØV 31-07-17 19:06:
Lørdag 29/7-- i mellemgangen ----Kæde for --- I gejlede os ---I var tændte ----I tog et andet par og rullede ned ????? That's Life --------- men vi blev kede af det og tog hjem.
TAK for showet
Mr.x Mr.x 31-07-17 01:21:
Til singlekvindeNY.
VI KUNNE JO FØLGES ????
Henrik (personale) Henrik (personale) 30-07-17 18:47:
Vil takke alle de søde rare og ikke mindst frække mennesker der lagede vejen forbi i går lørdag 😉 tror vist godt jeg kan tillade mig at takke på resten af aftenens team for en super god aften/nat .. tak for jeres rare og venlige måde at være på .. vi ses snart igen 😉
SinglekvindeNY SinglekvindeNY 30-07-17 17:06:
Hej
Jeg overvejer at melde mig til Dark Night d. 20.8 (underdanig). Jeg er dog meget nervøs, da jeg er alene. Nogle gode råd til en nysgerrig og openminded k. (45)?
Kh. J
Svella (scor) Svella (scor) 30-07-17 16:16:
Jeg synes ny alligevel i gjorde det godt bag baren. Det ikke nemt både at være ny i baren og med et nyt event som tiltrækker ekstra mange. Jeg synes ikke jeg ventede længe.. og jeg var meget oppe i baren og skulle betjenes ????
Christian (nye bartender) Christian (nye bartender) 30-07-17 15:51:
Hey Q jo vi var to som havde vores første aften bag baren fredag og er meget ked af hvis du fik den opfattelse af at det tog for lang tid eller at du ikke følte at jeg/vi smlite nok ???????????? hvis jeg ikke har smilt er det fordi at jeg har koncentreret mig meget om hvad der blev bestilt og havde meget at se til men der var også rigtigt meget tryk på. Og havde ikke indtryk af at der var lang vente tid til håndklæder og baren. Men det er selfølgeligt træls at du har haft en dårlig aften pga dårlig barbetjening. Der var heldigvis mange som oplevede mig smile meget for syntes at det var fed oplevelse og havde er stort smil på det meste af dagen
Par Sjælland Par Sjælland 30-07-17 11:55:
Tak for en meget dejlig og fræk aften i går og hold op det var på lækkert og meget fræk med det "olie" på den store madras ????
Så mange skønne mennesker og en dejlig stemning i klubben ????
Vi tager snart turen over igen ????
Knus
Par Sjælland
Lise Lise 29-07-17 21:49:
Fik nu masser af smil i baren og jo der var 2 nye i går og så var der jo vildt mange mennesker ????
Q Q 29-07-17 20:17:
Takker for en fræk aften til alle indvolverede ????????
Men fik indtrykket af at personalet enten var meget nyt eller meget stressede. Ingen smil eller hyggesnak som vi ellers ofte oplever og mega lang ventetid hele aftenen igennem uanset om det var på drikkevarer, håndklæder eller nøgle... vi plejer at være bedre vant ????
Håber det bliver bedre næste weekend ????????
Fyr32 Fyr32 29-07-17 17:12:
Fed aften igår. Tak til de 2 piger der legede med mig i spejlrummet ovenpå omkring midnat . I kunne
Tage pusten af mig. Ømme arme idag; )

Håber at se jer igen.
Par Syd Par Syd 29-07-17 17:12:
Havde en fantastisk aften i går og bliver bare nød til at komme igen i aften ????
Knus
Glad Mand Glad Mand 29-07-17 06:47:
Takker for biografturen til det smukke par fra Nordsjælland. Håber ikke der skal gå 1½ år - før vi mødes igen. Hilsen en Glad Mand.
Til EB Til EB 25-07-17 20:31:
Skriv helst på mødestedet når duu søgerog ikke i gæstebogen
EB EB 25-07-17 19:25:
Er der nogen der har lyst til at få en oplevelse med mig den her weekend? Vh EB på 21.
Young sexaholics (scor) Young sexaholics (scor) 24-07-17 21:01:
Tak for en ubeskrivlig fræk aften i lørdags, en aften/nat vi sent vil glemme.. 😉
Vi havde en date med et par som lige var prikken over i'et, sku længe siden vi har holdt den kørende i 3½ time incl vand pause, ;-))
Så i får 6 ud af 5 stjerne.... ( Hehe ) og fordi 6 er et godt tal.....

Mvh YS
S og L S og L 23-07-17 15:29:
Tak for en skøn aften i går og hvor var der mange mennesker og en meget dejlig atmosfære ????
Vi ses snart igen ????
Knus
S og L
Nicoline Nicoline 23-07-17 12:44:
Super godt indlæg.......
Nicoline ❤️ Nicoline ❤️ 23-07-17 06:02:
Tak for tre fantastiske dage!
Er helt høj og fyldt med ny energi og vildt meget overskud.
Har leget en del med reb, også på podiet, vi er smadder kede af vi først så opslaget her på gæstebogen, efter aftenen/natten sluttede.

Så vi anede ikke at det ikke var okay. Håber ikke nogen blev stødt, sure eller lign. ????
(Varede kun 15-20 min, så der var mulighed for at danse de andre 7 timer og 40 min som klubben havde åbent).

Vi glæder os til at se hvordan man vil indrette sm rummet så der er bedre muligheder for reb.
Evt et par madrasser på gulvet (lige som de madrasser i tantra) og stadig med mulighed for at der stadig er plads til alle vores fans/tilskuere.

Reb er blevet lynhurtigt meget populært og er ekstremt efterspurgt når vi har det med i klubben. ❤️

Igen tak for en dejlig weekend, jer der deltog!
God betjening, alle var søde til at holde pæn afstand og folk var nysgerrige og stillede gode spørgsmål.

Godt Christian kunne svarer, når jeg var ude af stand til at snakke (i perioder).

Smækkys Nicoline ❤️
Til Malou fra AA Til Malou fra AA 22-07-17 23:59:
Tak for synet over baren i lørdags....Holder gerne dine bryster en anden gang... ????????????????håber at støde ind i jer, når vi kommer på den frække side????????
Kram fra hende bag baren, som ikke kastede glas efter jer ????????
Tændt par Tændt par 22-07-17 17:29:
Tak for en rigtig skøn og fræk fredag aften og tak til de nye par vi hyggede med ????
Kommer snart igen ????
Knus
Det frække par Det frække par 20-07-17 22:26:
Lørdag????????
Det frække par Det frække par 20-07-17 22:26:
Kommer der nogle søde/frække pige der har lyst til at være sammen med et fræk par, der er klar på det meste, hvor Herren bestemmer??????
Swinging  adventurists Swinging adventurists 17-07-17 16:29:
Tak for en hyggelig weekend i tucan, hold op hvor har der været mange indtryk som først nu er ved at lande..

Tak for kigget til/af & fra det par som lørdag aften lå i tantrarummet og lod os se på mens de nød hinanden!

I lå og snakkede højlydt om hvor søde vi så ud og hvor store smil vi havde, og nævnte et bad..
vi ledte efter jer i badet v. Spaen men fandt jer desværre ikke.

Måske har i lyst til at give jer til kende ? (find os gerne på scor.)

Kram fra parret som lå og holdt om hinanden til synet af jer.
Malou fra AA Malou fra AA 17-07-17 13:18:
Vi var til HC aften i lørdags, det var mit andet besøg i jeres skønne klub. Og må sige, at i har et skønt personale, søde og friske (selv om de kaster krus efter os hi hi...) Og de var hurtige til at reagere da der var brug for dem på første sal, dejligt at se hvor trygge hænder vi er i...
Jeg er stadig helt høj over deres søde komplimenter til mine bryster, jeg kommer selvfølgelig og teaser jer igen en anden gang 😉
Syntes egentlig ikke det gjorde så meget, at dansegulvet var SM legeplads, det var ret spændende at se på.
Tucanclub Tucanclub 16-07-17 20:39:
Vi lytter til kritikken og vil gøre bedre plads til at man kan binde i S/M rummet, så diskoteket ikke bliver til et S/M rum.

Knus
Mie
Fun Fun 16-07-17 17:54:
Rigtig ærgerligt at Diskoteket er blevet til offentligt SM rum Der er ikke plads til at svinge hofterne og have det sjovt. I aftes var der traf med reb og knuder – det er helt ok, men behøver det at fylde ”dansegulvet” – Sidst vi var i Tucan var der SM og spanking af kvinde bundet mellem poledancestængerne – øv øv
Henrik Henrik 16-07-17 15:59:
Tusind tak for 2dejlige døgn,med kærligt,dejlige og spændende mennesker. Til trods for at hjernen blev voldsomt overstimuleret af positive sanse indtryk, står jeg tilbage med den dejligste fornemmelse i kroppen. På gensyn. Knus Henrik
1. Gang i Tucan men ikke første gang i klub 1. Gang i Tucan men ikke første gang i klub 16-07-17 15:31:
Så fik vi prøvet Tucan og må sige at det vi havde hørt om Tucan, bestemt passede ????????
En klub som var endnu mere lækker, end vi forventede og så vild mange mennesker ????
Har ikke før oplevet en klub, med så mange forskellige muligheder og en helt fantastisk stemning ????
Selvom vi skal køre næsten 300 km, kommer vi meget gerne igen, da det er hele turen værd ????
Tak til det dejlige personale, for en skøn modtagelse og service ????
Knus
Lars og Anne
Til nytnyspar Til nytnyspar 16-07-17 15:11:
Det var godt at høre ???????? Dejligt at høre at I trods oplevelsen følte I var i trygge hænder.. ????
Kram fra Lene fra baren
Sassycouple12 Sassycouple12 16-07-17 13:39:
Takk for to fantastiske kvelder på Tucan denne helgen. Dette var vårt første besøk til klubben og vi kommer helt klart tilbake. Takk til paret som lekte med oss i Red light district på slutten av kvelden i går, vi er interesserte og nysgjerrige på å møtes igjen hvis vi får muligheten. Ta gjerne kontakt med oss på scor.dk.
Nytnyspar Nytnyspar 16-07-17 12:48:
Tak for en god aften både på på camper samt i klubben. En stor tak til personalet og den læge der var tilstede, for en yderst professionel behandling, da Q blev dårlig. Hun er OK igen og alt er godt. TAK????????????
Nysgerrig1979(scor) Nysgerrig1979(scor) 16-07-17 07:11:
Så har vi haft vores første besøg i tucan d15.7 🙂
Bestemt en god oplevelse og vi kommer helt sikkert igen.
Tak for en god aften
Tullesen Tullesen 16-07-17 05:02:
Det var ikke dig, som larmede helt vildt oppe på 1. sal - gennem flere timer.....der burde udleves ørepropper ved ankomst til Tucan. Min partner og jeg skal til ørelæge I morgen tidlig. Det summer helt vildt for os begge....
Hej Tullesen Hej Tullesen 16-07-17 00:28:
Sig det til dem der snakker eller gå ned til personalet og sig det..... det gjorde vi og så blev der gjort noget ved det med det sammen ????
Tullesen Tullesen 15-07-17 20:09:
Ærgerligt der er så meget hyggesnak og grinen på sexområderne. Det står så tydeligt ALLE steder at der ikke må tales de steder. Heller ikke hyggesludres når man HAR sexet... men det sker igen og igen. Hvorfor kan og vil folk ikke forstå det? Det tog jeg med ud af døren endnu engang som en dårlig oplevelse...
*Krudt* *Krudt* 15-07-17 14:26:
Hyggeligt så mange havde fundet frem til fællesspisning i aftes. Rigtig god måde, at starte en klubaften på. Tak for snakken - sovsemand......

Super personale i aftes - søde og imødekommende.
Thomas og Lene Thomas og Lene 15-07-17 11:23:
Tak for en super skøn, hyggelig og fræk fredag i går. Altid en fantastisk stemning i klubben og tak til det søde og friske personale.
Vi har besluttet os at komme igen i aften, da vi ikke blev helt færdig ????
Knus
Maria & Anders Maria & Anders 10-07-17 22:00:
Stort tack för en otroligt trevlig weekend på denna underbara club. Så mycket trevliga och goa människor 😉
Kram
//Maria och Anders (från Sverige)
Torben Torben 10-07-17 13:29:
Trods strømafbrydelser, en hyggelig aften med mange gæster. De farvede bånd der lå i omklædningsrummet er en god ide, men de bør være fremme ved ankomsten. Jeg så dem først da jeg gik hjem.
V.h. T.
Lørdag den 8. juli Lørdag den 8. juli 09-07-17 17:20:
Sikke en lækker aften i går og hvor var der mange mennesker og gang i skummet ????
Tak til det søde og frække svenske par og til parret fra Kbh som vi legede med ????
Stemningen er så lækker i klubben og vi køre meget gerne langt ????
Knus og frække tanker
J & S
Nysgerrig-Q (Scor) hyggescor@com.dk Nysgerrig-Q (Scor) hyggescor@com.dk 09-07-17 11:22:
Tusind tak for en dejlig fræk aften, især en stor tak til de 2 venner K og M, der udover at forkæle mig også var dejligt nede på jorden og meget behagelige at tale med - tog hjemad med et smil på læben ????
D og A D og A 09-07-17 04:54:
Tak for en skøn og meget fræk lørdag og tak til det frække par fra Fyn ????
Knus
French connection French connection 08-07-17 21:36:
Vi er 2 piger der kommer i aften. Vi glæder os til at udforske det dejlige Tucan univers, samt opleve alle sanser og den dejlige seksuelle energi.

J&M
Rookie Rookie 08-07-17 20:55:
Hej!
Jeg har ingen form for erfaring inden for swingermiljøet og tænkte på om man kan komme alene? Eller ville det være en god ide at finde en at tage afsted med?
Mvh. 21 årig fyr
jesper jesper 08-07-17 18:47:
hvem kommer i aften?
Mr. & Mrs. Black Mr. & Mrs. Black 08-07-17 14:48:
Tak for en super aften med god stemning, og en særlig tak til dem, som var oppe i S/M lokalet og se os lege. Det er så vidunderlig med tilskuere, der bare sidder og ser på, men som er så stille og respektfulde, at vi, som leger, bestemt ikke opdager, at I er der.
Til de to par, som viste interesse for vores kuffert nede ved den store madras, er vi at fange på mail: marster83@gmail.com
Og andre interesserede er selvfølgelig også velkommen til at skrive.
Venlig hilsen
Mr. & Mrs. Black
Blev kaldt dreng Blev kaldt dreng 08-07-17 05:23:
Takker q sidst på natten, sammen med fyren.
Fedt at blive inviteret med ind til en trekant.
Håber chancen byder igen, det var mega godt.
Du må gerne spørge efter din dreng. Vi kan måske udveksle noget på forhånd.

Det foregik oven på i det lille rum.
Katsa og Ungbloms! Katsa og Ungbloms! 08-07-17 04:39:
Takker lige herinde, i to unge lækre fyre, der ville tage en sving-om med min veninde og jeg, sidst på natten!
Tak til S & V ????
Silkeborg-par TØS (scor) Silkeborg-par TØS (scor) 03-07-17 19:45:
Vi overvejer at besøge klubben for første gang med det i fokus at finde en fræk pige fra 22-36 år ... Måske du kan læse dette og smide os en besked 🙂
K&M K&M 02-07-17 21:13:
Vi var i den skønne klub lørdag, i går d. 01/07-17 og havde fantastisk aften, hvilket vi kan takke, hende den friske ???? for, 1000 tak for at introducere os for en helt forrygende oplevelse nemlig vores første, men ikke sidste trekant vi vil aldrig glemme den, vi går stadig og smiler over det ???? Og et tak til personalet for den hyggelige måde at være på, altid med på lidt sjov ????

Knus K&M ????
Par fra Fyn Par fra Fyn 02-07-17 19:30:
Så vild lækker en klub og tak for en skøn og fræk lørdag i går ????
Vi fik køb medlemskab og kommer allerede igen på lørdag og glæder os til at prøve skummet ????
Knus
Par fra Fyn
MiJaPar84 MiJaPar84 02-07-17 16:07:
Hej Tucan og alle I skønne mennesker.

Tusind tak for en fantastisk "jomfru"-tur lørdag d. 1/7. Det var med en del sommerfugle i maven at vi kom til den famøse dør og trådte indenfor. Straks blev vi modtaget af nogle skønne mennesker der med et smil og en ro viste os til rette og snakkede med os om hvad vi skulle forvente og hvordan tingene foregår i klubben. Vi havde på forhånd aftalt blot at mærke stemningen, gå omkring i klubben og så gå i et privat rum for at "ordne sagerne". Stemningen var dog så fantastisk at vi lod os rive med og sexede både i spejlrummet med det fantastiske lys på 1. salen og på den store madras i mørket sammen med en masse andre frække par. Men det allerfedeste var alle de søde mennesker der bare tager imod os, snakker som om vi har kendt hinanden altid og så det fact at i klubben er alle lige. Hvor er det fedt.

Skal måske lige slutte af med at sige at hjemturen blev krydret med lidt leg undervejs, og aftenen først var omme efter en sidste runde herhjemme... Vi kunne simpelthen ikke lade være 😉

I kommer til at se mere til os... Og vi glæder os til mange sjove stunder og at prøve nogle fantasier af undervejs.

PS. Skønt personale I har! Husk at sætte pris på dem, for de leverer et fantastisk stykke arbejde!

De varmeste hilsner, MiJaPar84
Lørdag Lørdag 02-07-17 13:30:
Tak for en rigtig skøn og fræk aften i klubben og for det frække leg på den store madras ????
Knus
J & S
Til den lyshårede pige der sprøjtede så meget Til den lyshårede pige der sprøjtede så meget 02-07-17 12:38:
Vi har lagt en lille hilsen på til jer fra på jeres scor profil????
I kan finde os under profilen
Flotfyr41 (scor)
Fra den lyshårede pige der sprøjtede meget Fra den lyshårede pige der sprøjtede meget 01-07-17 17:25:
Vi siger også tak for endnu en lækker aften hvor tiden gik lige så hurtig som sidst ????
Kystglimt (scor)
Torben Torben 01-07-17 15:19:
Tak til det modne par fra Østdanmark som jeg mødte i mørkerummet. Til klubben, det er en rigtig god ide med de farvede armbånd. Teksten på den tilhørende vejledning bør være større.
D&M fra KBH&AA D&M fra KBH&AA 01-07-17 11:44:
Wauw... Vi var på fræk date i Tucan d. 29/6 og sikke en skøn aften. Det var min debut i klub, og jeg er vild med det. Rent og pænt sted, med stor variation af rum og aktiviteter. Havde en fantastisk aften med min KHB mand, og fik udlevet et par fantasier... Tak for kys og kæl på den store madras til dig med orange bh, det var så dejligt 😉

Tucan er værd at besøge mere end en gang.
Til det dejlige par med den lyshårede pige der sprøjtede så meget???????? Til det dejlige par med den lyshårede pige der sprøjtede så meget???????? 01-07-17 11:31:
Tak for endnu et skønt frækt eventyr på den store madress i det gule og grønne lys... hvor vi startede ud i fræk leg, som de eneste.. hurtigt omgivet af andre frække legende Tucanere.
Mand med STORT M + 2 Tøzer Mand med STORT M + 2 Tøzer 30-06-17 19:06:
Endnu engang tak for en fantastisk oplevelse ..
Fræk oplevelse at Manden her og K til dejlige misundelige blikke brugte vores unge tøz i bambus rummet ????
Tak vi ses snart igen
Frækt slankt par Frækt slankt par 28-06-17 14:57:
Tak til det super frække svenske par vi hyggede med d.24-6 på den store hvide madres. Håber vi ses en anden gang.
Hilsen M og O
Nicosin87 (scor) Nicosin87 (scor) 25-06-17 17:13:
Tak til ''manden med rebet'' i SM rummet igår og i nightclub i fredags - håber ikke det er sidste gang, du er dygtig til det du gør, du inspirere andre, og giver andre lyst til at gøre og lærer det du gør.
At du får mig helt der ud, hvor jeg ikke kan snakke, er tæt på at besvime, min læbe der sitre, og hele min krop der ryster.! Jeg ligner måske en der har det knap så godt, men jeg er så tæt på at besvime som man overhovedet kan være, uden at gøre det. Skrækken for at besvime og samtidig lækkerheden i at miste alt kontrol! Jeg er SOLGT..

Please do it again - you are amazing.! Kan varmt anbefale dette til alle der tør give sig hen til en mand der har styr på det han laver.
PS: Husk mad og væske inden - for ellers er man ikke KUN tæt på at besvime..

Tucanere - i er de vildeste - i gør mig glad.!
Par Par 25-06-17 05:44:
Tak til det skønne svenske par.. beklager episoden med kondomet der røg af ved udtrækning... Håber I havde en god oplevelse alligevel ?????
larsP larsP 24-06-17 09:28:
Hej hvornår afholdes der maskefest igen?? eller noget lign ?? Mvh
Grovsmeden Grovsmeden 23-06-17 02:37:
Takker for dejligt samvær I bambusrummet til den smukke Kvinde. Du var slet ikke intimiderende - smiler. Vil gerne kysse på dig en anden gang. Knus herfra.
Mie - Tucanclub Mie - Tucanclub 21-06-17 00:19:
Hej Pia og Michael.
Tak for jeres roser om den forgangne weekends workshop. Vi er rigtig kede af at omstændighederne ikke gjorde det muligt at afholde workshoppen i diskoteket som planlagt ????
"Af skade bliver man klog"....., så vi fik trods alt rykket rundt på møblementet i diskoteket, så eventet kunne afholdes der om lørdagen.
Vi beklager meget, hvis I skulle have fået "snue" af det kolde rum, men kan garantere jer at I ikke kommer til at fryse næste gang ❤️
Knus og VARME tanker fra Mie
Pia og Michael Pia og Michael 20-06-17 20:02:
vi var mødt op i Tucan fredag aften for at være med til bondage et super godt arrangement,
havde vi haft muligheden for det var vi kommet lørdag også, men desværre kunne vi ikke.
vi følte begge to fik noget med derfra og vi håber der kommer nyt på den front igen.
Kan kun sige positivt om det, dog var det nok det koldeste kursus vi har været på 🙂
Den var til dig Mie 🙂 🙂
Nicosin87 (scor) Nicosin87 (scor) 20-06-17 15:56:
Fyren fra Fyn: Vi er glade for at vi/ ''the blindfold gang'' - var med til at give dig en god aften..
Vi håber da at se dig i Tucan igen snart 🙂 Tak til dig fordi du var frisk på en udfordring med os 😀 Vi er (næsten) altid klar på blindfold og andre ulykker 🙂
Fyren fra fyn Fyren fra fyn 20-06-17 01:33:
Tak for en oplevelse i lørdags. Det blev en aften jeg sent vil glemme og håber helbredet snart lader mig komme igen. Og særlig tak til "the blindfold gang" i er alle unikke og særdeles dejligt selvskab

Mvh. Fyren fra fyn
Nicosin87 (scor) Nicosin87 (scor) 19-06-17 21:48:
Til ham bag baren:
Selv tak for en fed aften torsdag og igen lørdag 😀
Tak for ondt i numsen, mere af det tak
Seeker73 Seeker73 19-06-17 18:51:
Tak til dem der delto i evente med bondage og jeg håber at i syntes at det var fantastisk og fik noget ud af de 2 dage vi var i Tucan club ????

Tak til alle værter og ikke mindst til Torben og Mie for nogle fede og gode dage ???????? jeg håber at det sker igen og at i alle passer godt på jer selv ????

Tak til alle deltager til eventet, jeg håber at i fik noget ud af det, hvis eller når eventet kommer igen, for dem der gerne vil bindes på af mig, må vi skabe noget mere tid til det ????

Ellers hvis der er nogle spørgsmål med eventet, skal i være velkommen til at skrive til mig via Facebook "Christian Trygve Erichsen"

Jeg håber at i alle kom godt hjem og at i giver feedback til Torben og Mie ????????????????
De 2 ham og hende De 2 ham og hende 18-06-17 18:15:
Ham bag baren.... vi fik jo styr på det hele???? Vi ses derude
Lars og Anne Lars og Anne 18-06-17 13:53:
Tak for en spændende og lækker aften i klubben og en ekstra tak til de 2 par på hemsen.
Som altid super stemning og da vi kiggede ned på den store madras, var alt optaget, så der var gang i den.
Vi ses om 14 dage.
Kys og frække tanker
Par Sjælland Par Sjælland 18-06-17 04:40:
Er lige kommet på hotellet og tak for en vild dejlig aften og så meget gang i den store madras ????
Tak til alle dem vi legede med og tak til det skønne personale ????
Vi ses snart igen ????
Knus
Par Sjælland
Ham bag baren ???? Ham bag baren ???? 16-06-17 11:29:
Tak til de dejlige piger på den store Madress som jeg fik lov at forkæle ????

Og ikke mindst hende i gabestokken med ondt i numsen idag ????????
Ham bag baren ???? Ham bag baren ???? 16-06-17 11:27:
Tak for en rigtig fed Torsdag der var gang i den og tak til de 2 ham og hende som jeg var sammen med i biografen ???? Jeg skulle finde dit navn på Facebook men kan ikke finde det ???? Kan du ikke sende dit navn og efternavn. På mail til mig pedersen_99@hotmail.com
Så jeg kan få jer ind i gruppe.
friskungfyr22@outlook.dk - første gang! friskungfyr22@outlook.dk - første gang! 15-06-17 08:20:
Hej sexglade folk!, vil gerne prøve tucan club for første gang! Er opsat på at komme til et af de 3 events de her dage!
- Søger en der kan vise mig stedet, vi kan skrive lidt inden for at se om vi kan sammen og ville være sexdrømmen! (Skrækscenarie), at møde op i tucan og intet sjov ville få.. Derfor vil det være dejligt at kunne have en aftale på forhånd! 😛
- Er 23 ung, fræk og klar på en del! Er hverken tyk eller tynd, har en del tattooveringer på overkrop, og udstråler ¨badboy¨ udseende, skriv så beviser jeg 😛
MJNord... (scor) MJNord... (scor) 13-06-17 17:38:
Vil også takke for en helt i gennem fantastisk sommerfest med en skøn stemning, fræk flirt og masser af intim nærvær...
Dig med knolden i nakken, har skrevet til dig på mødestedet 🙂
Hende med lokkerne Hende med lokkerne 13-06-17 14:19:
Kommer lige med er surt opstød..
Først og fremmest tak for en fed sommerfest, men her kommer det.
Vil folk ikke nok respektere ro og afstand. Er skide træls at folk står så tæt på at der ikke er plads til bevægelse eller man rammer personen, når man flytter benet. I skal nok blive inviteret med,hvis i skal med også selvom i sidder/står lidt på afstand!
Par6167 Par6167 12-06-17 17:45:
Vi siger tak til den friske fyr torsdag den 08.06 som spurgte om vi havde lyst til en oplevelse sammen med ham ( du ville helst tale engelsk selv om dit danske var godt 🙂
Det var første gang på hemsen for dig. Det blev en super god oplevelse som jeg / vi ikke vil være foruden. Tak 🙂 .
Vi fik alle sat et eller to flueben i en oplevelse mere, til vores fantasi liste .
Vi smiler stadig over oplevelsen, når vi snakker om den, nok også fordi vi ikke havde tænkt på sådan en oplevelse lige den aften.
Tucan er et fantastisk sted med mange dejlige mennesker.
så man bliver varm om hjertet, bare ved tanke tilbage på en aften i Tucan

Håber vi mødes igen 😉

hilsen Par6167
gl nok gl nok 12-06-17 14:20:
blev inviteret med til 1 "hemmelig" facebook gruppe igår morges da jeg pakkede teltet sammen,men havde ikke lige mod på det der.
er det en ting hvor arrangementer kører i jylland ?
der er da helt sikker nogle jeg ønsker at møde igen..
ham med "knolden i nakken"...
Sommerfest Sommerfest 12-06-17 00:47:
Whauu for en super aften, god mad, lækker musik og masser af sex og skønne mennesker.
Klubben er det fedeste sted at gå i byen og vi tager hjem hver gang, med batterierne ladet helt op.
Vi kommer også på lørdag til HC aften og ses jo sikkert i skummet.
Knus
H & D
gl. nok gl. nok 11-06-17 18:23:
super skønt at feste i tucan,havde den frækkeste sex på parmadrassen med div. par.klar på mere...
"ham med knolden i nakken"
Katjes (Scor) Katjes (Scor) 11-06-17 15:39:
Tak for en super dejlig første sommerfest 🙂 Vi nød hvert et øjeblik sammen med Jer sjove, hyggelige og frække mennesker
Kh Katjes
2 nye piger 2 nye piger 11-06-17 14:08:
Vi siger også tak for en dejlig fræk debut i går. Hvor er det et fantastisk sted med en så god stemning og ingen tegn på ballade, alle passer på hinanden og det er jo ikke det vi er vandt til, når man går i byen.
L her siger tak for den intime og frække dans og for efterfølgende lækker sex, i det lille rum ved baren.
Håber vi kan komme igen på lørdag.
Knus
2 nye piger
Par Kbh Par Kbh 11-06-17 13:33:
Så er vi ved at tjekke ud fra hotellet, efter en sublim aften i Tucan i går ???? Man må sige i jyder forstår at banke en fest ned ????
Fed live musik og har aldrig set så meget gang i klubben før ????
De frækkeste tanker og er snart på gensyn ????
Knus
Par Kbh
Hr og Fru Blomst (scor) Hr og Fru Blomst (scor) 10-06-17 14:05:
Det er et rigtigt godt initiativ med de farvede armbånd. Det gør det noget nemmere at se hvad folk søger 🙂
Men måske i skulle overveje om de skal flyttes fra omklædningen til baren. Der er desværre mange som ikke er klar over at de ligger ved spejlene. Vi snakkede med flere par da vi var der sidste gang som ikke anede at de fandtes og derfor hellere ikke hvor de lå. Nogen havde godt nok set at andre havde dem på men ikke hvad de symboliserede og derfor hellere ikke vidste at de lå i omklædningen
Nicosin87 Nicosin87 09-06-17 18:50:
Hej dejlige swingers 🙂
Ses vi i aften til en hyggelig og fræk aften, jeg har min søde veninde med som har første aften i Tucan. Håber vi ses og at i vil give hende en uforglemmelig aften
Skumfiduserne Skumfiduserne 08-06-17 22:54:
ups, skulle måske lige skrive, at det var i lørdags 🙂 🙂
Skumfiduserne Skumfiduserne 08-06-17 22:53:
Tak til de tre skønne kvinder, der underholdte mig på det skønneste, mens jeres to mænd tog sig meget kærligt af min kone i højre side af skummet 🙂 Tak til jer alle sammen, vi havde det mageløst sjovt 🙂 🙂
Par_CPH Par_CPH 08-06-17 11:18:
Nytpar7500
Nej det er ikke os. ????
Par_CPH Par_CPH 08-06-17 10:37:
Det-unge-par: Det er ikke usandsynligt. Vi er ikke på Scor. Vi gemmer vores næste besøg til senere. Vi er stadig i gang med at fordøje de mange dejlige og frække oplevelser. 😉
Nytpar7500 Nytpar7500 08-06-17 10:12:
Til par_CPH
Er i R og P?
Det_unge_par (scor) Det_unge_par (scor) 08-06-17 02:59:
Til Par_CPH
Kunne det have været os i ved Glory holes? I kan tjekke os ud på Scor hvis i har lyst.. Kommer i på lørdag? ????
Par_CPH Par_CPH 08-06-17 00:36:
Til NytPar7500
Det kunne godt være os. Vi var i hvertfald en tur i "Glory" rummet, hvor vi hyggede ved siden af et andet frækt par. Senere var vi i "Spejl" rummet. Her ved siden af flere frække par. ????
Kh. Par_CPH
Sunshine and Marc Sunshine and Marc 07-06-17 22:32:
We are new in Denmark but we have been in the swinging lifestyle for many years in our home country of South Africa. Tucan is a world-class club, and we have enjoyed visiting there twice since we moved to Denmark. We will definitely become regular visitors.

If you meet us there, please excuse the fact that we don't yet speak much Danish. We are learning and it will take some time for us to be comfortable with a new language, new customs, new experiences etc.

We are very friendly and adventurous couple, and we love to socialise, play around, and generally be very naughty, so please do approach us if you like what you see. 🙂

Also, if you happen to be going to South Africa, please contact us. We can give you great information about similar clubs, the lifestyle there, tips and hints etc.

We hope to see you all at Tucan over the next few years. 🙂
Nytpar7500 Nytpar7500 07-06-17 20:22:
Til par CPH
Var det jer vi havde fornøjelsen af på madrassen på første sal?
KZ
Par_CPH Par_CPH 07-06-17 15:32:
I lørdags udforskede vi for første gang swingermiljøet. Tucan skabte i den grad fantastiske rammer om en helt igennem fræk oplevelse. De mange frække og smukke mennesker, stemningen og omgivelserne fik blodet til at rulle og safterne til at flyde. Vi regner bestemt med flere besøg i Tucan og er måske åben for, at involvere andre i akten næste gang.
Endnu engang tak for en dejlig aften.
Kh. Par_CPH
Torsdag 1. juni - Til Frækt flot forførende par Torsdag 1. juni - Til Frækt flot forførende par 06-06-17 11:00:
Hej med jer. Måske det var jer jeg fik hilst på i torsdags i omklædning ved 22:45 tiden? Jeg ankom først der, og I kørte desværre. Tænker om det var jer som er 'Frækt flot forførende par'? Giv meget gerne lyd. Kh. Flot Sporty Fyr
Til nr 73???? Til nr 73???? 06-06-17 00:55:
Jeg har svaret jer inde på mødestedet????
Nyiswingermiljøet Nyiswingermiljøet 05-06-17 22:57:
Er der åbent sådan en 2' pinseaften? 🙂
Skumbid+ Skumbid+ 05-06-17 14:58:
Tak til hende den tændte i skummet ude i højre side som gik hele vejen - vild fræk oplevelse - håber du har det på sammme måde :-))
Nr 73 Nr 73 05-06-17 13:50:
Tak til hende i baren lørdag
Kode ord
Frederikshavn værelse nr 73
Håber vi ser dig igen
????
Q Q 05-06-17 13:17:
Jeg var der i fredags med min mand .???? Sikke en fed aften . Jeg fik alt det mand jeg kunne klare . Det er noget alle kvinder burde prøve . Kan mærke det endnu . Dejligt ????
Nord for Århus (scor) hanjes6668@gmail.com Nord for Århus (scor) hanjes6668@gmail.com 04-06-17 15:11:
Tak for en super aften????
Især til den dejlig single Q vi fik love til at hygge med under spisningen og efterfølgende i et de små rum ved baren????.
Fantastisk at være med til din første gang Q-Q????.
Håber vi kan mødes en anden gang????
Lars og Line Lars og Line 04-06-17 13:33:
Tak for super fræk leg i skummet og en dejlig fræk aften i klubben i går ????
Vi kommer til sommerfesten på lørdag og glæder os vildt ????
Knus
Lars og Line
Nytpar7500 Nytpar7500 04-06-17 11:10:
Tak for en dejlig aften igår, tak for god service i baren. Særlig tak for leg på madrassen til parret fra Kbh. Vi nød det meget ????????
Dejlig torsdag Dejlig torsdag 02-06-17 13:57:
Sikke en skøn fræk torsdag og mange mennesker i klubben, nogen vi talte med og nogen vi legede med.
Ses på lørdag i skummet.
Knus
J og A
Tak til par Tak til par 28-05-17 21:44:
Tak til parret som var i ude spaen hele aftenen til event aften naked tits

Vi hade det hyggeligt i kælderen og jeg servicerer gerne fruen igen
Jeg takker for god service i ude spa under bruseren og ikke mindst i kælderen ????????
Tak for hjælp i darkroom Tak for hjælp i darkroom 28-05-17 16:39:
Tak for hjælpen med min pige i darkroom til den ukendte veludrustede fyr - hun er klar til fræk leg igen en anden gang:)
Hilsen den gamle hanløve og hans vellystne kvinde.....
Mand med STORT M TAK !!! Mand med STORT M TAK !!! 28-05-17 15:52:
Fik mig endelig taget sammen og tog med Mand og kæresten i Tucan !!
Wauw aldrig er jeg blevet brugt så lækkert og længe medvildeste sprøjt ????????
Tak til jer begge og tak til Tucan
2 frække piger 2 frække piger 28-05-17 11:23:
Tak for en hyggelig aften. Der var for den ene piges (mit) vedkommende første besøg. Bliver nok ikke sidste...håber vi. Tak for fin service af personale og hyggelige frække oplevelser i diverse rum.
Møzzer de 2 frække tøser
Dejlig fredag Dejlig fredag 27-05-17 13:57:
Tak for en fræk fredag i Tucan og tak til de fyre som hjalp med at forkæle min dejlige kone ????
Glæder os til mange flere frække timer, i denne lækre klub ????
Knus
K & D
T og M T og M 21-05-17 19:52:
T herfra siger tak til lækre Elisabeth Shue fra filmen cocktail ???? Håber at se jer igen ????????
Kys og frække tanker
Par Aarhus Par Aarhus 21-05-17 12:16:
Tak for en rigtig fræk aften i går og tak til det friske personale.
Der var gang i den store madras og vi kom da næsten hele vejen rundt ????
Vi ses inden alt for længe ????
Knus
Par Aarhus
Par CM (scor) Par CM (scor) 16-05-17 21:37:
Hejsa
Det var vores første møde med Tucan her i weekenden og hold nu op en lækker oplevelse, både fredag og lørdag. Det bliver langt fra sidste gang vi tropper op. Hvor er alle folk bare søde, åbne og imødekommende, ikke mindst hjælpsomme. Tak til de to par om fredagen der viste os rundt og fortalte en masse info i løbet af aftenen. Især lørdag var fantastisk, efter en fest i skumbadet med de smukke og frække par, vil vi takke for en super fed og dejlig oplevelse på den store madras og ikke mindst for go sludder bagefter. Vi håber at se jer igen 😉 Vi smiler stadig ovenpå lørdagens begivenheder 😉
Kærligst fra Par CM
Cspar (scor) Cspar (scor) 16-05-17 18:32:
Vi takker for en total igennem hyggelig aften i lørdags, både i skummet og på den store madras bagefter sikke en fest vi havde, vi håber at se jer igen, tror vi var mange der hyggede os
Smiler stadig Smiler stadig 15-05-17 23:39:
Tusind tak til de par vi mødte til Skumparty og derefter hyggede os med på den store madras:-) Det var en fed oplevelse og håber at vi ses en anden gang:-)
Knus M&S
Adam & Eve  (scor) Adam & Eve (scor) 14-05-17 15:17:
1000 Tak for en hyggelig aften/nat.
Vi glæder os til krogen i diskoteket bliver flyttet 😉
Kram
Nemligjaognej1(scor) Nemligjaognej1(scor) 14-05-17 13:58:
Tusind tak for endnu en dejlig fræk aften.
Er vild med skummet, der sker nogle frække ting derude, og de fortsætter så i rumene bag efter.
Ser frem til næste gang.
Og det dejlige personale er smilende og utrolig i mødekommende hvergang.
Knus fra to tilfredse.
Kratte1 (scor) Kratte1 (scor) 13-05-17 13:05:
Tak for en skøn aften i en indbydende klub. Frækt med sexbio, der blev besøgt et par gange. Dejlig stemning, og Q fik en fræk overraskelse på hemsen, da en gammel ven kiggede forbi, og hjalp min mand på den fede måde. Måske vi ses igen? Knus fra os
2mennesker1tanke 2mennesker1tanke 13-05-17 12:50:
Tak for en dejlig aften igår. God stemning og et par nye bekendskaber.

Til pigen fra Fyn der ikke havde været der længe. Tak for snakken og håber vi ses igen derude. Kontakt os gerne på Ghost_on_tour@hotmail.com hvis du kunne tænke dig at holde kontakten og måske vise os rundt i det fynske en dag.

2mennesker1tanke
Whauu Whauu 13-05-17 09:50:
Tak for en så fræk aften i går og tak til de fyre der gav Q en tur hun ikke lige glemmer.
Tak til det søde personale for smil og god service.
Vi ses meget snart igen.
Knus
M og C
Majse og buller (fra scor) Majse og buller (fra scor) 12-05-17 13:45:
Tak for en god aften i går. Glæder os til at komme næste gang. Majse
*** *** 08-05-17 13:38:
I fredags deltog jeg i Glow Night party i klubben. Det var en super fed, og i den grad fræk oplevelse. Der var fuld gang i den, i mørket nede på den store madras og alle mine forhåbninger om en fræk aften, blev i den grad indfriet. Tusind tak, for en af de frækkeste aftner, jeg har haft i klubben, både til den dejlige M jeg havde en aftale med, til parret vi legede med i mørket, dem vi inviterede med ind i legen og klubben for, at få det hele arrangeret.
Dansk/English par Dansk/English par 08-05-17 00:39:
We came last night for the Glownight and found it to be a great idea. With the coloured bands, it was much easier to approach other people . We found it to be a very relaxed atmosphere and hope very much that you would consider making Glownight a regular feature at your frække club. Knus from us 😉
P P 07-05-17 13:51:
Nu har jeg kommet fast i klubben i noget tid. Det bliver kun bedre og bedre. Personalet er fantastisk søde. Stemningen er hyggelig. Jeg er så glad for at komme i denne dejlige klub.
Faste gæster i Danmarks bedste legeplads for voksne Faste gæster i Danmarks bedste legeplads for voksne 07-05-17 12:17:
Tak for en endnu en skøn aften, sammen men en masse søde mennenekser inkl personale ????
Det har betydet så meget for vores forhold, at vi begyndte at komme i Tucan og tager hver gang hjem, som et nyforelsket par ????
De smukkeste tanker
A & L
Q fra ViErNysgerrige ( scor ) Q fra ViErNysgerrige ( scor ) 07-05-17 02:50:
Tak for en utrolig hyggelig aften! En særlig tak til det fantastiske personale der virkelig formåede at bryde isen, når man nu var kommet afsted uden sin bedre halvdel. Sommerfuglene forsvandt ret hurtigt fra maven 🙂
Også en stor tak til parret fra Kolding, der tog mig med rundt i huset for at kigge efter lidt aktion. Deruover faldt jeg i snak med en af de få andre singledamer nede i blacklight-halløj. Du var afsted for første gang, og jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at gøre mere end blot at snakke med dig. (I mit hoved blev dét, at vi stod så tæt og at vore overarme strejfede hinanden til meget mere! - du jo både duftede og så godt ud!)
Jeg håber, at du får mod på flere besøg i clubben og at vi evt løber på hinanden igen 😉
frisk fyr frisk fyr 06-05-17 22:12:
Hejsa....var til ungaften, hvor der var en totallækker pige, som dog havde en maske på, men havde en gennemsigtig top, hvor man kunne se hendes flotte bryster. Har I set hende før og hvis du ser dette, så skriv lige.
Hr&FruFræk (scor) Hr&FruFræk (scor) 06-05-17 14:34:
Fru Fræk takker skønne Tucan, et fantastisk frirum og legeplads for voksne. Skønne mennesker og en dejlig fræk start på weekenden. Glownight var sjovt og sikker på det skal prøves igen.
Roger&Jessica (scor) Roger&Jessica (scor) 06-05-17 11:52:
Godmorgen,

Tak for endnu en dejlig aften og tak for Glownight-konceptet...det glæder vi os til at prøve igen!

Da vi passerede betalingsanlægget ved Storebælt i nat var vi færdige af grin over de store flotte neonrør til de forskellige betalingsbaner - som at være tilbage i Black Light District.....det var helt svært at vælge bane ????
D & S D & S 06-05-17 03:34:
Så er vi på vej hjem efter en meget fræk aften ???? Super initiativ med glow lys og hvor var der gang i det store mørke rum ????
Tak til de par vi var frække med og til de fyre, som gav Q her en ekstra stor tur ????
Glæder os til mange flere timer i klubben ????
Knus
D & S
De uerfarende De uerfarende 05-05-17 17:28:
Vi har været på klubben et par gange, og er blevet mere nysgerrige.
Derfor vil vi gerne nyde nogle frække oplevelser med et andet par.
Så er der mon et par, som kunne være interesseret i at mødes i morgen 6. maj
Her er M 50 , Q 46 , samt rigmelig standard i højde og drøjde.
Mig Mig 04-05-17 20:09:
Hvem er du mon så?
Og jeps har skrevet på siden????
Hej Mig Hej Mig 04-05-17 15:28:
Tag og skriv på mødestedet i stedet for og håber da vi ses i morgen ????
Mig! ???? Mig! ???? 04-05-17 10:51:
Kunne godt håbe på at møde 2søde friske frække fyre fredag?? der lige som jeg kunne have lyst t at lege lidt..
Jeg har ikke prøvet 2 fyre endnu..
og d gad jeg sørme godt hvis jeg mødte de rette..
Jeg elsker at nusse!! Og vil meget gerne kysse.. (et must????) fortrækker at der skal varmes godt op inden ????
Håber vi ses fredag!!
Kh mig????
Til herninggenserne Til herninggenserne 01-05-17 22:16:
Snakkede med mange i omklædningen 🙂
Tucanlady@Gmail.com
til underdanig til underdanig 01-05-17 22:05:
var du single Q ?, snakkede vi sammen i omklædning til start, hvordan kan vi få fat i dig ?

Herninggenserne
Dark desire Dark desire 01-05-17 20:29:
Jeg var også til Dark desire for første gang..
Super godt arrangement
Var der som singel underdanig,
Kunne dog godt ønske at blind fold rummet var der 2 gang i løbet af et arrangement.
Tak til alle pragtfulde mennesker der var i Tucan
Herninggenserne Herninggenserne 01-05-17 09:57:
Vi var til Dark Desires igår for første gang og kan kun sige en ting TOP KLASSE, hvornår kommer denne event igen ?????

mvh
K+C
aben og Redhead4real (scor) aben og Redhead4real (scor) 01-05-17 00:36:
Tusind gange tak for den store opbakning til Dark Desires i dag. Det har været en fantastisk dag med masser af dejlige mennesker, frække oplevelser og god stemning.
Vi glæder os til næste gang.
Tusind tak til Mie og Torben fordi I lader os lave dette arrangement sammen med jer i jeres skønne klub.
Knus fra M og T
Ungt par Ungt par 30-04-17 21:49:
Dark Room er det kun bi fyre og kvinder?
Mic Mic 30-04-17 14:20:
Til parret der eftersøgt deres ørering... Den er fundet så næste gang spørg i bare efter den ????????
Lotte Lotte 30-04-17 12:20:
Efter ca 3 år var jeg igen tilbage i klubben .
Dog ikke alene men med en stor flok andre swingere (ca 30 stk )

Til trods for at jeg ikke var aktiv, så havde jeg en super hyggelig aften/nat .

Så dejligt at se så mange forskellige typer samlet på et sted.
Store-små
Tykke-tynde .

Da jeg selv har en hel del til gården og gaden
Så følte jeg mig på ingen måde kigget skævt til ..

Nej tværtimod fik jeg posetive komplimener
Tak for det ❤

Tænker mit næste besøg skal være en torsdag.
Og glæder mig allerede .

Vi ses snart igen
????
FirstTimers FirstTimers 30-04-17 11:47:
Hej Tucan

Har tjekket kalenderen og her d. 6/5 og der er glow Night stick aften.

Kan se hvordan det vil fungere rigtig godt, for dem der sexer alene, men hvordan fungerer det for par? 😉

Og tak for sidst, det er en skøn klub og komme i.
Nyt par i går Nyt par i går 30-04-17 11:35:
Var i Tucan for første gang i går lørdag og det er da det mest lækre sted vi har besøgt ???? En klub i en klasse helt for sig selv og et skøn stemning og dejlig personale ????
Vi glæder os utrolig meget til at komme igen ????
Knus
Parret fra Fyn
Til fyr på 25 Til fyr på 25 29-04-17 17:18:
Skriv under mødestedet - gæstebogen er til dem der har været i klubben

Husk du skal tilmeldes for at komme ind og du skal på rundvisning
Fyr på 25 Fyr på 25 29-04-17 17:03:
Hej Tucan medlemmer!

Jeg en fyr på 25 som aldrig har prøvet at swinge før, jeg har altid været sindsygt glad for sex i alle mængder, og kunne derfor godt tænke mig at prøve at swinge, for at se om det kunne ske at jeg kunne møde nogle tøser der kunne tilfredse mine behov der!
Par Par 29-04-17 16:40:
Super aften i går. Vi havde en super oplevelse på hemsen. 3 par alle frække. Ægteskabet bliver bare stærkere efter besøg i Tucan. Glæder os til næste Young aften. Eller almindelig aften. Super klub. Vi takker ????
Nikolaj Nikolaj 29-04-17 13:56:
Hej Nikolaj..
der findes en gruppe på Facebook men den er hemmelig, du skal være venner med nogle af medlemmerne for at kunne blive tilføjet.

Vh J
De nye De nye 29-04-17 12:13:
Tusind tak for en fantastisk debut i går og for den dejlige modtagelse ???? Sommerfuglene forsvandt hurigt og vi havde en skøn aften/nat ????
Kommer snart igen ????
Knus
H & C
Nikolaj Nikolaj 29-04-17 05:21:
Hej snakket med nogen om en tucaner gruppe på Facebook men kan ikke finde den kan nogen hjælpe????
,.... ,.... 26-04-17 21:08:
Nogen. Der vil følges med mig lørdag så skriv til mig på santiagosotolongolomba@yahoo.com
Kvinden der havde en dejlig aften Kvinden der havde en dejlig aften 24-04-17 20:23:
Tak for en lækker første gang i Tucan hvor jeg, (en erotisk buttet ung kvinde) Fik boostet min selvtilld og trods jeg ikke lavede noget med nogen, endte jeg faktisk med at smide tøjet og vise min krop frem, selvom jeg var meget nervøs.
Det har været en stor sejr for mig og jeg vil komme tilbage igen, for at få mere. 🙂
Hilsen kvinden der havde en dejlig aften!
Tap&Svesken (scor) Tap&Svesken (scor) 23-04-17 14:44:
For hulan en skøn lørdag i klubben... Q er først nu ved at kunne gå igen. Totalt glad og brugt i hele kroppen ????
Sikke en stemning og gang i alle rummene ????????. Glæder os til næste besøg ????????
Frk A Frk A 22-04-17 17:03:
Tak for endnu en hyggelig fredag i klubben.
Til jer der oplevede min leg i SM rummet, med fyren der gik i en ret intens subspace - der var intet i den seance der var uventet for mig. Jeg ved godt at det kan se voldsomt ud fra sidelinjen, men reaktionen var helt forventet.
Tak til jer der gav en hånd 🙂
Husk det er altid tilladt at stille nysgerrige spørgsmål bagefter når legen er slut - hvilket mange også valgte at gøre 🙂
Singelswingerfyr (scor ) Singelswingerfyr (scor ) 22-04-17 15:20:
Sikke en fredag i klubben. Tak til det halv nye par. Ham dansk og hans første udlanske kæreste. Tak for lån gør jeg gerne igen. Oh dejligt lige at pudse mit rustne engelske af...blandt andet . Håbe r i fik en god nat på kry i ly.
Par Fyn Par Fyn 22-04-17 12:17:
Tak for en skøn aften i går og tak til det norske par vi hyggede ????
Tak til det dejlige personale og for deres gode humør ????
Vi kommer måske igen i aften ????
Knus
Par Fyn
2 cm ren ondskab 2 cm ren ondskab 21-04-17 15:46:
hej jeg overvejer og tage af sted i dag eller i morgen jeg er ikke sikker på hva dag der ville være bedst er min første gang nogen der har nogen råd eller en de mangler og følges med find mig på scor bor i vestjylland
Til Unge fyn Til Unge fyn 21-04-17 09:26:
Whauu---I er frække.---Vi skal se jer igen !
Kh Grinpar
Frisk fyr Odense Frisk fyr Odense 19-04-17 02:46:
Hej jeg søger en partner til i Tucan piger par og kvinder på torsdag eller fredag .jeg køre dig hjem tur retur hvis du bor Odense Fyn Fredericia Vejle og Kolding skrive . mylovemymom45@gmail.com
Fish&Fox Fish&Fox 17-04-17 00:48:
Takker for en piv-fræk aften i klubben. Skummet blev en fræk og sanselig oplevelse - selvom vi ønsker at varmen derinde snart bliver lavet.
Og tak til alle på den store madras... det er altid skønt når der er gang i den med kluddermor og frække folk 🙂
Kære Mie og Torben og personale Kære Mie og Torben og personale 16-04-17 14:53:
Vi er ikke sikre på I er klar over, hvor meget I har betydet for vores dejlige ægteskab. Vi har i knapt 3 år kommet i klubben og hver gang vi køre hjem, er det med følelse af vores kærlighed, er blevet endnu større
Vi elsker klubben og har mødt så mange fordomsfrie mennesker.
Og i går var ingen undtagelse.
Så snart vi har en barnepige på plads igen, køre vi sydpå igen.
Knus
R og A
S og N S og N 16-04-17 13:23:
Tak for en dejlig aften i klubben igår. Særlig tak til den smukke lyshårede kvinde i skummet, der gjorde det til en helt vidunderlig oplevelse. Du kunne virkelig dit håndarbejde, du er for fræk. jeg kan ikke fjerne smilet fra læberne. Tak til din mand for lån, skønt han blev forsømt i denne omgang.
Vi glæder os til at besøge klubben igen om 14 dage til 3 frække dage.
Knus S og N
CCB6 CCB6 16-04-17 11:53:
Tak for en helt suveræn aften i klubben. Skummet indviet med qq-leg (tak til pigen med den frække numse;), super lækker leg på den hvide madras, og sidst men ikke mindst fantastisk par-hygge på hemsen. Især tak til M&M - I var for lækre 😉 frække hilsner fra CCB6
CCB6 CCB6 16-04-17 11:47:
Kære par fra Struer
I forlod os så hurtigt på hemsen...og flere var bekymrede for jer. Vi nød at være sammen med jer og håber ikke, I føler, at noget gik galt. Skriv evt. til vores mail, hvis I har lyst. Vi vil i al fald gerne se og lege med jer i klubben igen en anden gang. Mvh ccb6@live.dk
I går lørdag I går lørdag 16-04-17 10:35:
Tak for en så skøn og lækker lørdag i dejlige Tucan ????
Tak til dem vi hyggede med og til et sødt og frisk personale ????
Hvor var der mange mennesker og det giver bare en ubekskrivelig stemning ????
Vi ses igen om 14 dage ????
Knus
K & C
Gitmar (scor) Gitmar (scor) 15-04-17 17:22:
Fantastisk påske fredag. Hvor var det dejligt med så mange dejlige mennesker samlet 1 sted. Vi glæder os allerede til næste tur.
tantra manden vejle tantra manden vejle 15-04-17 12:11:
Tak for den dejlige massage du gav min kone i går aftes, håber det snart vil ske igen.
MVH. Hotwife og m fra Tønder
De nye De nye 15-04-17 05:26:
Tak for en dejlig modtagelse og en skøn fræk aften ????
Medlemskabet blev købt og vi er meget hurtigt tilbage igen ????
Knus parret fra Aarhus
Detrælsebukser Detrælsebukser 14-04-17 21:12:
Tak til dig, som hjalp med de trælse bukser i garderoben. Håber vi ses en anden gang
lmn75 ( scor) lmn75 ( scor) 14-04-17 18:50:
Tak for endnu en dejlig og fræk aften (13/4) i lækkert selskab, med en skøn afslutning i spaen ????. Ser allerede frem til næste besøg ???? Frist os
Kong triton Kong triton 14-04-17 16:13:
Glæder mig vildt til påskefest i aften. Kommer 3 frække piger
2 frække Latino piger og en mand kommer i aften langfredag 2 frække Latino piger og en mand kommer i aften langfredag 14-04-17 14:24:
Specielt de to piger glæder sig til at få en masse opmærksomhed og en masse penisser 😉

Så vi glæder os meget til at komme i aften og få en på opleveren.

Frække hilsner 2 x Latino and Muscle 😉
Lone Lone 14-04-17 02:50:
Så glad for jeg kom afsted igen efter et par år. Der skulle lige mod til at troppe op uden partner. Havde en skøn aften ????
Sexytulle ( scor) Sexytulle ( scor) 10-04-17 09:05:
Tak for sådan en fræk aften i lørdags , hold da op tak til det tyske kvinde som gav mig en endnu fræk oplevelse med qqsex ????????du var så hot og mega fræk ????
Helt nye Helt nye 09-04-17 15:40:
Vi siger også tak for en helt uovertruffen debut i Tucan i går. Tak for den gode modtagelse og tak for den store åbenhed der var af de andre i klubben.
Vi fik købt medlemskab, så I slipper ikke for os igen.
Knus
L & S
Katrineogmartin (SCOR) Katrineogmartin (SCOR) 09-04-17 12:04:
Tak for en god aften.
Det var Katrines første aften i klub og vi endte med et medlemskab og vi kommer helt sikkert igen..
HC aften HC aften 08-04-17 06:51:
Så er vi landet hjemme igen efter en vild god aften, godt trætte , men mere end turen værd ????
Tak til de mennesker vi var frække med og til det dejlige personale ????
Knus
Parret fra Aalborg
M M 03-04-17 00:05:
Tak for nogle fantastisk våde timer på hemsen til hc... Vi ser allerede frem til næste gang med fræk leg deroppe ????
Til hende der dansede til HC Til hende der dansede til HC 02-04-17 20:29:
Den lille danse mus jeg lige fik snakket med da hun var på vej hjem, ser frem til at give dig en massage næste gang vi ses 🙂

Hilsen Ham den blonde
Første gang i går Første gang i går 02-04-17 12:56:
Whauu for et sted...... vi svæver stadig, efter vores debut i går ????
Man kan jo ikke forklare andre om den lækre stemning der var. 200 mennesker der bare vil det bedste for hinanden og et skønt personale, der forstod at forkæle os ????
Medlemskabet blev selvfølgelig købt og vi er allerede tilbage igen til Bunny Night ????
Kys
Jonas & Line
Smirnoff48 Smirnoff48 02-04-17 11:25:
Tak for en skøn aften????
Og tak til de håndværkere der har bygget tagkonstruktion og hems???? Der var virkelig fræk leg deroppe med over 20 deltagende????
B & L B & L 02-04-17 04:15:
Tak for en meget meget skøn og fræk aften og en dejlig stemning. Selvom der er fuldt hus, er der så meget respekt for hinanden.
Vi har meldt os til Bunny Night den 14. og glæder os til at komme tilbage.
Knus
B & L
Lars Lars 01-04-17 19:30:
Tak for en super aften i går og dejlig at se så mange lækre single piger. Og tak til det par jeg hyggede med.
Hilsen Lars
Til de i baren Til de i baren 01-04-17 08:48:
Fredag d 31/3
I gjorde det pisse godt ????
I var virkelig gode til at hygge om gæsterne og fortælle om stedet hvis der var spørgsmål om noget
I gjorde det godt på ellers lidt tam aften
Den modne og den unge - kvinde(r) Den modne og den unge - kvinde(r) 31-03-17 03:31:
Vil gerne lige 1000 tak for en super lækker aften i Tucan. Vi har nydt det rigtig meget - og fået nogle gode oplevelser med hjem 🙂
Tak til de 2 søde mennesker der vartede os op i baren - i var rigtig skønne begge 2.
Vi håber at vi snart får mulighed for at komme igen 🙂
Hej Wupti Hej Wupti 31-03-17 00:19:
Ring til Mie på tlf 28412060 hun kan svare på alle dine spørgsmål ????
Wupti Wupti 30-03-17 19:34:
Hej jeg er en fyr på 39, som påtænker at prøve en swinger klub...
Hvad, hvordan, hvornår... Nogen der vil hjælpe mig igang??
K & B K & B 26-03-17 20:54:
Mange tak for rundvisningen ved jeres åbenthus.
Det er godt nok et lækkert sted i har.
Vi er godt på vej til at finde en dag hvor vi kan komme forbi en aften, hvor vi kan få tid til at nyde hinanden, i nogle rammer som gir frirum til det.
Og stedet er bestemt grobund til at udleve de fantasiere vi har opbygget.
T & K T & K 26-03-17 20:37:
Tak for en rigtig dejlig aften i går (lørdag). Vi render rundt og føle os som et nyforelsket par 🙂
Det var første gang vi i Tucan, men helt sikkert ikke den sidst.

T & K
Q Q 26-03-17 20:25:
Til alle dejlige mennesker:)
Tusind tak for endnu en dejlig aften..:) Tak til det fantastiske personale..rødvin blev til hvidvin..Du ved.. Men tak jeres indleven...vi glæder os til at komme igen..det kan kun blive bedre..ligesom kvinder:)
KZ
Niels og Niels Niels og Niels 26-03-17 15:29:
Tak for en forrygende aften. Sikke et imødekommende personale, som spredte god stemning og tryghed, I er sgu second to none.
Tak for dejlige oplevelser, vi gok der fra med et smil på læben, og vores evaluering var ledsaget af et godt grin. Vi kommer igen!!
Anabel  (scor) Anabel (scor) 26-03-17 08:08:
Vi var på besøg igår lørdag, det var en super dejlig oplevelse, dejlig stemning godt gang i hele klubben.
Og så lige tak til det dejlige - smilende personale, det gjorde i rigtig godt.
Knus os
Åbent hus Åbent hus 25-03-17 21:25:
Tak for en dejlig rundvisning og foredrag og hvor er det et meget meget flot og lækkert sted.
Glæder os til at komme igen, når vi har styr på barnepigen.
Knus og god weekend
Parret fra Aarhus
L og C L og C 25-03-17 13:47:
Tak for en dejlig fræk fredag og en ekstra tak til de to fyre, der hjalp med at give Q det hun trængte til ????
Kys
L og C
Vestfyn Vestfyn 24-03-17 20:40:
Endnu en dejlig torsdag i Tucan.
Tak til det dejlige personale der var på arbejde.
Den hygge snak vi havde i baren var bare så dejlig.
Knuz Os ????
Til de 2 unge friske fyre torsdag aften Til de 2 unge friske fyre torsdag aften 24-03-17 17:13:
Tak for hjælp til kærlig behandling af min lækre cougar....hvis i er friske har hun helt sikkert lyst til mere en anden gang.... måske allerede næste torsdag:)
Jeg vil glæde mig til at kigge på.... hilsen den gamle hanløve...
Søger Nina fra 4/3 Søger Nina fra 4/3 23-03-17 14:35:
Du var der for første gang denne aften, med en eksotisk fyr.

Vil du sende en mail til bastiann@live.dk
Til Mand med STORT M samt hans lækre Tøs Til Mand med STORT M samt hans lækre Tøs 20-03-17 10:14:
Til jer Begge
Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse !
Aldrig har jeg fået så intense orgasmer aldrig har jeg prøvet en så lækker og perfekt udholdende Pi... 🙂 ..

Håber i ringer og anytime !!
Kh Q med F Cup 🙂
Nemligjaognej1 Nemligjaognej1 19-03-17 15:12:
Tak for endnu en dejlig aften, det var første gang i skummet, lækker oplevelse.
Det varer ikke lang tid inden vi ses igen..
Kinkylove scor Kinkylove scor 19-03-17 12:42:
Tak til de flotte kvinder igår i det lille varme rum for en sindsyg lækker opleve D-D-M Malmø og Vestjylland jeg håber vi ses igen *****
Roger&Jessica (scor) Roger&Jessica (scor) 19-03-17 11:53:
Endnu en fantastisk aften, hvor fantasier blev til virkelighed. Det var vildt lækkert! Men hey! Hvem fanden tømte spa'en for vand? Lidt ærgeligt at man ikke forstår at der er en god grund til max antal personer.... :/
Lørdag Lørdag 19-03-17 05:01:
Tak for en rigtig fræk lørdag og en ekstra tak til de fyre, der hjalp med at forkæle Q.
Også tak til det skønne personale.
Knus
J og A
Til Fyren Til Fyren 18-03-17 16:45:
du kan skrive til sker-der-noget@hotmail.com ang den unge blondine
Fyren... Fyren... 18-03-17 11:52:
Tak for igår... Søger pige som sad i baren med en fyr.. Du lod mærke til min dates store bryster da vi kom i baren.. Fortryder jeg ikke hilste på dig.. D. Fredag d. 17 marts
Hej Brian Hej Brian 18-03-17 09:23:
Brug mødestedet i stedet for gæstebogen, som er til at bruge, når man har været i klubben ????
Brian Brian 18-03-17 09:14:
Hej ung, frisk, slank og ok udrustet single fyr på 30 overvejer seriøst at komme i aften. Jeg køre fra Syd Fyn, er der nogen friske piger som vil følges? Det vil være første gang for mit vedkommende 🙂
Jcha Jcha 17-03-17 10:46:
Tak for en super torsdag aften.
For det smukke Par fra Fyn .
Afslutning på aften med hygge med pigen fra Sønderjylland.
Jcha
Førstegangs besøgende Førstegangs besøgende 13-03-17 22:21:
Tak for en rigtig lækker og FRÆK aften i super hyggelige og trygge rammer !
Første gang vi har prøvet noget lignende og hjemmefra var vi ikke sikre på om vi over hovedet ville "kunne" have sex i klubben...
Da vi først var der, var det hele så naturligt og sikkert at vi endte med at gøre det 3 gange på 2 timer !

Vi glæder os allerede til næste gang !
R og S
Charlar(Scor) Charlar(Scor) 13-03-17 00:26:
Tusinde tak for en super kinky HC aften fredag i skønne rammer med mange sexede mennesker. Endnu en gang kan vi konstatere at køreturen til det jyske er det hele værd. Tak til det skønne personale der som altid har en aktie i at skabe de trygge og dejlig rammer for klubbens gæster????????
Knus C&L
Os fra Bording Os fra Bording 12-03-17 21:39:
Tak for en rigtig god og hyggelig aften i fredags. Vi nød så meget " skumparty".... og den gode stemning. Og tak til parret fra Ålborg - som skulle videre til Løkken - hyggelig snak og "samvær". Håber vi ses en anden gang.
Hejhejder@hotmail.com
ViErNysgerrige ( scor ) ViErNysgerrige ( scor ) 12-03-17 21:05:
Vi siger endnu engang tak for en dejlig aften. Stemningen var virkelig munter fra man kom til man gik. Medlemskabet blev gladeligt fornyet, og vi kommer snart igen 😉
DJ DJ 12-03-17 18:43:
Tak for en dejlig og mindeværdig aften, til et par skønne, lækre og frække mennesker ????I har været årsag til mange smil og "søde" tanker ???? Skulle I have lyst til fortsat kontakt, se da "Mødestedet", hvis ikke, no hard feelings ????
Knus og kram
M&M
Par med Q i rød kjole Par med Q i rød kjole 12-03-17 14:40:
Til C: Tak for en super fræk og lækker oplevelse på hemsen til HC aften i fredags:-) Q smiler stadig og håber at du har lyst til at vi mødes en anden gang, knus herfra
makepeace (Scor) makepeace (Scor) 12-03-17 13:22:
Kommer gerne igen.
makepeace (Scor) makepeace (Scor) 12-03-17 13:21:
Tak for en exlusiv rundvisning af dejlige q.
Vi havde en dejlig første gang hos jer.
Et super sted.
Kommer igang.
I går lørdag I går lørdag 12-03-17 11:24:
Tak for en virkelig skøn aften, sammen med så mange dejlige mennesker og i nogle fantastiske rammer ????
Tak til det søde og friske personale og vi glæder os til at komme tilbage ????
Knus
M & C
Bad Boy og den frække (scor) Bad Boy og den frække (scor) 12-03-17 08:49:
Vi takker for en rigtig fræk HC aften ved jer i fredags:) det er ALTID mega hyggeligt og frækt at være i klubben og alle er rigtig søde og imødekommende 🙂
mange knus fra os
det nye par :-) det nye par 🙂 11-03-17 21:10:
hej mie og torben 🙂
total fedt sted . og rigtig søde personale . det var en rigtig god aften som vi ikke vil glemme . og vi kommer også igen 🙂 og tak til det sød par som gjorde os mindre nervøs tak for en gode snak .

ps ...torben min fod har det godt hi hi
Den veltrænet gentlemand Den veltrænet gentlemand 11-03-17 20:44:
Er der en pige som vil have en partner i aften til par+pige aften? 😉
Jeg er en fyr på 28, som er sød, veltrænet og en sand britisk gentlemand
Manden fra Nord Manden fra Nord 11-03-17 12:31:
Tak til fødselsdagspigen med de lyseblå øjne
Du var fantastisk at have en uforglemmelig aften med og den absolut frækkeste fødselsdagsfest jeg har været med til.
Jeg er glad for du tog medlemskabet for der er mange gode oplevelser der venter herinde
Kh Manden fra Nord
Dejligeøstjyder  (scor) Dejligeøstjyder (scor) 11-03-17 11:46:
Tak for en fantastisk HC aften.
Dejlig start på scenen i diskoteket, det var med til at sparke festen igang.
Kvinden med de lyseblå øjne Kvinden med de lyseblå øjne 11-03-17 09:34:
Den bedste fødselsdagsgave jeg til dagsdato har givet mig selv ☺️????????
Kanon fedt sted, imponerende særpræget stemningen, imødekommende mennesker, topklasse personale, dejligt at i henvendte jer og spurgte om alt var okay ????
Special tak til manden fra nord, som gjorde aften uforglemmelig ????
Jeg fik selvfølgelig købt medlemskab, og jeg er bestemt snart klar til endnu et besøg, sikke en appetitvækkende aften ????
Crazy oplevelse, uden jer ALLE ville Tucan ikke være så unik, TAK for jer ❤

Knus
Ad victoram/BnC Ad victoram/BnC 11-03-17 05:03:
Tak for en fræk aften og tak til de 10 fyre som gav tøsen en god tur i gyngen
Nyt  par Nyt par 11-03-17 03:56:
Tak for den fedeste oplevelse ever..... så skøn og lækkert sted og en stemning som var helt fantastisk.
Vi fik købt medlemskab og er snart tilbage igen.
Knus og god weekend til det dejlige personale og alle de andre skønne mennesker.

Nyt par
SingelFyr34 (scor) SingelFyr34 (scor) 10-03-17 17:42:
Meget elegant opdatering af siden 🙂
Isko(fyr31) Isko(fyr31) 10-03-17 02:03:
Hej i søde tucaner. Jeg overvejer og aflægge et besøg imorgen fredag d. 10.3. Det er snart 2 år siden jeg sidst har været der, og kunne derfor godt tænke mig at kigge forbi. Jeg kører fra Herning. Hvis nogle gerne vil, kan de skrive
French Connection French Connection 07-03-17 23:06:
Øv - gæstebogen for marts er væk?
Thomas Thomas 07-03-17 16:33:
Virkelig nydelig hjemmeside i har fået jer. Flot arbejde. Glæder mig til at komme og besøge jer igen
Dennis og Trine Dennis og Trine 07-03-17 13:15:
Wuuaw, hvor er det nye Site flot!

Kæmpe kys til jer begge 😉
Mie (Tucan Club) Mie (Tucan Club) 07-03-17 12:47:
Tak for roserne 🙂
Gæstebogen skulle gerne blive opdateret, i løbet af dagen i dag 🙂

Knus
Mie
Nyt website, men uden indhold? Nyt website, men uden indhold? 07-03-17 11:37:
Hej Mie og Torben
Det nye site ser flot ud, men der mangler da en masse indhold i gæstebogen, som alt andet lige plejer at være fyldt med gode historier om hvad der er sket i Tucanclub de sidste dage og uger.
Kommer den på igen?
Gloryholes/darkroom lørdag d 25/2 Gloryholes/darkroom lørdag d 25/2 03-03-17 14:14:
Søger den veludrustede fyr som jeg først havde fornøjelsen af at betjene i gloryholes inden han blev inviteret ind i Darkroom til min kæreste og jeg 😛 Du var egentlig på vej hjem, men nåede lige forbi med nøglen i hånden... Vi vil meget gerne lege med dig en anden gang evt til HC fredag D. 10/3 :winksmiley::winksmiley:
modeny modeny 28-02-17 18:06:
Herfra skal der også lyde en stor TAK for en dejlig aftenDet var også vores første gang men ikke sidste. Var lidt spændt på og stedet også var for modne par. Og stort knus til alle de søde menesker der var derJJ
Til alexander Til alexander 27-02-17 18:55:
Hvornår var i fredags :winksmiley: Kan være både fredag D. 17 eller fredag D. 24 ?? (Kommer an på hvordan man definere "i fredags". Og hvor var blowjobbet henne (hvilket rum)
Alexander stentz Alexander stentz 27-02-17 11:00:
vil meget gerne se, hende fra i fredags igen på fredag. Du var lidt små buttet, men du gav mig et blowjob, som ikke er til at glemme.
LLT LLT 21-02-17 14:45:
En fantasi, der har være mange år undervejs, blev endelig indfriet lørdag efter et ret spontan beslutning. Som førstegangsbesøgende var vi spændte, nervøse og nysgerrige. Men en rundvisning fik os begge til at føle os hjemme og helt afslappet. Vi var spændte på hvilke typer, vi ville møde dernede, men det var jo "Hr. og Fru. Danmark". Vi fik ikke rigtig skabt kontakt i baren, nok mest fordi vi lige skulle finde ud af, hvad vi ville. Vi passede lidt os selv og det blev fuldt ud respekteret. Fantastisk at alle besøgende er så opmærksomme på hinanden og ikke mindst smilende. Vi blev set på, og det var så vildt. Noget vi begge tændte helt vildt på. At opleve SM var helt surrealistisk, men også inspirerende. Vi gav den selv gas og prøvede mange forskellige rum. Men nåede ikke dem alle, en undskyldning for at vende tilbage. Tucan har gjort en kæmpe forskel for os, og vi kommer igen. Vi har så mange fantasier, der skal udleves med hinanden og andre.Selvfølgelig fortrød vi om morgenen, at vi ikke købte årskortet, men vi skulle lige vågne af den vilde, fantastiske grænseoverskridende drøm vi befandt os i. Det føles egentlig stadig som en drøm, en af dem man helst ikke vil vågne fra. Vi begge har haft billederne fra lørdag til at "forstyrre" os konstant. Smilet vil ingen ende tage og den rislende fornemmelse ned ad ryggen, når vi snakker om hvad vi oplevede, sætter spor- gode spor. Tusind tak fra os begge
Milf& Muskuløsfyr Milf& Muskuløsfyr 20-02-17 21:53:
Tusind tak for en fantastisk aften lørdag d 18/2 Vi var for første gang i swinger klub og er på alle måder positivt overrasket! Vi er et par som kun ønsker at være sammen men hinanden og det blev respekteret. Det var super frækt at der sidst på aftenen var en del der stod og så på, oppe på førstesalen :)Tak til det venlige personale for god behandling:)
Valentinsaften fredag D. 17 Valentinsaften fredag D. 17 20-02-17 19:57:
Tusind tak for en dejlig aften/nat. Var for første gang i skum, og det var dejligt, frækt og forførende. Tak til de dejlige fyre der var med i skummet.. Tak til en total lækker fyr, som gav mig en omgang i dampbadet. Fik lov til at gengælde behandlingen med et blowjob :winksmiley: Selvom han forsøgte at være en artig dreng, hvilket mislykkes totalt for ham
Fast-Husven-Søges(En Scor-profil)(1xplayboy@gmail.com) Fast-Husven-Søges(En Scor-profil)(1xplayboy@gmail.com) 20-02-17 19:56:
Takker for en hyggelig aften i klubben Lørdag aften. Vores første paraften, vi måtte se hvad det var... Ikke lige vores stil... Vi var at finde ude i rygerummet, hvilket vi er hver gang 😀 Kom til at tænke på om Tucanclub ikke har en gruppe på Facebook? Tak for det gode selskab i Lørdags, stemningen var rigtig hyggelig og der var rigtig mange 🙂 Knus den blinkende butterfly og de lyserøde boxershorts
Charlar (Scor) Charlar (Scor) 19-02-17 22:59:
Valentins aften - Endnu en fantastisk aften i skønne omgivelser med skønne sexede mennesker så langt øjet rakte. Tucan er og bliver vores farvorit 😛
Til Preben og Hotwife Til Preben og Hotwife 19-02-17 20:41:
Nej dsv ikke, men alt det i havde gang i d. 10.2 gjorde mig lidt nysgerrig. Mvh Fyr20
Til fyr20 Til fyr20 19-02-17 15:15:
Hej hvem er du, var du der den 10.2 til Hard core? Vh Preben og HotWife
Nytpar7500(Nanna.q.63@gmail.com) Nytpar7500(Nanna.q.63@gmail.com) 19-02-17 12:38:
Hej Beth og mand. Tusind tak for en hyggelig aften, håber ikke champagne tømmermændene er alt for slemme :kiss: Har i en mailadresse eller en scorprofil . Vi kunne godt tænke os at møde jer igen:kiss:
Valentins aften fredag :) Valentins aften fredag 🙂 19-02-17 12:37:
Tusind tak for en dejlig aften/nat. Var for første gang i skum, og det var dejligt, frækt og forførende. Tak til de dejlige fyre der var med i skummet.. Tak til en total lækker fyr, som gav mig en omgang i dampbadet. Fik lov til at gengælde behandlingen med et blowjob :winksmiley: Selvom han forsøgte at være en artig dreng, hvilket mislykkes totalt for ham
Kristian & Smukke :-D Kristian & Smukke 😀 19-02-17 10:45:
Hej Tucan. 1000 Tak for en hyggelig aften i går "Par - piger & Valentin aften", det var første gang, men bestemt ikke sidste & det takket været et sødt personale, som lige fra start var gode til at få en til at føle sig velkommen, & dernæst en masse søde par, som man kunne sidde & snakke med 😀 Det føltes lidt som en bytur, bare med mere i mødekommende mennesker, som alle var smilende 😀 Så på en skala fra 1-10 på god oplevede fra State er det klart en 16 :winksmiley: Venlig hilsen Kristian & Smukke 😮
Rullemig Rullemig 18-02-17 22:49:
Hola Afrodite, her har du min mail. krams
Til Preben og Hotwife Til Preben og Hotwife 18-02-17 20:43:
Hvad er jeres alder? Mvh Fyr20
Jenny Jenny 18-02-17 19:16:
Hi, I would like to know if you will be open during Easter? My husband and I are planning to visit, but Iwant to make sure you are open.
Hotstuff Hotstuff 18-02-17 13:19:
Hej med jer til de to skønne piger hende med den røde kjole og den anden med de sorte brillerne.Tak for en rigtig frækt aften. Hvis i vil måde anden gang så er jeg på scor under hotstuff... Hilsen fra den frække mulat..
LLT LLT 18-02-17 13:07:
For et par timer siden var der et par der søgte et andet par til. Manden havde kun haft konen? Kommer I i aften?
LLT LLT 18-02-17 13:00:
Er ved at overtale min kneppekonge til at tage med. Hmm spændende
Par nord Par nord 18-02-17 10:17:
Tak for en i særklasse dejlig fræk aften 🙂 Tak for det meget spontane frække i diskoteket og til jer vi hyggede med på den store madras :winksmiley: Mie og Torben og personale. I har skabt nogle helt fantastiske rammer, som vi bare skal komme og fylde ud. I har givet vores parforhold et løft, som vi ikke kan takke jer nok for 🙂 De smukkeste tanker. M & K
Fræk fyr Fræk fyr 17-02-17 22:04:
Hej. Tak for en dejlig aften der blev indledt med en dejlig kvinde i massagestolene. Skøn start!
Afrodite Afrodite 17-02-17 18:38:
Giv mig lige din mailadresse:kiss: Kz
Jan Jan 17-02-17 17:57:
Fredag den 10/2 var jeg til HC aften. Deltog i 3 gangbang i løbet af 3 timer, så pikken var godt brugt af denne aften. Tak til den mørke pige der lagde mund og fisse til ved siden af gloryhullerne på 1 sal. Tak til Preben og HotWife der inviterede til et vildt gangbang i rummet på 1 sal, og tak til parret der lod mig kneppe hende mens hun stod låst i gabestokken. Vi fik en fantastisk udløsning sammen mens jeg tog hende bagfra. Tucan er bare en fantastisk klub med fantastiske mennesker i. Håber snart på et nyt besøg i Tucan Jan
Rullemig Rullemig 17-02-17 17:34:
Hej Afrodite, ja manner! Det er jeg, har du sendt mail til mig?
Aarhuspigen Aarhuspigen 17-02-17 12:50:
Tak for en fræk aften og nat :winksmiley: Det er forhåbentlig ikke sidste gang.
Afrodite Afrodite 17-02-17 11:23:
Hej Rullemig. Er du stadigvæk interesseret i tøseklub? Kz
Rullemig Rullemig 16-02-17 19:52:
Er Tucan egentlig et gammelt hønseri? Og hvorfor hedder klubben Tucan?
Preben og HotWife Preben og HotWife 15-02-17 19:33:
Super lækkert at kneppe din unge kone. Jeg fik hende i de to nederste huller og hvor var hun hot. Min pik var helt øm efter at have kneppet hende i røven. Jeg er helt misundelig på dig at du har fundet så lækker en tøs. Håber du vil dele hende med mig en anden gang. Hilsen ham der elsker gangbang
Hej Preben og HotWife Hej Preben og HotWife 15-02-17 08:03:
Håber I kommer til Valentines aften på fredag :winksmiley:
Preben og HotWife Preben og HotWife 15-02-17 05:41:
Hej Jan,Ja næste gang må du op i numsen på hende. Hun er en god so der gør hvad hun får besked på! Hun var øm i alle huller flere dage efter. Klart nok efter det "åbne timelange GangBang!
Preben og HotWife Preben og HotWife 14-02-17 20:13:
Hej med jer. Jeg var en af de heldige mænd der var med til at give HotWife en fantastisk gangbang debut. Jeg fik den store ære at slikke hendes meget lækre og våde fisse, den var bare så blød og velsmagende. Hun spillede pik på mig og jeg fik udløsning mens hun blev kneppet af en anden mand. Jeg deltog i gangbanget i næsten en time og hold op hun fik pik i alle huller:-o Hun er hot og lækker og jeg deltager meget gerne en anden gang. Næste gang vil jeg også kneppe hende i den lækre røv og sperme i hendes mund. TAK tolker for en fed oplevelse og lækre udløsninger i en skøn kvinde. Hilsen Jan
Preben Preben 14-02-17 12:52:
Singelswingerfyr, prøvede du hende???
Singelswingerfyr (scor) Singelswingerfyr (scor) 14-02-17 12:29:
Jeps hun var lige som man ønsker sig en pige er i tucan. ..:-):-D:-)
Preben Preben 14-02-17 11:02:
Fredag den 10. februar HARDCORE! Hører gerne ne respons fra folk der var med eller så på da min HotWife havde debut i Tucan i rummet overfor hemsen. Jeg var skaldet og hun lyshåret i sorte strømper og vinrød corsage. Var hun ok?
Preben Preben 14-02-17 11:00:
Hej ViggoJensen. Dejligt du var til freds med min HotWife/SlutWife, hun var meget genert de første timer, eftersom det var hendes første gang i en swingerclub, men pludselig gav hun gas. Hun var ultra øm i alle hullert dagen efter. Næste gang tager vi et tæppe og en omgang glidecreme med 🙂
InternationalCouple InternationalCouple 13-02-17 16:16:
Hej, vi besøgte Tucan for første gang i lørdags og havde en super aften. Vi har besøgt andre klubber før men Tucan er vores nye klub selvom vi er fra Kbh. Vi legede lidt over midnat i et af de større fællesrum (det med flere farvet lys) på 1 sal hvor vi kom til at ligge og lege ved siden af et andet par. Vi havde ikke talt sammen men begyndte langsomt at lege sammen alligevel primært oralt. Men da vi var færdig var i væk igen. Vi vil meget gerne i kontakt med jer igen. Vi er en høj (195) lyshåret fyr slank af bygning midt 30erne og hun er mørkhåret ca 170 høj og slank af bygning. I var en mørkhåret Q, slank nok i 30erne og han en en mand nok i 40erne (måske 50erne) og lyshåret (kort eller lidt tynd håret). Hvis i husker os så giv lyd fra jer på vores email.
Seelan Seelan 13-02-17 11:14:
Hejzå jeg hedder seelan 39år ung. Jeg har i lang tid haft lyse til at besøge Tucan. Men jeg er helt nye i swinger verden, så søger en sød og dejligt pige elle par til en date. Som jeg kan tage af sted sammen med. jeg er sød og rar og rigtig nem at være i selvskab med, i kan skrive en mail elle sende en sms på 50468343. jeg håber høre fra jer. knus seelan
Trine Trine 13-02-17 10:35:
Tak for endnu en super lækker aften i klubben:winksmiley::thumbsup: - og en særlig tak til personalet, der servicerede os efter alle kunstens regler og hver gang med et smil på læben og en frisk bemærkning.... SÅ fedt:thumbsup::thumbsup::kiss:
De gravede rotter De gravede rotter 13-02-17 09:16:
Hejsa til de nye fra Fyn i lørdags. Håber i havde en fræk lørdag og håber vi ser jer igen ,Q er så fræk og jeg Q vil rigtig gerne møde Q igen gerne til QQ sex. Knus fra den Gravede Q fra Skjern
Viggo Jensen Viggo Jensen 13-02-17 08:40:
Hej Preben og Hotwife. Tak for en mega lækker oplevelse i fredags Oppe i rummet over for hemsen. Håber på en gentagelse, tag gerne kontakt på mail.
waterfall (scor) waterfall (scor) 12-02-17 15:53:
Tak for nogle dejlige gæster en god aften i går Den 11 februarKnus fra (personalen)
De helt nye De helt nye 12-02-17 14:54:
Hold da helt op så vild lækkert et sted og skøn personale 😀 Vi glæder os meget til at komme afsted igen og fik købt medlemskab, da vi tjekkede ud 😀 Dejlig stemning og vi fik jo slet ikke prøvet alle de flotte rum, men havde da en lækker seance i det stor spabad :kiss: Knus og på gensyn
Gæst den 10.2.2017 Gæst den 10.2.2017 11-02-17 13:36:
Vi er et par mænd der var med til at gangbange den nye unge lyshårede pige i den røde corsage, ovenpå. Hvor var det fedt at se hende betjene så mange mænd på en gang, selvom det var hendes første aften og hun var meget genert. Håber hun snart kommer igen!
Preben Preben 11-02-17 12:01:
Var til Hardcore aften 10.2. 2017 med min unge uerfarne. HotWife, var så super at opleve hende slikke pik og blive gangbanget af op mod 15 mænd i alle huller. Tak for en fed aften.
Par Fyn Par Fyn 11-02-17 04:19:
Vi vil gerne sige tak for en super dejlig fræk aften og tak til dem vi hyggede med, både i den store spa og dem på hemsen :winksmiley: Vi har besluttet os, at vi også kommer igen i morgen lørdag 😆 Knus Par Fyn
Håbefuld (scor) Håbefuld (scor) 10-02-17 16:58:
Er med på Rikkes ide .... :thumbsup: Tror at meget kan være ændret på de 3 år... Please .... Pretty please :-D:kiss: Knus
Rikke Rikke 10-02-17 09:15:
Kunne man ikke lave en form for afstemming om der var interesse for og lave en aften for 30 plus? Personligt synes jeg det kunne være rigtig godt, og at det er 3 år siden det er prøvet er da længe siden, og ikke en grund til ikke og forsøge igen
Jonas Kristiansen Jonas Kristiansen 10-02-17 07:50:
Hejsa jeg hedder Jonas og er 38 år ung:) jeg har i lang tid haft lyst til at besøge tucan. Men jeg er helt ny i swinger verden. Så søger en sød og dejlig pige eller par til en date. Som jeg kan tage afsted sammen med. Jeg er sød og rar charmerende. Og rigtig nem at være i selvskab med:) i kan skrive en mail til mig. Eller finde mig på fb. Eller sende en SMS 28119963 for at starte kontakt. Og selvfølgelig se hvordan jeg ser ud:). Håber at høre fra en eller flere. Knus Jonas.
Den gamle heks Den gamle heks 07-02-17 19:22:
Kære Mie Jeg tror også mere det handler om accept og tolerance for andre og os selv, der er jo altid en der er både yngre, kønnere, slankere eller rigere....
Mie (Tucan Club) Mie (Tucan Club) 07-02-17 17:31:
Vi havde for ca 3 år siden et tema vi kaldte "oldies but goodies" som gik fra 35 år og opefter. Der var ET par tilmeldt 2 dage før, så vi fik det annulleret og lavet om til en alm aften og så kom tilmeldinger 😀 Vi har kun 2 YSN om året, da klubben er så stor, at den kan rumme alle aldre 😀 Så vi har pt ikke planer om en aften for + 35 eller 40 år. Knus Mie
Den gamle heks Den gamle heks 07-02-17 11:19:
Jeg tænker at det vigtigste ikke er at forhindre at de unge kommer, men at lokke de ældre til at komme ved at fortælle dem at de er accepterede. Og at de unge der kommer accepterer at de ældre er der. Tænk målgrupper: de unge er jo en voksende målgruppe, hvor de ældre er en forsvindende målgruppe, derfor skal der appelleres begge veje. Måske ægte age play?
Den gamle heks Den gamle heks 07-02-17 11:15:
Jeg er også interesseret. Men tror 40 er for høj en aldersgrænse og måske kunne et sidetema som Cougar Night gøre det mere lønsomt, eller et musiktema, hvor den nyeste pop blev valgt fra. 60er musik er nok for langt tilbage, men 80er måske?
Håbefuld Håbefuld 06-02-17 22:15:
:thumbsup: Hilsen Frisk Par
Håbefuld (scor) Håbefuld (scor) 06-02-17 20:59:
Mie og Torben .. Ligesom der er "unge aftener" et par gange i året, med max alder på - er det 35 år? ... Kan det ikke komme an på en prøve med "Voksen aften" for gæster over f.eks 40 år - For den mere modne gruppe gæster ?? Forslaget udspringer af en debat på scor.. hvor en meget moden herre spurgte om der ville blive set skævt til ham, hvis han dukkede op i Swingerklubben ... Tænker at måden der hygges på - også på det rent sociale plan, vil være anderledes end på en aften for alle aldersgrupper... Kunne være yderst interessant at opleve, synes jeg.. Hvad siger i? Er i friske på at gi det en chance, og så evaluere på "resultatet" efterfølgende? Knus
Par syd Par syd 05-02-17 05:57:
Tak en super skøn og meget fræk aften og en ekstra tak til alle dem vi hyggede med, bla på den store madras 😛 Vi ses om 14 dage den 17 til Valentins aften :kiss: Knus Par syd
Ang alder Ang alder 05-02-17 01:41:
Hejsa. Nemt sagt er det alle aldersgrupper. Yngste medlem er under 20 og de ældste over 70. Gennemsnitligt vil jeg tro det ligger tæt på de 40 år. -Eros
Hej Mie og Torben Hej Mie og Torben 03-02-17 16:41:
Jeg var den første pige der faldt. Jeg har det ikke så godt i dag, kan kun ligge i min seng på maven slog min bagdel og lænd rigtigt meget. Så skønt at i vil gøre noget ved det glatte gulv. Så der går nok nogle dage inden jeg besøger jeres skønne klub. Håber at være frisk til d. 17. Tænker meget på den anden pige håber hun har det godt. Knus fra vestfyn.
Mie og Torben (Tucan Club) Mie og Torben (Tucan Club) 03-02-17 02:00:
Vi har her til aften haft to faldulykker i vores spaområde og et for lidt over en uge siden. Det er selvfølgelig noget vi er meget kede af og har allerede sat gang i en ny behandling af gulvet. Vi må opfordre vores gæster, til at færdes med stor forsigtighed i spaområdet. Knus og søde tanker Mie og Torben
Nordfra (Scor) Nordfra (Scor) 29-01-17 18:39:
Som altid en dejlig og fræk aften i Tucan, tak til Jer på den store madras med spejlvæggen på 1. sal som hjalp med at lave "oversvømmelse" 🙂 i var dejlig frække, det kunne vist godt gentages en anden gang. :winksmiley: Knus Nordfra
DeHandye DeHandye 29-01-17 15:06:
Takker for endnu en fræk aften i jeres fantastiske klub, vi vender jo nok tilbage om 14 dage.:-P Man blir ski afhængig af det skidt 😆 Kram fra Mette og Morten
Skøn skøn oplevelse Skøn skøn oplevelse 29-01-17 03:21:
Tak for en hel sublim debut i denne spændende verden og vild lækre klub. Vi ses meget snart igen og kan slet ikke vente. Skøn lørdag og tak for en god modtagelse. Knus M og R
Mange tak Mange tak 28-01-17 15:29:
...Til alle dem der var så søde at spørge ind til min tilstand efter mit styrt ved spaen. Heldigt at hovedet tog af for faldet og sådan nogen fliser er jo faktisk blødere end man tror. Jeg kom hjem i god stand og har det bedre. Lidt hovedpine og et øje der vidner om en interessant aften. Tusind tak.
To new man To new man 28-01-17 13:14:
You have to call the club at +45 28412060, they will tell you everything.
luk75 luk75 28-01-17 11:04:
I am new man. I want to visit your club. What are you conditions for participe
hcsyd hcsyd 25-01-17 13:59:
Tak for en god aften MJnord tak for snakken og hyggen hilsen dem der er nybegyndere flere gange
sættets is back sættets is back 24-01-17 22:35:
søg på mødestedet
Sættets is back (scor) Sættets is back (scor) 24-01-17 11:10:
Jeg er en pige på 26 der gerne vil i tucan fredag om der er en der har plads i bilen til en ekstra fra Horsens og tilbage? Kig endelig min profil på scor
Hej Mogens Hej Mogens 23-01-17 20:56:
Ring til klubben, du skal alligevel tilmelde dig, hvis du vil komme 😀 Hilsen De faste gæster
Mogens Mogens 23-01-17 20:17:
Kan ikke finde entrepriser på hjemmesiden. Hvad koster entréen til Tucan??
Til par fra Skanderborg Til par fra Skanderborg 23-01-17 15:33:
Skriv gerne til os på Scor, hvor vi lige har oprettet os: Par fra Silkeborg:-o
Bisp (scor) Bisp (scor) 23-01-17 13:12:
Tak for en super lækker og fræk HC aften i lørdags! Vi havde en rigtig god aften blandt alle de smukke mennesker som var mødt op! Tøsen jeg havde med var meget begejstret for jeres sybian:D Tucan er bare den ubestridte bedste swingerklub i DK! Vi ses snart igen:winksmiley:
Gitmar (Scor) Gitmar (Scor) 22-01-17 20:38:
Tak for en hyggelig og meget fræk aften. Specielt tak til de 2 par fra århus som vi hyggede med. Håber vi ses igen :winksmiley:
Par Aarhus Par Aarhus 22-01-17 16:34:
Vi fortryder bestemt ikke det blev Tucan og ikke Dronnigen i Aarhus 😀 Vi fik rykket i vores grænser i diskoteket og havde det fantastisk :kiss: Selvom der var over 200 mennesker i klubben, var der plads til det frække :winksmiley: Vi glæder os til hurtigt at komme igen :winksmiley: Knus Par Aarhus
mrgentle....scor mrgentle....scor 22-01-17 16:30:
endnu en super skøn hc lørdag aften i tucan. tak for de dejlige oplevelser og venlige frisindede mennesker))
krøle bøle (scor)(tucan.jensen@yahoo.com) krøle bøle (scor)(tucan.jensen@yahoo.com) 22-01-17 13:04:
Til M (vi sluttede aften over for hemsen). Jeg kunne godt tænke mig at mødes med dig igen, skriv gerne til min mail eller på scor, hvis det er gensidit :winksmiley:
MJNord (scor) MJNord (scor) 22-01-17 13:02:
Mange tak for i aften til jer alle sammen, igen en super HC aften
Frækt par syd Frækt par syd 22-01-17 13:01:
Kære M. Tak for en fantastisk aften. Q havde debut på pigesex og nød det i fuld drøn. Så er vi gået et skridt videre, og glæder os at udforske mere 🙂
Til par fra Skanderborg Til par fra Skanderborg 22-01-17 12:59:
Tak for en dejlig og fræk oplevelse på hemsen i går:winksmiley: Vi vil gerne i kontakt med jer igen - har I eventuelt en mailadresse vi kan fange jer på?:-o Knus Par fra Silkeborg
Daniel Tobiassen Daniel Tobiassen 22-01-17 04:10:
Hej jeg vil bare takke for en trivelig aften å mie du er bare så utrolig lekker ingen over å. Ingen ved siden av. du og torben er bare noen utrolig hyggelig menesker. Takk for en hyggelig aften
Frisk og frækt par Frisk og frækt par 22-01-17 03:26:
Whauu for en vild fræk aften. En stor tak til dem vi hyggede med oven på med der flotte lys, der blev godt nok gået til den SF. Glæder os til at komme igen og vi fik endelig købt medlemskab SS. Knus Frisk og frækt par
Eros Eros 21-01-17 18:00:
Tak til dig jeg hyggede med i tantratemplet i aftes. Også selvom lydniveauet derinde var lidt højere end det plejer :winksmiley:
dykker 6 dykker 6 21-01-17 03:39:
tak for en hyggelig aften MVH. hotwife og m
Christian p Christian p 20-01-17 09:44:
Havde min første aften i tucan igår, og må soge at det var den fedeste oplevelse jeg længe har haft tak for en hyggelig og fed stemning der var og sikke en masse dejlige sæde og imødekommene mennesker jeg mødte både personale og gæster. Og tja skal nok lige lære det der med at bare gå hen og sige at der er en man godt kunne tænke sog at kæle med eller hvad man gør men ja det kommer vel med tiden :-P:-P:-P håber at vi snart ses igen
henrik nielsen henrik nielsen 19-01-17 22:49:
En kæmpe stor tak til de dejlige rare frække og ikke mindst imødekommennede mennesker der valgte en aften i tucan d 15/1 vi bag baren hyggede os fuld ud og er der gerne for jer igen :winksmiley: kram Henrik
Tucanclub Tucanclub 19-01-17 16:30:
Tak for alle jeres dejlige hilsener. De varmer og det glæder os, at vi sammen med jer har skabt et lille Paradis
Til majse og Buller Til majse og Buller 18-01-17 15:31:
Var det fredag og i et par frække tøser:winksmiley:Mit udseende synder lidt alderen:winksmiley:
Nytpar7500 Nytpar7500 15-01-17 20:59:
Tusind tak for en dejlig aften igår, tak til dem vi legede med i spejlrummet, tak til det veloplagte personale, mega hyggeligt vi glæder os til at komme igen:kiss::kiss: Kz herfra
T&M T&M 15-01-17 17:54:
Mange tak for i går. Det var vores første tur i klub, og vi blev positivt overrasket. Dejlige søde mennesker over alt. Vi kommer helt sikkert igen. Knus T&M Prinsse1983 på scor
To+dig To+dig 15-01-17 17:02:
Hej Achso. Selv tak og tak til alle i andre fra kryb i ly kroen. Det var super hyggeligt at møde jer 😀
Achso (scor) Achso (scor) 15-01-17 15:26:
Wow, sikke en aften / nat - tusind tak til alle de skønne mennesker vi mødte ( personale og gæster ) Det var dejligt at hygge, snakke og lege med jer. Fed musik ved skummet (rock) men desværre sluttede skumfesten for hurtig. Vi ser allerede frem til at komme i Tucan igen, Danmarks bedste klub. Go søndag til alle
Majse og buller Majse og buller 14-01-17 23:06:
Tak for en dejlig aften til den fyr som linede en på 30 men var 41 :winksmiley:der hjælp buller med at forkæle majse. Det var en fantastisk oplevelse :winksmiley: Knus :-*
S og A S og A 14-01-17 12:44:
Tak for en super fræk oplevelse i skummet i går :winksmiley: Der var godt nok gang i den og så lækkert :-P:-P Ses meget snart igen 😛 Knuzz
Par Fyn Par Fyn 14-01-17 10:36:
Tak for en rigtig fræk aften i går og en ekstra tak til de 3 fyre som hjalp med at forkæle Q. Vi ses allerede på lørdag i næste uge. Knus
Klaus Klaus 13-01-17 23:12:
Hejsa. Jeg ville lige høre om der kommer mange indvandrere eller udlændinge fra ikke-europæiske lande? Jeg vil gerne møde nogle mørkglødede kvinder hvis det kan lade sig gøre
Brugmintøs (scor) Brugmintøs (scor) 13-01-17 16:27:
Søger storbarmet blondine der kan forføre min tøs i aften, hun hungrer efter pigesex 🙂
Singelswingerfyr(scor) Singelswingerfyr(scor) 13-01-17 01:30:
Hejsa tak for en god torsdag aften... takker paret i darkroom... det må vi gør igen.. jeg har nogle ideer til hvordan i kan gøre det endnu bedre for q... ses
Q Q 10-01-17 22:03:
Til musen og elefanten. Skriv på mødestedet så møder i garanteret nogen. Vi kommer også lørdag og er max klar:kiss::kiss:
Musen og elefanten Musen og elefanten 10-01-17 20:56:
Andre som kommer og er klar på at deltage i en masse sjov på lørdag? 🙂
A&L A&L 10-01-17 20:21:
Tak for superfedt første besøg i Tucan Club i lørdags. Dejligt sted 😛 Hilsen københavnerne
Peter (40 år) Peter (40 år) 10-01-17 00:10:
Hej. Vil gerne invitere en dejlig Q i klubben på fredag alt incl. Jeg er 40 år, meget velholdt, velduftende og ønsker en pige at hygge med i klubben - alt det frække og du bestemmer. Kan evt. hente dig? Skriv en mail.....gerne med foto, men ikke et must :winksmiley: Knus
R.S R.S 09-01-17 23:15:
Hej! Er der nogle fra Randers området, som jeg kan følges med?
Super debut Super debut 09-01-17 19:15:
Vi havde en fantastisk debut på Tucan lørdag d. 7. Januar. Vi blev taget rigtig godt imod og fik en skøn rundvisning. Tucan er et fantastisk sted, med utrolig lækre rum og vi fik MANGE frække oplevelser. Vi kommer helt sikkert snart igen!!! Kærlig hilsen H og L
Dan Dan 08-01-17 15:01:
Hej, jeg ville spørge jer om det er muligt at tage på en swingerklub som en single mand på 19 år og om der overhovedet ville være mulighed for mig at være med til de forskellige aktivitetter. Herudover har jeg læst at det i fleste swingerklubber befinder sig flest mænd og få kvinder.
Dan Dan 08-01-17 15:01:
Hej, jeg ville spørge jer om det er muligt at tage på en swingerklub som en single mand på 19 år og om der overhovedet ville være mulighed for mig at være med til de forskellige aktivitetter. Herudover har jeg læst at det i fleste swingerklubber befinder sig flest mænd og få kvinder.
1 gang 1 gang 08-01-17 13:06:
Tak for en rigtig dejlig debut i Tucan og sikke et meget lækkert sted 😆 Vi blev taget rigtig godt imod og havde en super aften 😆 Vi blev medlem da vi tog hjem og kommer igen den 21. jan 😆 Knus L og S
Til det nye par torsdag 5/1 Til det nye par torsdag 5/1 08-01-17 01:40:
Tak for en spændende aften, og til det nye par (må de jo have været da de blev vist rundt 🙂 ), som jeg var så heldig at komme tæt på i spankingrummet på første sal, da hun fik lyst til to... Meget delikat og dejligt, hvis I har lyst til at prøve mere, så skriv endelig...
CSLKR CSLKR 07-01-17 18:03:
Søger den her lækre, lidt langhårede fyr, som var ualmindelig godt skåret. Jeg så dig i klubben fredag den 6/12, og sendte dig mange sultne blikke som på alle måder blev gengældt. Jeg vil vildt gerne se noget mere på dig :winksmiley: Jeg havde en blå kjole på og stiletter med snørrer op ad benet :winksmiley: Fang mig her eller på scor (CSLKR)
Til Curly Q Til Curly Q 07-01-17 16:40:
Vi mener at være det par der mødte dig i baren både før og efter omklædningen:-) vi talte om påklædning og Q her i skind tights, kan det passe ? Vi vil også gerne mødes med dig igen ved lejlighed. Knus par fra Silkeborg
Q Q 06-01-17 22:51:
Bare for jeres egen sikkerhed så er vi dem i kan skrive til FULDT fortroligt
Q Q 06-01-17 22:44:
Her kommer den rigtige adresse
Q Q 06-01-17 22:36:
Til de nye med masken. Skriv gerne her hvis det er noget vi kan være behjælpelig med:kiss: Knuz herfra
Q Q 06-01-17 21:50:
Til QogM Østjylland. Kan desværre ikke men er så klar:hearteyes::hearteyes:
Q&M ØstJylland Q&M ØstJylland 06-01-17 21:39:
Frækt ungt par søger kvindeligt selvskab til pigesex og par omgang. Gerne domina af Q! Vi besøger klubben lørdag 7 januar. Nogle som er friske? 🙂
Q Q 06-01-17 20:17:
Til den gamle heks og håbefuld. Til en start vil jeg gerne sige at jeg er fuldstændig enig med jer. Men tag den nu lige med ro i to. Prøv dog hellere at fortælle en ny, at der er ikke noget at være nervøs for. I klubben er der fuld diskretion så kendt eller ej (who gives a shit) vi kommer alle for at dyrke lækkert uforpligtende sex. Så til dig den NYE bare kom igang. Jeg er helt sikker på du/i vil nyde det Knuz herfra
Håbefuld (scor) Håbefuld (scor) 06-01-17 13:45:
Svar til Den gamle heks: NEJ ! Er SÅ enig med digVille heller aldrig indlade mig med en maskeret mand, med mindre at vi alle var maskeret, som ifm en speciel klubaften, som Mie også skriver. Hvis man ikke tør vise sig uden maske, er Swingerklubben ikke stedet at komme. Vi er alle lige, og ingen er interesseret i at det skal komme ud til alt og alle hvor vi boltrer os... DERFOR TAVSHEDSPLIGTEN !! Og er man et "kendt" ansigt betyder det bestemt ikke at man er mere attraktivt for det... Jeg skal nok lade være med at jagte dig med ønsket om masken, og lade dig komme til mig... Hvis du da skulle ha lyst til mig :lol::thumbsup:
Veludrustet fyr (scor) Veludrustet fyr (scor) 06-01-17 01:29:
Tak for en spændende aften, og til det nye par (må de jo have været da de blev vist rundt 🙂 ), som jeg var så heldig at komme tæt på i spankingrummet på første sal, da hun fik lyst til to... Meget delikat og dejligt, hvis I har lyst til at prøve mere, så skriv endelig...
Den gamle heks Den gamle heks 05-01-17 19:44:
Efterhånden bliver jeg en smule træt af spørgsmål om ansigtet må skjules bag en maske. Masken giver ulighed i relationen. Jeg er nøgen og udstillet og den anden gemmer sig bag en maske? Det er ikke en situation der tænder mig personligt. Så jeg vil ikke have sex med en maskebærer. Hvad med jer andre kvinder? Tænder i på mænd der maskerer sig?
Carl Carl 05-01-17 11:46:
I drive from Århus to Tucan on this Friday den. 6. Is there anybody to come with me? Regards
Mie (Tucan Club) Mie (Tucan Club) 05-01-17 11:31:
Man må ikke bære masker, kun hvis vi afholder en speciel aften 😀 Knus Mie
Jake Jake 04-01-17 22:44:
Kan man få en maske når man besøger stedet? Af diskretion:lol:
til Ny og nysgerrig til Ny og nysgerrig 04-01-17 17:52:
Du skal ringe til klubben eller skrive en mail for at blive tilmeldt. Husk at vær der når de åbner kl 19 så du kan komme med på rundvisning. Skriv evt en hilsen om at du kommer under mødestedet - gæstebogen er beregnet til EFTER man har besøgt klubben
32 &33 32 &33 03-01-17 22:55:
Vi vill säga tack för en väldigt trevlig nyårsafton. Det var vår "premiär"och vi trivdes verkligen 😀 Vi Kände oss välkomnade och alla var så trevliga. Dessutom var servicen i baren var outstanding. Vi Ser fram emot vårt nästa besök! Kramar från Sverige
J&K (scor) J&K (scor) 03-01-17 20:52:
Tak for en skøn nytårsaften.. Dog manglede vi flere folk bag baren.. Der var for lang ventetid. ....Vi søger DIG.. :winksmiley:.. Den lækre pige, med den sorte fjerboa.. Du virkede super frisk, og var liiiiige noget for os :winksmiley:).. Jeg, J, mangler en pige til at hjælpe mig med at forkæle min kæreste i klubben d.14/1, da han har fødselsdag
Nytår Nytår 03-01-17 10:42:
Tak for en super super skøn, lækker og meget fræk nytårsaften. Kunne ikke på nogen måde have forstillet mig, at den kunne blive så god. Tak for den lækre gourmet mad og de dejlige værter. I gjorde det alle helt fantastiske og et meget flot team bag baren. Vi ses meget snart igen. KnusLouise
Ny og nysgerrige. Ny og nysgerrige. 03-01-17 02:19:
Hej alle det er første gang jeg kommer til at prøve det her. Vil man kunne opleve noget første gang. Jeg vil gerne skrives på listen under navnet ny og nysgerrig til på til torsdag aften tak.
Sweetgirl 1991 (scor) Sweetgirl 1991 (scor) 02-01-17 21:52:
Kære Mie og Torben! Sikke en skøn nytårsaften med rigtig lækker mad I havde arrangeret. 🙂 Og tak til alle jer ved bordet i baren for en super god stemning - vi hyggede os virkelig! Og sidst men ikke mindst, tak til alle disse frække oplevelser vi endnu en gang har fået med os. For os blev det vores første gang på den store madras, men det bliver bestemt ikke det sidste :winksmiley:! Vi ser frem til endnu flere frække oplevelser i 2017! Frække tanker fra Steffen og Marlene
Passionate Lovers Passionate Lovers 02-01-17 20:47:
Kære alle. Tak for en dejlig nytårsaften:-) som lovet ligger jeg lige navnet på vores hjemmeside - hvis nogle af jer vil høre mere om swinger cruises. I er også meget velkomne til at sende en mail. Passionatelifestyletravel.com info@pltravel.dk knus fra Claus og Katrine
Sommer6 Adam/Eva Sommer6 Adam/Eva 02-01-17 13:58:
Sommer6. Vil også sige tak for en ret fantastisk nytårsaften. Kan kun sige at alt var tip top iorden. Lækker lokaler lækker kvinder og en dejlig Stemming. Godt nytår til alle og på gensyn:-P:-P
grænse søgende grænse søgende 01-01-17 20:20:
Hej Mie og Torben,tak for en fantastisk nytårsaften,,ja kære venner i forstår at banke en fest igang,dejlig mad masser af smilende mennesker,tak i to speciel plase in out heart har i da,blink knuzz lotte og Allan,,ville lige nævne vi opretter gruppe med wasteland på scor,,
Nordjydske fans Nordjydske fans 01-01-17 19:43:
2et besøg i klubben og endnu en vellykket aften! Tak for en super fed oplevelse igen! Menneskerne altid venlige og servicen altid i top! Håber at se jer alle + et par super søde svenske piger igen næste gang, at der bliver sat fod på grunden! Zleep
Daniel Daniel 01-01-17 19:28:
Tusen takk for en fantastisk aftenen beste nytt år partyet jeg har hvert på. Og fantastisk mad. Og fantastiske mennesker
Daniella Daniella 01-01-17 19:24:
1000 tak for den fedeste nytårsaften ever! Det er ikke sidste gang jeg vil med til det :hearteyes::hearteyes: Ses måske den 26/1 igen :winksmiley:
T Aalborg T Aalborg 01-01-17 18:18:
Hejsa dette er fra før nytår. Dette min først gang både i klubben her men også i det hele taget. Må sige man bliver taget godt imod. Fik en kæmpe en på opleveren må jeg sige det er bestemt ikke sidste gang. Har fået mod på dette. Mange tak knus fra T fra Aalborg
Par nord Par nord 01-01-17 14:15:
Vi siger også tak for den bedste nytårsaften ever 😛 Så flotte rammer, en mad i særklasse og en ubeskrivelig stemning :thumbsup: Forstår godt klubbens succes for alt er så gennemført :kiss: Tak til de dejlige mennesker vi hyggede med, især på den store madras 😛 Vi ses inden alt for længe :kiss: Knus Par nord
Sugar, Kbh. Sugar, Kbh. 01-01-17 14:06:
Tusind tak for en skøn nytårsaften med en udsøgt menu, super service i baren og ekstra service i et frækt rum inkluderet 😛 Sugar
cspar (scor) cspar (scor) 01-01-17 12:45:
Vi vil også lige sige tusind tak for en total igennem hyggelig og perfekt nytårsaften,og ja tak til dem vi hyggede med på den store madras,sydjylland og Henrik og Jane,og alle de andre,hvilken dejlig fest og vildt god mad,dejlig personale og værter knus Camilla og Steen
Sydjylland Sydjylland 01-01-17 12:38:
Tak for en dejlig nytårsaften. Efter nogle timers lagengymnastik på hemsen og den store madras,savnede vi dog dansegulvet og noget fedt dansemusik.
P og C P og C 01-01-17 04:27:
Tak for en vild skøn nytårsfest og sikke mad 😛 Alt var så lækkert og det hele klappede :kiss: Vi kommer igen om 14 dage :kiss: Godt nytår til alle

SIGN UP

Are you ready for a super naughty evening? Contact us on phone or by e-mail, to get signed up.

Remember, if your a member you can use the Sign Up feature via the Calendar.

CONTACT

X
X