Maj, 2018

26Maj15:00Lørdag Åbent Hus 15.00-18.00ÅBENT HUS 15:00

Vis Mere

Event detaljer

Er du en af dem, eller kender du nogen, som har givet udtryk for at de er nysgerrige på hvad Tucan er for “en slags”?
Så har du nu muligheden for at deltage og måske opfordre dine venner, til at besøge os en eftermiddag uden for åbningstid.
Vi lukker døren op mellem 15.00 – 18.00. Vi vil være bemandet i klubben, til at give en rundvisning
og stå til rådighed med en lille snak i barområdet. Klubben er ligeledes vært med et lille glas og lidt snack.
Heidi og Jesper fra Swingerguiden.dk, kommer og holder foredrag omkring det at komme i en erotisk natklub, swingerklub o.lign. De fortæller ud fra egne erfaringer og de erfaringer de igennem mange år, har fået ved at guide nysgerrige mennesker via Swingerguiden.
Hvem er det, der besøger Tucan Club ? Hvad skal man være forberedt på ? Og masser af andre relevante oplysninger.
Foredragene bliver afholdt over 2 x 45 minutter.
1. gang fra kl. 15.30-16.15
2. gang fra kl. 16.30-17.15
Så hvis du/I er interesserede I at høre foredrag, så ankom venligst ca. en halv time før start af foredragene, så vi kan nå at vise jer rundt i klubben forinden – eller, hvis du/I deltager på det sidste foredrag, så kan vi også nå at vise rundt efter kl. 17.15.
Sidste rundvisning kører vi kl. 17.30, da arrangementet slutter kl. 18.00.
Hvis du har deltaget i dette Åbent Hus arrangement, er førstegangsbesøgende og måske har lyst til at besøge os allerede om aftenen, har du muligheden for at deltage til medlemspris. Vi uddeler rabatkort til dem af jer, der ved udtjek melder jer til om aftenen.
Arrangementet slutter som skrevet kl 18.00. Så du/I har mulighed for at køre ind til Kolding og få lidt at spise og komme tilbage i løbet af aftenen. Kl. 19.00, åbner vi dørene op til en aften for både par og singler.
Deltager du om aftenen, så husk at det er helt op til dig om du blot vil være “flue på væggen” og  nyde stemningen. Eneste krav er, at ALLE skal være iført dresscode fra kl. senest 21.00.
Vi glæder os til at se en masse nysgerrige mennesker 🙂
Obs. Det er ikke et krav, men vi vil meget gerne høre fra jer, der ønsker at deltage på Åbent Hus, så vi har et nogenlunde overblik over hvor mange dejlige mennesker vi skal byde velkommen i vores lille “oase”.
Så ring til os eller send en mail og meld dig/jer til en hyggelig eftermiddag.
Copyright: Mie Minor Nielsen

Tid

(Lørdag) 15:00

Sted

Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60 - 6051 Almind

Tilmeld

Hvis du IKKE er medlem, kan du KUN tilmelde dig via mail: info@tucanclub.dk eller ved at ringe til os på tlf. + 45 28 41 20 60
Tilmeld nu

Tucan Erotic Night ClubMøsvråvej 60 - 6051 Almind

X