Lad jer inspirere, når Vita og Dan fra Ropejam.dk afholder Workshop i Tucan Club. Deres workshops er “normalt” af noget længere varighed og en andet prisleje, så denne workshop i Tucan, er en forkortet version, hvor du dog stadig får masser af inspiration og viden. Vi i Tucan Club, afholder disse workshops, for at inspirere vores gæster, til at kunne bruge nye “krydderier” i klubben og måske på hjemmefronten fremadrettet.

FREDAG DEN 12/11-21 + FREDAG DEN 19/11-21 KL. 20.30 – 22.30.

I Tucan Club, kan vi tilbyde dig/jer 2 timers workshop, som vil foregå i Red Room.
Bemærk at rummet i dette tidsrum, KUN er forbeholdt de tilmeldte til workshoppen og at man KUN kan tilmelde sig workshoppen som par/partnere. Vi har max plads til 10 par, så pladserne ryger hurtigt. Først til mølle…….

Vita og Dan afholder en begynder workshop, som vil være ideel for jer som er ganske nye eller nysgerrige omkring rebene for max 10 par

Workshoppen er delt op i 3 dele, den første del fortæller vi om de forskellige typer af reb, snakker sikkerhed og andre praktiske ting omkring kinbaku. Vi laver nogle simple bindinger og får rebene til at ligge rigtigt.
Den anden del laver vi nogle øvelser, hvor riggeren får fornemmelse for vigtigheden af at rebene har den samme tension og får øvet en masse friktioner, samt hvor bunnyen ligeledes mærker på sin krop vigtigheden af at rebene har den samme tension og oplever hvordan ”tætheden” i rebene føles.

I en tredje del øver vi en række ”mønstre” som I kan arbejde videre med der hjemme. Sværhedsgraden afhænger af de fremmødte deltagere.

Praktiske oplysninger:

Tilmelding foregår pr mail og forudbetaling er nødvendig via Mobilepay. Prisen er 200 kr for et par.

Workshoppen er KUN for gæster der samtidig er tilmeldt aftenen i Tucan Club.

Lånereb er tilgængeligt ved workshoppen.

Dresscoden til denne workshop er som i klubben. Dog er det tilladt at medbringe lidt tætsiddende tøj til bunnyen under workshoppen, hvis dette foretrækkes.

X