Genåbning

 

 

 

Da vi for knapt en måned siden, frivilligt valgte at lukke klubben ned igen, stod vi overfor at smittetallene steg og steg også selvom det lød fra Sydafrika, at denne nye Corona variant, ikke var så farlig, som Delta varianten.

Det var der på dette tidspunkt ikke nogen evidens for og vi syntes ikke tiden var til, at vi skulle holde åben.

Nu er vi alle blevet meget klogere og det viser sig, at i det fleste tilfælde, er den ikke er værrere end en slem forkølelse eller en mild influenza, samt at indlæggelserne ikke er steget drastisk. Derfor har bla. biografer, teater osv, nu fået lov at åbne op igen, fra mandag den 17. januar.

Så vi er blevet enige om, at tiden igen er til, at vi delvist får vores fantastiske liv tilbage igen.

Vi har derfor besluttet, at vi fra torsdag den 20. januar åbner igen – Denne gang igen med lidt restriktioner, som du kan mere om nedenfor.

 Vi skal desværre lukke for salg af alkohol fra kl. 22.00, men kan stadig holde åbent til kl. 00.00 om torsdagen og til kl. 02.00 på fredage og lørdage.

 Trods begrænsningen af alkohol, har vi sørget for et ekstra lille udvalg af alkoholfri drikkevarer. 
Der kan derfor købes både alkoholfri øl, rød- & hvidvin, samt en alkoholfri gin, så vi også kan tilbyde gin/tonic, gin/has og selvfølgelig også alle vores andre drikkevarer uden alkohol, samt gratis kaffe & the.

 

FOR AT BESØGE OS, ER DER FØLGENDE KRAV/RESTRIKTIONER:

 

  1. FREMVISE CORONA PAS ELLER NEGATIV TEST

Quick test ikke ældre en 48 timer – PCR test 72 timer

Hjemmetest er IKKE gyldig.

 

  1. MUNDBIND ER ET KRAV NÅR DU TJEKKER IND OG UD.

Når du har tjekket ind, kan du lægge dit mundbind ned I skabet og tage det på igen, når du skal tjekke ud.

 

  1. BAREN LUKKER FOR SALG AF ALKOHOL KL. 22.00

 

Vi er sikre på, at vi alle er obs. på smitterisici – vaccineret eller ej og vi vil opfordrer til at, alle også vaccinerede gæster der kommer i klubben også vil være gode til tage en test ind i mellem, for at mindske risikoen for at smitte videre, hvis man alligevel skulle være ubevidst smittet.

Vi vil som vi har gjort hele tiden i denne pandemi, skrive rundt, hvis det alligevel viser sig, at vi har haft en smittet gæst i klubben

Vi glæder os meget til igen at byde Danmarks bedste gæster indenfor i vores verden af frisind i en af Europas bedste klubber.

 

På hele vores skønne teams vegne – De bedste og smukkeste tanker

Allan, Mie & Torben

X